Lysekroner til hjemmet ditt

Lysekroner til hjemmet

bianca lysekrone

Lysekroner er heldigvis tilbake i motebildet igjen. De er bringer glamour og stil inn i hjemmet ditt, og kan brukes i mange rom. Lysekroner kommer i mange ulike størrelser, og i alle stilarter fra de gammeldagse eller moderne til de overdådige eller små. Med en vakker lysekrone får du både lys og glitter inn i hverdagen og de er en utmerket måte å skape kontrast til en minimalistisk interiørstil.

Lysekrone i stuen, på kjøkkenet eller over spisebordet

En lysekrone med prismer bidrar til å spre lyset og skaper en flott stemning. Du kan også få lysekroner der det skal være levende lys i stedet for elektriske pærer, og hos noen kan du få begge deler. Visste du at ifølge filosofien Feng Shui, så vil prismekroner virke positivt inn på humøret, og de virker energifremmende. Dermed er det liten tvil om at dette er en lyskilde som egner seg godt i husets forskjellige rom, som stuen, på kjøkkenet eller over spisebordet. Det finnes også de som bruker en vakker lysekrone som prikken over interiør i-en på badet, i gangen, soverommet eller toalettet. En krystall Lysekrone gir hjemmet ditt et vakkert særpreg og skaper en flott stemning rundt matbordet.

victoria lysekrone

Lysekronen – fra statussymbol til allemannseie

I middelalderen var en lysekrone et skikkelig statussymbol som var forbehold de rike. I dag kommer det flotte lysekroner i alle prisklasser, noe som gjør at alle kan lyse opp hjemmet sitt med denne ekstra flotte lyskilden. Du finner et stort utvalg av farger, materialer, størrelser og fasonger. Du finner dem store og overdådige, minimalistiske og moderne, avlange eller nøtteformede, i plast, metall eller glass, bare for å nevne noe. Dermed er du garantert å finne en som passer over ditt stuebord eller på ditt kjøkken. En vakker lysekrone bringer mer enn bare lys inn i hjemmet ditt. Her får du perfekt belysning til ditt behov og et interiør statement i en og samme pakke. Velger du å bruke lysekronen i andre rom enn bare i stuen, setter du også ditt personlige preg på det hele.

Se våre lysekroner