Hopp til innholdet
Hjem » Skjenk og kommode til gang og stue – Inspirasjon og tips

Skjenk og kommode til gang og stue – Inspirasjon og tips

  Fine entremøbler, kommoder, hyller og skjenk til plassering i gang og stue gir ikke bare en enkel oppbevaring av ting, klær og andre småsaker, men de løfter samtidig opp interiøret og inntrykket av entreen.

  Her kan du se flere flotte og populære nyheter sammen med en rekke ikoniske møbel-klassikere fra kjente og ukjente produsenter. Kanskje du kan hente litt inspirasjon for ditt neste møbel i gang eller stue?

  Flowerpot Stand – Design House Stockholm /Nordicnest.no
  A Line Skohylle av Eik – Perfekt designet for gangen /Lunehjem.no

  A Line fra Form & Refine er en solid og allsidig benk laget av Herman Studio av solid eik i flere farger og med håndtak av skinn. A Line benken har to separerte rom til oppbevaring under setet. Plasser den i gangen, på soverommet eller et annet sted du trenger sitteplasser og oppbevaring. Finnes også i en mindre størrelse.

  A Line fra Form & Refine av eik med stort oppbevaringsrom /Lunehjem.no
  A Line fra Form & Refine av eik med stort oppbevaringsrom /Lunehjem.no
  A Line benk mini fra Form & Refine av eik – perfekt som skittentøyskurv /Lunehjem.no

  Oscar skjenken i solid teak fra Alain van Havre er den perfekte multitasker: dens åpne rom kan brukes til å stille ut personlige gjenstander, mens skyvedørene gir muligheten til å organisere dokumenter ute av syne. Legg merke til de eksepsjonelle rillene i dørene: Hvert smale spor ble nøye håndskåret, noe som gjør hvert Oscar-stykke unikt.

  Oscar skjenk fra Ethnicraft /Nordicnest.no
  Oscar skjenk fra Ethnicraft /Nordicnest.no

  Tabwa-kolleksjonen tilbyr tidløse midtpunkter av minimalistisk silhuett med en unik og distinkt karakter. Moderne tremøbler forvandles til unike kunstverk hvor hvert mønster er nøye skåret ut av våre håndverkere. Oppkalt etter Tabwa-kulturen fra Sentral-Afrika, kommer kolleksjonens inspirasjon fra deres forkjærlighet for lineære geometriske motiver.

  Tabwa fra Ethnicraft /Nordicnest.no

  Air sidebord er et vakkert oppbevaringsmøbel skapt av formgiveren Mathieu Gustafsson for Design House Stockholm. I møtet mellom tre og naturmaterialet rotting kombineres den skandinaviske stilen med høy funksjonalitet. Sidebordets treribber danner et grafisk mønster som gir en fin kontrast til rottingen, noe som gir et luftig og transparent følelse. Perfekt som TV-møbel eller som elegant møbel i gangen.

  Air fra Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Color Box er en fargerik skjenk som er designet av Tom Tailor og består av hyller og skapdører i nøye utvalgte samspillende fargetoner som skaper et dekorativt liv i innredningen.

  Color Box /Homeroom.no

  Treasures er en ny serie skjenk og kommode fra det danske designhuset Umage og som er laget av finert eik og tilgjengelig i mange variasjoner, blant annet kan skapene tilpasses med venetiansk stokk, tekstil eller skinn. Treasures har vakkert buede sider på skapet og utsvingbare vingedører for oppbevaring av drikkevarer.

  Treasures fra Umage /Glass og interiør
  Treasures fra Umage /Glass og interiør

  Dhaval fra Italienske Bizzotto er en unik og lekende skjenk av treverk i vakre mønstre, farger og utskjæringer. Skjenken er hovedsaklig laget av resirkulert mango og akasie tre med dekorative mønstre og utskjæringer i hylleflatene.

  Dhaval skjenk i resirkulert treverk /Glass og interiør

  Med inspirasjon fra gamle apotekdisker og kjøpmanndisker har Liverpool fra Bizotto et stilig industrielt og rocka design med mange skuffer og overflater i forskjellige mål, materialer og farger. Kombinasjonen av treverk og metall skaper et virkelig unikt møbel for deg som liker noe retro og industrielt.

  Liverpool industriell skjenk i apotekerstil /Glass og interiør

  Nuts fra det nederlandske merket BePureHome er laget av sheesham tre og har vakker finish med utskårede dekorelementer i treverket. De to dørene er valnøttfarget og har fått et spesielt mønster som gir Nuts en autentisk karakter.

  Nuts – BePureHome /Glass og interiør

  Kabino fra Normann Copenhagen er en moderne og stilren skjenk med skyvedører i hel og perforert treverk. Kabino er fin å bruke som skjenk eller som mediemøbel, det er lagt opp til skjult kabelføring til tv og apparater.

  Kabino fra Normann Copenhagen /Glass og interiør

  Forrest er en elegant skjenk fra det nederlandske merket WOOOD. Forrest er laget av mangotre og har en naturlig mørk finish som oser av eksklusivitet og varme.

  Forrest – Woood /Glass og interiør

  Flotte møbler og interiør til gang, entré og stue

  Umage Audacious er et lekkert møbel med herlige retro-følelser. Møblet kommer i flere størrelser, velg mellom skjenk, kommode eller sidebord eller kombinér dem til flere av huset’s rom. De spesielle tamurdørene glir rundt kanten av skapet, slik at du kan velge hvor mye av interiøret du vil ha på utstillingen.

  Umage Audacious /Glass og interiør
  Umage Audacious /Glass og interiør
  Umage Audacious /Glass og interiør
  Umage Audacious /Glass og interiør

  Roomers – Moderne, stilrent og funksjonelle møbler med hyller i lyst tre. Kontrastene i mellom de svarte rammene og de fine detaljene i lyst tre gir et tidsriktig og nordisk uttykk, hvilket passer godt inn i moderne, skandinaviske hjem.

  Roomers fra Tvilum /Unoliving.no

  Flop fra Woodman er et stilrent høyskap som også kommer i en lavere skjenk variant med masse lagringsplass og et elegant utseende i lys eller mørk eikefinér.

  Flop fra Woodman /Unoliving.no

  Vino er et nydelig retro drikkeskap og kommode med god plass for å vise frem drikke og henge opp glass, samt lagringsplass i skuffene. Vino er laget av nederlandske Dutchbone som er velkjent for sine vakre og retro-inspirerte møbler i treverk og metall.

  Vino – Dutchbone /Unoliving.no
  Vino – Dutchbone /Unoliving.no

  Sixtem fra Italienske Bizzotto er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Disse møblene i gammeldags stil er laget av en kombinasjon ut av treverk og stål og inneholder en rekke unike detaljer som gjør møblene riktig unike.

  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  «Otto» er et fantastisk flott og rundt lite skap av flettet rotting og solid treverk med en vakker, naturlig gammel patina over seg. La dette herlige lille skapet fra Bloomingville dekorere gang og entré. Et perfekt gjemmested for små hemmeligheter.

  Otto – Bloomingville /Homeroom.no
  Otto – Bloomingville /Homeroom.no

  Spirit fra Nordal er et stort speil i en vakker kombinasjon av art deco og industriell design. Speilet er skapt av danske Nordal og har en ramme av jern eller treverk, med svart eller messing overflate.

  De firkantede detaljene gjør Spirit-speilet moderne, og skaper en ekstra dimensjon. Den er derfor like dekorativ som den er nyttig. Speilet er flott å bruke i gangen eller på soverommet som et dekorativt tillegg og til bruk i hverdagen.

  Spirit speil i svart jern fra Nordal /Confidentliving.no

  Kabino fra Normann Copenhagen er et moderne og delikat møbel som fint kan både fungere som lav benk/skjenk eller som et praktisk sideboard i gang og stue. Med materialer av lyst treverk og rene flater i hvitt får man her et elegant og moderne møbel i klassisk skandinavisk design. Kabino kommer også i en grå variant, dersom du foretrekker en mørkere stil.

  Kabino – Normann Copenhagen /Glass og interiør
  Kabino – Normann Copenhagen /Glass og interiør

  Camden fra Woodman er en vakker og elegant skjenk i lys trefinér med fiskebensmønster som passer kjempeflott inn i både stue og entré.

  Camden – Lav skjenk i fiskebenmønster fra Woodman /Unoliving.no

  Dersom du liker retro-inspirerte og rustikke møbler vil kanskje skjenken Gin fra Dutchbone være noe for deg? Dette vakre møbelet i jern og treverk er full av detaljer og passer kjempeflott inn i interiør med en industrialisert eller rustikk preg.

  Gin – Dutchbone /Unoliving.no
  Gin – Dutchbone /Unoliving.no

  Class fra nederlandske Dutchbone er en mørk og luksuriøs skjenk med vakre detaljer og utsøkte materialer. Skjenken av mørkt akasie-tre har et dekorativt og lekkert fiskebensmønster med flotte detaljer av messing. Bruk den som skjenk i entré, stue eller på kontoret.

  Class Høy versjon – Dutchbone /Unoliving.no
  Class – Dutchbone /Unoliving.no
  Class – Dutchbone /Unoliving.no

  Dea fra Lene Bjerre: Retro skap med koniske ben og hule dører med svart kant og skyvefunksjon. Skapet er laget av bærekraftig mangotre, MDF og sukkerrør i fargene natur og svart. Vakkert møbel med retro-look.

  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no

  Stacked er et kreativt modulsystem fra Muuto med hyller i tre forskjellige størrelser som du kan sette sammen og skape dine egne former.

  Stacked – muuto /Lunehjem

  Du kan skape din helt unike kombinasjon, eller du kan velge ett av flere ferdige oppsett fra Lunehjem.no. Du kan alltid bygge om modulene slik du selv ønsker. Hver modul leveres med 2 stk lys grå klips. Slik holdes systemet sammen, ingen skruer er nødvendig.

  Stacked – muuto /Lunehjem
  Stort entrespeil – Skagerak Georg /Glass og interiør

  Skjenk og kommoder i treverk

  Nordal Nature – Elegant møbel fra Nordal i et lekkert retro-preg med materialer av høy kvalitet.

  fint skap i teak og rotting fra Nordal /Lunehjem

  Den vakre nyheten «Retro Oval» fra HK-Living er et delikat oval-formet skap som passer perfekt som et dekorativt og praktisk møbel i gang eller entré. Skapet som står på høye støtteben tar liten gulvplass, noe som er praktisk i mindre leiligheter, men har samtidig god skapplass og du kan skjule klær bak de vakre dørene av mønstret rotting.

  Retro Oval fra HK Living /Nordicnest.no

  Skap en hyggelig og lekker sitteplass i gang, entre, stue eller soverom med den flotte Comma benken fra House Doctor.

  Benk fra House Doctor til entre /Kitchentime
  Benk fra House Doctor til entre /Kitchentime

  Få orden på klær, mobiler, bøker, nøkler og dekorér med fine grønne blomster i inngangspartiet eller stuen med de nye, flotte hyllene fra Anne Linde.

  Showcase hylle-systemet er en dekorativ og praktisk måte å både fremvise og skjule tingene i hverdagen. De asymmetriske hyllene bølger seg langs veggen og lar seg kombinere med forskjellige knagger slik at du også kan henge fra deg yttertøy eller smykker.

  Showcase fra Anne Linde /Glass og interiør
  Showcase fra Anne Linde /Glass og interiør

  Saturnia: Retro mørk-brunt skap i mangotre, rotting og MDF. Skapet har en mørk brun finish og flotte rottingkledde dører i gammeldags stil, perfekt for deg som ønsker en gang eller en stue i en litt mørkere stil.

  Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex
  Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex

  Boho Mirror er en kjempeflott speillampe med et mykt bakgrunnslys som gjør at denne passer kjempefint inn bak sofa, på vegg eller i gang og entré. Boho mirror er laget av tynne striper av papir som kan ligne på fjær ved første øyekast.

  Boho Mirror Brun – Globen /Nordicnest.no

  Barbier er en lekker skjenk i gammeldags stil med avrundede kanter og skyvbare tynne lameller som skaper en herlig retro look.

  Dette eksklusive møbelet har mange bruksområder og kan plasseres i de fleste rom.

  Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Unoliving.no
  Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Unoliving.no
  Dagny skjenk med eik/hvit marmorplate og med håndtak i skinn /Homeroom

  Kommoder og sidebord fra Andersen kommer i flere farger hvor den multifargede varianten er siste nyhet. Inspirasjonen kommer fra de danske klassikere, men har fått en touch av modernisme. Resultatet er en interessant blanding av nytt og klassisk design, som også tilbyr et bredt spekter av lagringsmuligheter.

  Andersen kommoder /Glass og interiør
  Andersen kommoder /Glass og interiør
  Lav skjenk i tre med utskårne detaljer /Jotex
  Dark wood skap fra Nordal /Confident Living
  Flott lav skjenk i massiv eik og eikefinér /Homeroom
  Oppbevaringsbenk i lys eik – Natur / Grå /Glass og interiør

  Heng fra deg hverdagen og jobb på disse lekre knaggrekkene fra Loca! Knaggrekkene i Knax-serien kommer i mange lengder, størrelser og farger, utvalget er rett og slett stort slik at du kan finne en knaggrekke som passer din stil i entré eller gang.

  Loca Knax – se utvalget /Glass og interiør
  Loca Knax – også stående knaggrekker /Glass og interiør

  Skjenk, hyller og kommoder i lekker retro stil

  Lekker retro skjenk av naturfarget mangotre /Homeroom

  Kommoder og møbler til gang og entre i apotekerstil har lenge vært populære. Her får man møbler med en gammeldags sjarm og et rustikt preg med mange skuffer hvor man kan legge fra seg småtingene fra hverdagen.

  Pharmacy fra det danske designhuset Nordal har som navnet tilsier hentet inspirasjon fra gammeldagse apotekerskuffer og hyller i sin flotte og rustikke kommode. Fin å bruke rundt omkring i boligen i både kjøkken, stue eller entré.

  Pharmacy dresser kommode fra Nordal /Unoliving.no
  Pharmacy dresser kommode fra Nordal /Unoliving.no
  Pharmacy dresser kommode fra Nordal /Unoliving.no
  Lav kommode i apoteker-stil /Kitchentime
  Et svart og naturlig farget retro skap med rotting fra HK Living. /Lunehjem
  Mahognyfarget skap med flotte retro detaljer /Homeroom
  Retro lav skjenk /Jotex
  Høyt Skap med stamme av matt, pulverlakker jern og sider og dører i trådglass /Homeroom
  Fiskebenmønstret skap fra Hubsch /Glass og interiør
  Moderne og fin skjenk i hvitt /Homeroom
  Fine kommoder med ulike farger på skuffene /Homeroom

  En hylle, kommode eller skjenk er ikke bare et møbel for å oppbevare og rydde unna ting i gang og stue. Den gjør det også enklere å plassere andre pyntegjenstander oppå, eller store planter og gulvlamper ved siden av.

  Skap i industridesign av klarlakkert, patinert metall med 2 vitrinedører i glass og tre. /Homeroom

  Kombiner kommoder og skjenk i gangen med en knaggrekke for å henge fra deg tekstiler, men også for å henge opp pyntegjenstander slik som plakater eller smykker.

  Knaggrekke med 9 kroker til gang /Jotex

  Om du liker og ønsker det naturlige preget i gang og entré vil kanskje Cutter serien fra Skagerak interiør være noe for deg. Disse flotte møblene i naturlige materialer kommer i både lyse og mørkere fargetoner som skaper et elegant og stilfullt interiør i hall, stue og entre.

  Møbler i Cutter-serien fra Skagerak /Glass og interiør

  Soleil fra Globen Lighting er en svært dekorativ bordlampe med designinspirasjon hentet av Art-deco stilen og klassiske solspeil som var store i popularitet på 1920-tallet. Soleil har en sentral opal glasskuppel med utskytende armer av gyllen messing og blir et vakkert og dekorativt blikkfang som er perfekt å bruke som dekorbelysning rundt om i hele boligen.

  Soleil – Globen Lighting /Homeroom.no

  Art deco-inspirert bokhylle i vakker design fra det talentfulle danske merket Nordal. Denne bokhyllen har en fin oval form. Rammen er laget av jern med en fin gylden finish, mens de fem nivåhyllene er laget av svart glass. Sammen skaper de to materialene et eksklusivt møbel som passer inn i mange interiører.
  Se flere møbler og interiør i art deco stil.

  Art Deco Reol fra Nordal /Unoliving.no

  Få flere tips til interiør og oppdag andre spennende møbler, f.eks lekre retro & vintage møbler, eller møbler i mørkt treverk.