Skjenk og kommode til gang og stue – Inspirasjon og tips

Publisert av Lunelamper den

Fine entremøbler, kommoder, hyller og skjenk til plassering i gang og stue gir ikke bare en enkel oppbevaring av ting, klær og andre småsaker, men de løfter samtidig opp interiøret og inntrykket av entreen.

Her kan du se flere flotte og populære nyheter sammen med en rekke ikoniske møbel-klassikere fra kjente og ukjente produsenter. Kanskje du kan hente litt inspirasjon for ditt neste møbel i gang eller stue?

Flotte møbler og interiør til gang, entré og stue

Umage Audacious er et lekkert møbel med herlige retro-følelser. Møblet kommer i flere størrelser, velg mellom skjenk, kommode eller sidebord eller kombinér dem til flere av huset’s rom. De spesielle tamurdørene glir rundt kanten av skapet, slik at du kan velge hvor mye av interiøret du vil ha på utstillingen.

Umage Audacious /Glass og interiør
Umage Audacious /Glass og interiør
Umage Audacious /Glass og interiør
Umage Audacious /Glass og interiør

Vino er et nydelig retro drikkeskap og kommode med god plass for å vise frem drikke og henge opp glass, samt lagringsplass i skuffene. Vino er laget av nederlandske Dutchbone som er velkjent for sine vakre og retro-inspirerte møbler i treverk og metall.

Vino – Dutchbone /Reforma.no
Vino – Dutchbone /Reforma.no

«Otto» er et fantastisk flott og rundt lite skap av flettet rotting og solid treverk med en vakker, naturlig gammel patina over seg. La dette herlige lille skapet fra Bloomingville dekorere gang og entré. Et perfekt gjemmested for små hemmeligheter.

Otto – Bloomingville /Reforma
Otto – Bloomingville /Reforma

Kabino fra Normann Copenhagen er et moderne og delikat møbel som fint kan både fungere som lav benk/skjenk eller som et praktisk sideboard i gang og stue. Med materialer av lyst treverk og rene flater i hvitt får man her et elegant og moderne møbel i klassisk skandinavisk design. Kabino kommer også i en grå variant, dersom du foretrekker en mørkere stil.

Kabino – Normann Copenhagen /Nordicnest.no
Kabino – Normann Copenhagen /Nordicnest.no

Class fra nederlandske Dutchbone er en mørk og luksuriøs skjenk med vakre detaljer og utsøkte materialer. Skjenken av mørkt akasie-tre har et dekorativt og lekkert fiskebensmønster med flotte detaljer av messing. Bruk den som skjenk i entré, stue eller på kontoret.

Class – Dutchbone /Reforma
Class – Dutchbone /Reforma

Dea fra Lene Bjerre: Retro skap med koniske ben og hule dører med svart kant og skyvefunksjon. Skapet er laget av bærekraftig mangotre, MDF og sukkerrør i fargene natur og svart. Vakkert møbel med retro-look.

Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no

Stacked er et kreativt modulsystem fra Muuto med hyller i tre forskjellige størrelser som du kan sette sammen og skape dine egne former.

Stacked – muuto /Lunehjem

Du kan skape din helt unike kombinasjon, eller du kan velge ett av flere ferdige oppsett fra Lunehjem.no. Du kan alltid bygge om modulene slik du selv ønsker. Hver modul leveres med 2 stk lys grå klips. Slik holdes systemet sammen, ingen skruer er nødvendig.

Stacked – muuto /Lunehjem
Stort entrespeil – Skagerak Georg /Glass og interiør

Skjenk og kommoder i treverk

Nordal Nature – Elegant møbel fra Nordal i et lekkert retro-preg med materialer av høy kvalitet.

fint skap i teak og rotting fra Nordal /Lunehjem

Den vakre nyheten «Retro Oval» fra HK-Living er et delikat oval-formet skap som passer perfekt som et dekorativt og praktisk møbel i gang eller entré. Skapet som står på høye støtteben tar liten gulvplass, noe som er praktisk i mindre leiligheter, men har samtidig god skapplass og du kan skjule klær bak de vakre dørene av mønstret rotting.

Retro Oval fra HK Living /Reforma.no

Skap en hyggelig og lekker sitteplass i gang, entre, stue eller soverom med den flotte Comma benken fra House Doctor.

Benk fra House Doctor til entre /Kitchentime
Benk fra House Doctor til entre /Kitchentime

Få orden på klær, mobiler, bøker, nøkler og dekorér med fine grønne blomster i inngangspartiet eller stuen med de nye, flotte hyllene fra Anne Linde.

Showcase hylle-systemet er en dekorativ og praktisk måte å både fremvise og skjule tingene i hverdagen. De asymmetriske hyllene bølger seg langs veggen og lar seg kombinere med forskjellige knagger slik at du også kan henge fra deg yttertøy eller smykker.

Showcase fra Anne Linde /Glass og interiør
Showcase fra Anne Linde /Glass og interiør

Saturnia: Retro mørk-brunt skap i mangotre, rotting og MDF. Skapet har en mørk brun finish og flotte rottingkledde dører i gammeldags stil, perfekt for deg som ønsker en gang eller en stue i en litt mørkere stil.

Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex
Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex

Barbier er en lekker skjenk i gammeldags stil med avrundede kanter og skyvbare tynne lameller som skaper en herlig retro look.

Dette eksklusive møbelet har mange bruksområder og kan plasseres i de fleste rom.

Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Reforma
Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Reforma
Dagny skjenk med eik/hvit marmorplate og med håndtak i skinn /Homeroom

Kommoder og sidebord fra Andersen kommer i flere farger hvor den multifargede varianten er siste nyhet. Inspirasjonen kommer fra de danske klassikere, men har fått en touch av modernisme. Resultatet er en interessant blanding av nytt og klassisk design, som også tilbyr et bredt spekter av lagringsmuligheter.

Andersen kommoder /Glass og interiør
Andersen kommoder /Glass og interiør
Lav skjenk i tre med utskårne detaljer /Jotex
Byrået San – Resirkulert Teak /Reforma
Dark wood skap fra Nordal /Confident Living
Flott lav skjenk i massiv eik og eikefinér /Homeroom
Oppbevaringsbenk i Ek – Natur / Grå /Reforma

Heng fra deg hverdagen og jobb på disse lekre knaggrekkene fra Loca! Knaggrekkene i Knax-serien kommer i mange lengder, størrelser og farger, utvalget er rett og slett stort slik at du kan finne en knaggrekke som passer din stil i entré eller gang.

Loca Knax – se utvalget /Glass og interiør
Loca Knax – også stående knaggrekker /Glass og interiør

Skjenk, hyller og kommoder i lekker retro stil

Lekker retro skjenk av naturfarget mangotre /Homeroom

Kommoder og møbler til gang og entre i apotekerstil har lenge vært populære. Her får man møbler med en gammeldags sjarm og et rustikt preg med mange skuffer hvor man kan legge fra seg småtingene fra hverdagen.

Farmacy dresser kommode fra Nordal /Confident Living
Metallskap Vintage / Patina /Reforma
Lav kommode i apoteker-stil /Kitchentime
Et svart og naturlig farget retro skap med rotting fra HK Living. /Lunehjem
Mahognyfarget skap med flotte retro detaljer /Homeroom
Retro lav skjenk /Jotex
Høyt Skap med stamme av matt, pulverlakker jern og sider og dører i trådglass /Homeroom
Fiskebenmønstret skap /Reforma
Moderne og fin skjenk i hvitt /Homeroom
Fine kommoder med ulike farger på skuffene /Homeroom

En hylle, kommode eller skjenk er ikke bare et møbel for å oppbevare og rydde unna ting i gang og stue. Den gjør det også enklere å plassere andre pyntegjenstander oppå, eller store planter og gulvlamper ved siden av.

Skap i industridesign av klarlakkert, patinert metall med 2 vitrinedører i glass og tre. /Homeroom

Kombiner kommoder og skjenk i gangen med en knaggrekke for å henge fra deg tekstiler, men også for å henge opp pyntegjenstander slik som plakater eller smykker.

Knaggrekke med 9 kroker til gang /Jotex

Høy og mørke-brun treverk garderobe fra Vida Sthlm. 175 cm høy garderobe med fine detaljer av messing og god lagringsplass for sko og klær.

Akacia /Reforma.no

Bloomingville Lenny er en flott og lav sittebenk i naturfarget eik som passer kjempefint inn i entré og gang. Med lenny kan du ta deg en liten pust mens du tar av deg skoene etter en hard dag på jobb, klar for avslapning og hjemmekos.

Bloomingville Lenny /Glass og interiør
Bloomingville Lenny /Glass og interiør

Om du liker og ønsker det naturlige preget i gang og entré vil kanskje Cutter serien fra Skagerak interiør være noe for deg. Disse flotte møblene i naturlige materialer kommer i både lyse og mørkere fargetoner som skaper et elegant og stilfullt interiør i hall, stue og entre.

Møbler i Cutter-serien fra Skagerak /Glass og interiør

Få flere tips til interiør og oppdag andre spennende møbler, f.eks lekre retro & vintage møbler, eller møbler i mørkt treverk.