Hopp til innholdet
Hjem » PH Artichoke Anniversary – 300 Eksklusive Pendellamper i hvit og matt rosa

PH Artichoke Anniversary – 300 Eksklusive Pendellamper i hvit og matt rosa

  Den ikoniske PH Artichoke fra Louis Poulsen er en luksuriøs og ikonisk designerlampe som nå kommer i en ny jubileums utgave. Artichoke lampen har fått en ny fargedrakt i en eksklusiv serie på bare 300 lamper. Jubileumslampene er bare tilgjengelige i 2024 og kommer i et begrenset antall – PH Artichoke er bare tilgjengelig i 300 eksemplarer i begge størrelser med et individuelt nummer inngravert på det femte bladet.

  PH Artichoke Anniversary /Lampemesteren.no

  Lampene kommer i to størrelser Ø480mm og en større versjon på 600mm i diameter. Dette er dermed store og flotte lamper som egner seg i store tak, lobbyer og entré. Alle jubileumsversjonene kommer i en unik fargekombinasjon av matt hvit og blekrosa med nydelige detaljer i polert messing som patinerer over tid og gir lampen sin egen unike karakter. 

  PH Artichoke Anniversary /Lampemesteren.no

  Lansert i 1958, PH Artichoke består av 72 individuelle blader av solid kobber med en rosa finish på innsiden. Plasseringen via 12 rader sikrer blendingsfri belysning, uansett vinkel, og gir eksepsjonell varme og vakkert lys. Den høye kvalitetstandarden hos Louis Poulsen gjør at mye av arbeidet med lampen gjøres manuelt for hånd av dyktige håndverkere.

  Les gjerne mer om Glamorøse og elegante lamper, Retro & Vintage Lamper i gammel stil eller Lamper til Hytte – Lekre lamper i hyttestil.