Hopp til innholdet
Hjem » Om Lunelamper

Om Lunelamper

Mitt navn er Thomas, jeg er 33 år gammel og driver lunelamper.no på kveldstid mens jeg jobber som serviceelektriker innen både næring, industri og privat for et større firma på Sørlandet om dagen.

Håpet mitt er at lunelamper skal være en nyttig ressurs for personer som er nysgjerrige på belysning eller elektro-spørsmål, og ønsket å lage en blogg som var enkel å lese uten for mye bruk av fagspråk samtidig som den er inspirerende og aktuell innen belysningstrender.

Nettsiden har idag mellom 70 og 90 tusen unike besøkende hver måned, noe som er veldig morsomt. Gjerne ta kontakt dersom du ser etter spesiell belysning eller ønsker noen tips til egne lampeprosjekter, post@lunelamper.no

Mitt fremtidige mål er å starte opp produksjon av lamper her i Norge, som en liten start har jeg begynt med en liten nettbutikk som selger stoffledning og tilbehør til lamper, etter hvert kan jeg forhåpentligvis investere i nødvendige maskiner for å lage former og kutte til materialer.

Samtidig har jeg også lenge vært fascinert av måten designere kan kombinere forskjellige materialer, farger og produksjonsmetoder til å skape lamper som blir lysende kunstverk i boligen.

Interessen ble så stor at jeg begynte å importere og selge lamper selv, men dette var tidkrevende med egne barn og en fulltidsjobb ved siden av.

Derfor etter ufattelig mye helgejobbing og sene kvelder fant jeg ut at jeg heller vil skrive om lamper på denne bloggen istedenfor 🙂

Ta kontakt

Jeg får ofte e-poster fra lesere og det syntes jeg er veldig gøy. Det gir meg også inspirasjon til å skrive om nye emner jeg ikke har tenkt på tidligere.

Du kan nå meg på eposten: post@lunelamper.no

 

Benytt autorisert elektroinstallatør for utførelse av elektrisk arbeid i boligen. Se også DSB oversikt over hva du kan gjøre selv.