Hopp til innholdet
Hjem » Desert Chair fra Ferm Living – Modernistisk lounge og hagestol

Desert Chair fra Ferm Living – Modernistisk lounge og hagestol

  Slapp av og nyt solen utendørs med disse lekre nye Desert loungestolene fra Ferm Living. Disse flotte og stilrene hagestolene inviterer til behagelig avslapning og egner seg like godt innendørs som utendørs.

  Desert stolene fra Ferm består av enkle elementer satt sammen i en lekker og enkel modernistisk stil, hvor de tynne stålrørene bøyer seg vinkelrett og skaper en stol med et minimalistisk utseende og grasiøs silhuett.

  Desert Shape Stol fra Ferm /Hviit
  Desert Stripe fra Ferm /Hviit
  Desert kommer også som komfortable loungestoler med vann og uv beskyttede puter /Nordicnest.no

  Resirkulert plast

  Hver eneste Desert stol fra Ferm Living er laget av resirkulert plast fra plastflasker, faktisk består hver eneste loungestol av 55 plastflasker som har fått ett nytt liv som dekorative og stilfulle møbler.

  Desert Stripe fra Ferm /Hviit

  Desert serien fra Ferm er innbydende og flotte stoler som fint passer inn i naturlige miljøer utendørs – blant stein, mur, fliser og planter. Stolene har en myk fargeskala og et moderne, minimalistisk design med tynne stålrør som bøyer seg i skarpe vinkler og gjør seg utmerket som hagestol eller en dekorativ loungestol innendørs.

  Desert Solid med svart ramme /Hviit
  Desert Stripe fra Ferm /Hviit
  Desert solid loungestol med cashmere stålramme /Hviit

  4 forskjellige design

  Ferm Living Desert loungestol er tilgjengelig i fire utseender og farger. Velg mellom Soil, Stripes, Shapes eller Solid Cashmere, i tillegg kan du også velge mellom sort eller en lysere cashmere farge på stålrammen til stolen.

  Fire forskjellige farger og mønstre /Hviit.no