Hjem » Om Lunelamper

Om Lunelamper

Jeg hedder Thomas, jeg er 33 år og kører lunelamper.no om aftenen, mens jeg arbejder som serviceelektriker i både industri, industri og privat for et større firma i det sydlige Norge om dagen.

Mit mål er, at stemningslys skal være en nyttig ressource for mennesker, der er nysgerrige efter belysning eller elektriske problemer, og som ønskede at oprette en blog, der var let at læse uden for meget brug af professionelt sprog.

På samme tid har jeg også længe været fascineret af, hvordan designere kan kombinere forskellige materialer, farver og produktionsmetoder for at skabe lamper, der bliver lysende kunstværker i hjemmet.

Interessen blev så stor, at jeg selv begyndte at importere og sælge lamper, men det var tidskrævende med mine egne børn og et fuldtidsjob ved siden af.

Derfor, efter en utrolig mængde weekendarbejde og sene nætter, fandt jeg ud af, at jeg hellere ville skrive om lamper på denne blog i stedet for ?

Kontakt

Jeg får ofte e-mails fra læserne, og jeg syntes, jeg var virkelig sjov. Det giver mig også inspiration til at skrive om nye emner, jeg ikke har tænkt på før.

Du kan nå mig via e-mail: post@lunelamper.no

Brug en kvalificeret elektrisk installatør til at udføre elektrisk arbejde i hjemmet. Se også DSB-oversigt over, hvad du selv kan gøre .