" />
Lunelamper.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Angrerett / Skader

Angrerett og service 
- Vi hjelper deg gjerne

Vi i Lunelamper ønsker at du skal ha en hyggelig kundeopplevelse.

- 30 dagers angrerett for deg som privatperson.
- Betal med kort, klarna faktura eller avbetaling.

 

Har noe knust?

En transportskade skal meldes til postnord så fort som mulig, aller helst ved mottak av pakken. Om esken f.eks ser skadet ut bør denne undersøkes før du skriver under.
Har du allerede motatt pakken og oppdager problemet når du kommer hjem? Postnord ønsker beskjed innen 4 timer etter mottak.
Skal du bruke den nye lampen i en ny leilighet eller hus, vær vennlig å sjekk innholdet uansett. Det gjør livet enklere for alle parter - og du får raskere en erstatningsdel om noe var knust.
 

Vi hjelper deg gjerne med erstatningsdeler om noe er blitt ødelagt i frakt - gjerne ta bilder og send til info@lunelamper.no

Angrerett hittil i 2018: 2 stk.
Produktfeil hittil i 2018: 1 stk

Angrerett i 2017: 8 stk.
Produktfeil i 2017: 7 stk

Angrerett

Hos lunelamper.no har du 30 dagers angrerett - iht lov om angrerett.
Det betyr at varen må leveres tilbake i samme stand og mengde som når du mottok den.
Ta først kontakt med oss på info@lunelamper.no og opplys om at du ønsker å bruke angreretten. Du er selv ansvarlig for å betale returkostnaden, f.eks med en norgespakke fra posten. 
Når angrerett er godkjent vil du få refundert transportkostnaden, pakk varen tilbake slik den var sendt til deg i original emballasje.

Vår returadresse

Lunelamper.no AS, Rognelia 9B, 4622 Kristiansand S


Refundering av transportkostnad

For å få refundert transportkostnaden må varene ha blitt sendt tilbake ved å bruke rimeligste metode (norgespakke, ikke ekspress f.eks). 
Det må også pakkes på en økonomisk måte, f.eks om du skal returnere 2 esker, ikke send dem en og en som to norgespakker, tape dem sammen og send dem som èn norgespakke.
 

Husk at du som sender blir ansvarlig for at varene kommer frem uten skader. 
Skulle en vare komme frem til oss skadet kan vi ikke innfri angrerett og du må søke erstatning fra transportøren du brukte.

 

Ønsker du å kontakte oss på epost? se vårt kontaktskjema og vi svarer deg så raskt vi kan - eller Skriv til oss på Messenger

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke