Taklampe til bolig

Større utvalg av taklamper

Lunelamper er stolte av å nå føre utvalget til Brilliant Lighting. Brilliant har som en av Europas største lampeprodusenter ett stort utvalg av belysning og lamper til bolig.

Vi har nå utvidet vårt utvalg av taklamper i nettbutikken, se mer.
En taklampe er ofte grunnbelysningen i en bolig sammen med andre lysskilder. En taklampe lyser opp rommet samtidig som den setter ett designmessig preg. Enten det er soverom, stue, kjøkken, bad eller gang så har vi ett rikelig utvalg av lamper som passer ditt behov. Finn din taklampe.

Pendellamper
Pendellampe henger ofte over spisebord eller på kjøkken, hengende fra taket er pendellamper og hengelamper designet for å gi en konsentrert mengde lys over ett mindre område samtidig som de tilfører eleganse og design, og i ett moderne åpent kjøkken vil disse være ett designelement som er synlig fra resten av huset. 
 
lysekrone 
Lysekrone er flotte alternativer til stue, spiserom, hall og entre og over spisebordet. En lyskrone gir eleganse i ett rom. Velg blant vårt store utvalg av krystallysekrone, moderne lysekroner og lysekroner med skjerm. Vi har mange unike og vakre krystallkroner i flere stilarter, du vil garantert finne din favoritt til ditt hjem.
 
taklampe 
Taklampe gir en flott belysning i ett rom og gir karakter og lys til etthvert rom i hjemmet, en taklampe passer ypperlig til soverom eller gang. Vårt utvalg av taklamper varierer fra moderne design til tradisjonelle og tekstil-lamper. Du kan finne en taklampe som passer ditt behov hos oss fra flere produsenter.
 
glasslamper 
Glasslampe er sammen med pendellamper ett utmerket lampe-valg til kjøkken, spisebord og kjøkken-øy. Disse flotte lampene av glass kommer i mange former og stilarter, noen har farget glass mens andre er i klart design. Vi har unike glasslamper som passer ditt behov og design og tilfører stil til ditt hjem.
 
moderne taklampe LED
 
Vi fører nå ett stort utvalg av taklamper i LED med ett moderne design som passer flott som taklampe i stue, gang og hall.

bianca krystall lysekrone
Krystallysekroner

Krystall lysekroner er den klassiske taklampen som oser av eleganse og kvalitet. Våre krystallysekroner kommer i flere farger og ekte krystaller som skaper en lun atmosfære. Bruk dem i stue eller over ett spisebord eller for en romantisk atmosfære på soverommet.
 
----------------
Behøver du å henge opp din taklampe eller hengelampe på skinne? Se vårt utvalg av pendelskinner som monteres i taket for å henge ned pendellamper og takpendler, se mer.