Hopp til innholdet
Hjem » Secto Lampe – Vakre naturlige lamper fra Secto Design

Secto Lampe – Vakre naturlige lamper fra Secto Design

  lamper fra secto design

  En secto lampe i naturlig treverk vil være en moderne og iøynefallende lampe som tiltrekker seg oppmerksomheten fra gjester og gir et dekorativt lys hvor enn den måtte henge.
  Secto lampene kommer i en rekke forskjellige former, størrelser og farger, noe som gjør dem allsidige i montering og bruk.

  Secto lampene fra finske secto design er blitt populære lamper rundt om i verden takket være sitt flotte og innovative design, og bruken av naturlig og bærekraftig treverk. Disse vakre lampene i treverk hjelper til med sin vakre utforming å skape sjel og varme i rommet, uansett om det er i boligen, på en kafé eller som dekorativ, naturlig kontorbelysning.

  Den populære «4241» lampen fra Secto kommer i fire fargevarianter /Lanna.no
  Lampene kommer i flere farger som kan gjenspeile interiør og veggfarger/Lanna.no
  Secto Octo Lampe i hvit /Lanna.no

  Secto lampene kommer i mange forskjellige farger, størrelser og former. Pendellampene fra Secto design er svært populære, men de leverer også vakre bordlamper og vegglamper i samme stil.

  Bordlampen «Owalo» i treverk og stål /Lanna.no

  Secto har siden starten vært en lampeprodusent som eksklusivt fokuserer på å benytte treverk i sine lampedesign og har vært innovative i måten de benytter lokal finsk bjørk, sammen med moderne teknologi for å produsere vakre lamper i nye og innovative design.

  Moderne & Naturlig /Lanna.no

  Populære secto lamper

  Selv om de mest populære lampemodellene er den runde trelampen Octo, den «trompet» formede Secto og den dome-formede Atto, så fortsetter designerene i secto med å utvikle nye spennende lamper.

  Octo er den mest populære lampen fra secto design, med en elegant avrundet form som kan minne om en vase, innkapsler bjørkespilene den sentralt plasserte lyskilden. Secto Octo kommer i to størrelser, 4240 og 4241. Heng disse to størrelsene gjerne sammen, som i et anheng over et bord.

  Secto Octo kommer i to størrelser – kombinér dem gjerne sammen/Lanna.no

  Lyskilden er også trukket noe opp i sokkelen slik at lyset ikke skal kunne blende sideveis, men sprette av spilene og gi en flott lyseffekt. Octo lampen kommer i flere farger, både naturfargede som valnøtt, men også den svært populære sorte varianten.

  Octo – Vakre vaseformede trelamper /Lanna.no
  Octo Valnøtt fra Secto /Lanna.no
  Octo pendel i sort og hvit /Lanna.no

  Atto er en lekker og avrundet «dome» formet lampe fra secto design som også kommer i flere farger og to forskjellige størrelser. Atto har myke former som omkranser en inntrukket lyskilde og gir en dekorativ belysning, spesielt over et spisebord.

  Atto 5000 Sort fra Secto /Lanna.no
  Få vakkert lys, med naturlige materialer /Lanna.no
  Dome formede «Atto» lamper over et spisebord /Lanna.no
  Atto kommer i flere farger /Lanna.no

  Owalo 7000 er den lange versjonen av secto lampene som gjør at den passer fint inn over ett langbord eller over et kontor som en mer moderne armatur belysning. Owalo kommer som de andre lampene i tre flotte farger og har integrert led som lyskilde.

  Owalo 7000 fra Secto som kontorbelysning /Lanna.no
  Owalo 7000 fra Secto i flere farger/Lanna.no
  Victo lampe fra Secto design/Lanna.no
  Petite bordlampe fra Secto /Lanna.no

  Secto 4200 lampene har en avlang kjegleform med tettsittende spiler av bjørk og kommer i tre forskjellige farger. Perfekt som dekorativ belysning og kan gjerne henge sammen for en mer effektfull belysning.

  Secto 4200 lamper i tre farger /Lanna.no
  Avlange Secto 4200 Lampe i naturfarget treverk /Lanna.no

  Trelamper til kontrast

  Lamper av tre passer fint til stortsett alle miljøer og interiørstiler, enten det skulle være betong, hvitt eller fargerikt. Til moderne og minimalistiske stiler vil en trelampe bli et fint blikkfang i rommet, et naturlig pusterom i boligen.

  Secto design har idag utvidet sortimentet sitt og tilbyr trelamper i fantastiske former og design. I tillegg kommer også nå de fleste lampene i varianter av forskjellige farger. Benytt gjerne en natur-farget eller svart-farget secto lampe til å skape en fin kontrast mot en hvit vegg.

  Spennende design og rikfoldig utvalg/Lanna.no

  Secto lampe til veggen

  De unike vegglampene til Secto har en skjult lyskilde som lyser nedover de mange tynne trespilene av bjørkefiner. Dette skaper et vakkert og koselig lys som gjør dem velegnet til bruk på soverommet eller på hytta.

  Vegglamper i flere farger/Lanna.no
  Naturfarget vegglampe i tre fra Secto/Lanna.no

  Secto lampene kommer med en LED pære. Siden lampene er av et naturlig materiale er det i en trelampe viktig å unngå overoppheting som kan skade lampen over tid.

  Til gulv og bord

  Med et utvidet sortiment finner du nå også bordlampe og gulvlampe varianter fra Secto-design som raskt har blitt populære i skandinaviske og europeiske hjem.

  Secto 4210 Gulvlampe Svart/Lanna.no

  Lampene kommer i 4 flotte farger, blant annet:

  • Hvit treverk
  • Svart
  • Mørk valnøtt
  • Lys naturlig bjørk

  Som lamper på hytte eller i et hjem med moderne interiør vil en secto bord og gulvlampe være ideelt. De stramme linjene gir et moderne preg samtidig som designet mykes opp av de naturlige råvarene og det myke lyset.

  Secto 4210 gulvlampe /Lanna.no
  Secto 4220 Bordlampe/Lanna.no

  Laget av PEFC sertifisert Finsk Bjørk

  Bruken av bærekraftige og naturlige materialer er hva som kjennetegner lampene til Secto, med sin nærhet til de store finske skogene er det ikke lang vei mellom råvarer og produksjon.

  Ved å benytte seg av moderne CNC maskiner og 3D modellering skaper Finske Secto moderne og vakre lamper av tre.

  Finsk bjørk er også et velegnet materiale å lage tynne finerplater og produkter av. Dette skyldes den korte vekstsesongen og det kalde klimaet som skaper et ekstra hardt treslag.


  Seppo Koho – Mannen som designet trelampene

  Den innovative nye bruken av tre i lamper begynte med designeren Seppo Koho og Secto i 1995. Men det var først etter et sammarbeid med møbelsnekkeren Heikki Saastamoinen fra Heinola at det ble laget nye innovative produksjonsmetoder.

  Puncto – Secto lampe i moderne design

  Puncto fra secto-design vil være en stilren takpendel som er perfekt som belysning over et bord. I Puncto lampen er lyskilden diskret gjemt inn i den lange pæreholderen og omkranset av trespiler for å ikke blende.

  Som alle secto lamper skaper Puncto også et varmt og behagelige lys.

  Heng lampene fra veggen

  Med den smarte og justerbare veggarmen kan du henge de flotte pendellampene til Secto fra veggen. Dette er en flott løsning for deg som ikke har et eget tak-uttak eller simpelthen ønsker et annerledes uttrykk i boligen.

  Med veggarmen til Secto kan du henge lampene fra veggen

  Om du skulle ønsket et enda varmere lys vil en led-edison eller en warmdim led pære være ett bra valg som beskytter lampen, men samtidig forsterker det vakre tremønsteret i secto lampene.

  Oppdag gjerne også andre vakre lamper i tre, vakker interiør til hytta eller designlamper til kontoret.