LED belysning av hjemmet

LED Belysning av hjem og rom.

Med LED åpner nye muligheter seg, man kan nesten se bort i fra store og klossete armaturer som tar mye plass og skaper varme som må slippes ut.

Med våre produkter for indirekte belysning kan du nå skape en vakker belysning av tak, vegg og gulv med spesiallagde gulv og taklister som er designet for LED lister og LED strips. Med disse produktene kan du belyse taket og gulvet og samtidig skjule selve lyskilden, dette gir en lun og flott indirekte belysning som gir rommet en helt ny dimensjon, skaper størrelse og samtidig en følelse av luksus.

LED belysning av tak

LED belysning av kjøkken

LED lys under kjøkkenskap og over kjøkkenbenk er en populær måte for belysning på kjøkkenet, selv med taklampe og downlights kan selve kjøkkenbenken og arbeidsområdet fremstå som mørkt, dette gjør at kjøkkenet fremstår mindre både i størrelse og i komfort. Våre LED strips og LED lister er perfekte produkter til kjøkken, skap og andre områder du ønsker belysning av. Med våre aluminiums profiler som er enkle å kutte i passende lengder kan du raskt og rimelig montere LED lys der du måtte ønske.

LEd belysning av kjøkken

 

LED Downlights

LED Downlight

Vi har ett stort utvalg av flotte downlights fra kvalitetsleverandører som Unilamp, SG, Qi, Phillips og mer. Vi leverer downlights som kan monteres uten kasse eller vanlige LED downlights - Se vårt utvalg av LED Downlights.