Pendellamper på soverom

Å bruke en hengelampe ved siden av sengen er en smart og plasseffektiv måte å ha ett praktisk lys ved siden av sengen, kanskje du ikke har plass til å ha ett bord ved siden av sengen til en nattbordslampe?
En pendellampe ved sengen er også en vakker og annerledes design touch som en praktisk løsning - og passer i både store og små soverom.

pendellamper og sokkelpendel på soverom
*Her kan du se vår vakre vino kobber pendel på soverommet

Siden pendellamper kommer i mange forskjellige størrelser, farger og utseende - samtidig som du kan bytte ut kabelen med en farget stofftrukket kabel så er det enkelt å forstå hvorfor pendler på soverommet er stadig mer populært.

Uansett hva slags stil du har på soverommet så har vi i lunelamper pendellamper til ditt behov. For eksempel hva med en enkel sokkelpendel eller en glasslampe i rom med moderne eller industrielle preg? Eller kanskje en lampe i ull eller en flott hengelampe i tre til soverom med rustikt og avslappet design.

pendellamper på soverom
*her kan du se hvordan pendellampene er tilkoblet ett takpunkt i taket, med draperte kabler.

Det er forståelig at ikke alle tenker over mulighetene som finnes - som regel har soverom bare ett takpunkt, og det er som regel midt i rommet. 
Du ønsker kanskje ikke å bore nye hull i taket eller leie en elektriker til å legge opp nye lampepunkt?

Vel, det er fullt mulig å montere pendellamper på soverommet ved å bruke takpunktet du allerede har.
Det du behøver å gjøre er å forlenge kabelen og henge kabelen i taket. Kabelen kan henges stramt eller den kan draperes over kroker, hyller eller lignende for ett ekstra elegant uttrykk. Du kan også forlenge ledningen og koble den til i stikkontakten ved siden av sengen - og så henge den opp i en krok. Eller heng den opp i en hylle eller en stige ved siden av sengen.
Uansett hvilken metode som passer for deg så vil en pendellampe bringe eleganse til soverommet.

hengelamper på soverom

 

Klyngelamper og klyngependler

klyngelampe rosa

Våre klyngelamper og klyngependler er flotte pendellamper som passer utmerket til soverom og barnerom. Disse kommer i stilfulle og lekne varianter som passer etthvert rom.

Se våre pendellamper for flotte lamper til soverom.