Hopp til innholdet
Hjem » Møbler i mørkt tre: Inspirasjon og nyheter

Møbler i mørkt tre: Inspirasjon og nyheter

  Møbler i mørkt treverk oser av eleganse og gir en følelse av kvalitet og gammeldags unikhet. Mørke tremøbler lar seg like godt kombinere med lyse farger på veggene, som i hjem med mørkere vegger og interiør.

  Her kan du finne vakre og delikate møbler i mørkt treverk som passer ypperlig for å skape en stemningsfull og elegant atmosfære i hjemmet.

  Berlin fra Dutchbone – Vakkert skap i resirkulert tre /Unoliving.no

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Rupert fra Italienske Bizzotto er en serie kommoder, skap, skjenker og tv-benker som er laget i mørkt mangotre satt sammen i kombinasjon med svart metall som skaper en lekker og industriell kontrast. Møblene er fulle av detaljer og små forskjeller som gjør dem til et vakkert smykk i innredningen.

  Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør
  Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør

  Roomers – Moderne, stilrent og funksjonelle møbler med hyller i lyst tre. Kontrastene i mellom de svarte rammene og de fine detaljene i lyst tre gir et tidsriktig og nordisk uttykk, hvilket passer godt inn i moderne, skandinaviske hjem.

  Roomers fra Tvilum /Unoliving.no

  Podia fra Ferm Living er et stilrent designet stue og sofabord med minimalistisk, skandinavisk design og består av en ovalformet bordplate og søyle med vakre lameller i askefinér og MDF. Podia kommer i flere moderne farger som passer til en elegant interiørstil.

  Podia stuebord fra Ferm Living/Hviit.no
  Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no

  Bordplaten kan også løftes, noe som åpner opp et stort oppbevaringsrom inni bordet der du får plass til alt du trenger.

  Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no
  Daisy Sofabord rundt svart fra Rowico /Kitchentime.no

  Baratti – Et nydelig rundt stue- og sofabord i mørk, eksklusiv mangotre.

  Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no
  Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no

  Sixtem fra Italienske Bizzotto er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Disse møblene i gammeldags stil er laget av en kombinasjon ut av treverk og stål og inneholder en rekke unike detaljer som gjør møblene riktig unike.

  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  Kalsta er et kjempeflott sidebord i massivt mango tre med praktisk magasin-oppbevaringshylle. Bruk den som avlastningsbord ved siden av lenestolen eller som et dekorativt møbel.

  Kalsta – I Massiv mangotre /Jotex.no
  Kalsta – I Massiv mangotre /Jotex.no

  Cortona er et rundt spisebordi mørkt, massiv mangotre med en stødig, rund og dekorativ søylefot. Perfekt dersom du ønsker et mørkt, solid og elegant spisebord med et vakkert tremønster.

  Cortona – Mørk og elegant spisebord i mangotre /Jotex.no

  Guadeloupe er en lekker tidløs kommode av høy kvalitet med seks skuffer av mørk mangotre, innglassede sider og fine detaljer av messing. Topplaten i glass viser frem kommodens innhold på en spennende måte.

  Guadeloupe /Jotex

  Barbier fra merket Zuiver er en lekker skjenk/lav kommode med tynne lameller, avrundede kanter og skråstilte ben som har en fantastisk gammeldags retro look.

  Barbier – Zuiver /Unoliving.no

  Louisiana – Retro skap

  60-talls inspirert Mahognyfarget skap med detaljer som gir en herlig retrofølelse.

  Louisiana Skap /Jotex

  SK3 Smoked – &Tradition

  Lekkert bord i mørkt treverk fra &Tradition som inviterer til aktivt bruk og enkel plassering i boligen med sin runde form.

  SK3 Smoked /Hviit.no

  Enfold er et lavt sidebord med skyvedører fra Muuto er et stilrent bord med design av Thomas Bentzen, produsert i stål, med topplate og base i massiv eik. Enfold sidebord er et pent oppbevaringsmøbel som passer bra i de fleste sammenhenger, som soverom, stue, gang og bad.

  Enfold – Muuto /Nordicnest.no

  Pyramid Table i Røkt Eik – Hay

  Opprinnelig designet allerede på 50-tallet, pyramide table fra Hay har vist seg å bli en populær og tidløs klassiker som med sitt enkle design fremstår like moderne idag som for 60 år siden.

  Pyramide Table /Hviit.no

  Sofabord i Valnøtt tre

  Nydelig sofabord i ekte mørk valnøtt og myke former.

  Sofabord Valnøtt /Homeroom

  Saturnia: Retro mørk-brunt skap i mangotre, rotting og MDF. Skapet har en mørk brun finish og flotte rottingkledde dører i gammeldags stil.

  Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex
  Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex

  Palette fra &Tradition er en innovativ ny serie av lekre møbler til hjemmet som kombinerer plater og bord av forskjellig omkrets som overlapper hverandre. Palette kommer i sort og mørk valnøtt, i tillegg til flere andre komplimenterende farger.

  Palette fra &Tradition /Nordicnest.no
  Palette fra &Tradition /Nordicnest.no
  Palette fra &Tradition /Nordicnest.no

  Loca Knax – Knaggrekke

  Moderne og flott knaggrekke i smart design fra Loca. Bøy ned pinnene når du skal henge fra deg jakker og yttertøy.

  • Tilgjengelig i 3 og opp til 10 knagg versjon.
  • Kommer både som vannrett og loddrett versjon.
  • Titalls forskjellige farger.
  Loca Knax – Knaggrekke /Glass og interiør
  Røkt Eik /Glass og interiør
  Oljet valnøtt /Glass og interiør

  Se vakre entremøbler, skjenk og kommoder til gang og stue.