Hjem » Bestill Elektriker – Til bedrift og privat

Bestill Elektriker – Til bedrift og privat

Trenger du hjelp med elektro og ønsker å bestille en elektriker? Her kan du bestille elektriker enkelt og greit på nett.

Jeg får stadig henvendelser fra lesere som trenger hjelp til å utføre elektroarbeid hjemme hos seg selv, enten det være seg å henge opp noen lamper, legge varmekabler eller for å montere opp nye stikkontakter eller el-bil lader. Jeg har derfor forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å bestille elektriker hjem til deg – over hele landet.

Fyll ut skjemaet under for å bestille elektriker og befaring, gjerne beskriv litt kort og enkelt hva du ønsker at skal utføres, så vil du i løpet av kort tid bli kontaktet av en elektriker som kan hjelpe deg videre.

Skjema for å bestille elektriker

Ved å fylle ut skjemaet godtar du også at vi videresender din informasjon til aktuell elektriker i ditt område.
Informasjonen blir ikke benyttet til annet formål.
Dersom du ønsker å bli kontaktet kun via e-post kan du legge igjen en kommentar i «beskrivelsen».

Bestill elektriker
Privat eller Bedrift?
Fornavn
Etternavnet ditt
Kort beskrivelse, eks «henge opp to lamper»

Landsdekkende nettverk av seriøse og autoriserte elektro-entreprenører som tar el-sikkerhet, garanti og reklamasjon på alvor.

Tynne taklamper – God og lavtbyggende garasjebelysning
Lamiflex varmekabler under parkett – Les mer om guide til varmekabler

Hvordan få det billigere?

Jo raskere arbeidet går, jo billigere vil det også kunne bli. Gjerne beskriv arbeidet så godt det lar seg gjøre slik at elektriker er best mulig forberedt i forkant og har med seg nødvendig utstyr og materiell som jobben krever.

På større servicejobber eller husarbeid kan du også tilby deg å ta deg av søppelhåndtering og avfall i etterkant slik at håndverker kan bruke tiden på å utføre jobben.

For å få det billigere kan du også vurdere å handle inn litt materiell selv dersom du vet hva du trenger, f.eks på Elektroimportøren.no.
Kjøper du feil eller for mye av noe så kan dette returneres, men det vil som oftest ikke lønne seg å kjøpe inn kabler og ledninger selv dersom ikke alt brukes opp (kuttede kabler kan ikke returneres).

Dersom du ønsker å kjøpe belysning rimelig kan du ta en titt på lampe-tilbud og rabattkode oversikten. Her kan du også gå direkte til outlet og demo-varer som selges med rabatt.

Hva koster en elektriker?

Det er sterk konkurranse imellom ulike elektroentreprenører og det kommer stadig nye bedrifter til, samt utfordrere som har tatt installatørpapirene og vil jobbe for seg selv. Det er naturligvis derfor svært vanskelig å si en gjennomsnittlig pris, men pris for elektriker pr time er som oftest på 700-1000 kroner i timen.

Bestill elektriker enkelt på nett

Les gjerne flere av mine guider og råd:

Eller få inspirasjon om belysning i stue, belysning og lamper til kontor, vakre lamper til hytten eller les mer om sjarmerende lamper i tre.

Trenger du stoffledning? Kjøp stoffledning og tekstilkabel på nett i nettbutikken.