Hopp til innholdet

Møbler i mørkt tre: Inspirasjon og nyheter

Møbler i mørkt treverk oser av eleganse og gir en følelse av kvalitet og gammeldags unikhet. Mørke tremøbler lar seg like godt kombinere med lyse farger på veggene, som i hjem med mørkere vegger og interiør.

Her kan du finne vakre og delikate møbler i mørkt treverk som passer ypperlig for å skape en stemningsfull og elegant atmosfære i hjemmet.

Berlin fra Dutchbone – Vakkert skap i resirkulert tre /Unoliving.no

Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

Rupert fra Italienske Bizzotto er en serie kommoder, skap, skjenker og tv-benker som er laget i mørkt mangotre satt sammen i kombinasjon med svart metall som skaper en lekker og industriell kontrast. Møblene er fulle av detaljer og små forskjeller som gjør dem til et vakkert smykk i innredningen.

Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør
Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør

Roomers – Moderne, stilrent og funksjonelle møbler med hyller i lyst tre. Kontrastene i mellom de svarte rammene og de fine detaljene i lyst tre gir et tidsriktig og nordisk uttykk, hvilket passer godt inn i moderne, skandinaviske hjem.

Roomers fra Tvilum /Unoliving.no

Podia fra Ferm Living er et stilrent designet stue og sofabord med minimalistisk, skandinavisk design og består av en ovalformet bordplate og søyle med vakre lameller i askefinér og MDF. Podia kommer i flere moderne farger som passer til en elegant interiørstil.

Podia stuebord fra Ferm Living/Hviit.no
Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no

Bordplaten kan også løftes, noe som åpner opp et stort oppbevaringsrom inni bordet der du får plass til alt du trenger.

Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no
Daisy Sofabord rundt svart fra Rowico /Kitchentime.no

Baratti – Et nydelig rundt stue- og sofabord i mørk, eksklusiv mangotre.

Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no
Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no

Sixtem fra Italienske Bizzotto er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Disse møblene i gammeldags stil er laget av en kombinasjon ut av treverk og stål og inneholder en rekke unike detaljer som gjør møblene riktig unike.

Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

Kalsta er et kjempeflott sidebord i massivt mango tre med praktisk magasin-oppbevaringshylle. Bruk den som avlastningsbord ved siden av lenestolen eller som et dekorativt møbel.

Kalsta – I Massiv mangotre /Jotex.no
Kalsta – I Massiv mangotre /Jotex.no

Cortona er et rundt spisebordi mørkt, massiv mangotre med en stødig, rund og dekorativ søylefot. Perfekt dersom du ønsker et mørkt, solid og elegant spisebord med et vakkert tremønster.

Cortona – Mørk og elegant spisebord i mangotre /Jotex.no

Guadeloupe er en lekker tidløs kommode av høy kvalitet med seks skuffer av mørk mangotre, innglassede sider og fine detaljer av messing. Topplaten i glass viser frem kommodens innhold på en spennende måte.

Guadeloupe /Jotex

Barbier fra merket Zuiver er en lekker skjenk/lav kommode med tynne lameller, avrundede kanter og skråstilte ben som har en fantastisk gammeldags retro look.

Barbier – Zuiver /Unoliving.no

Louisiana – Retro skap

60-talls inspirert Mahognyfarget skap med detaljer som gir en herlig retrofølelse.

Louisiana Skap /Jotex

SK3 Smoked – &Tradition

Lekkert bord i mørkt treverk fra &Tradition som inviterer til aktivt bruk og enkel plassering i boligen med sin runde form.

SK3 Smoked /Hviit.no

Enfold er et lavt sidebord med skyvedører fra Muuto er et stilrent bord med design av Thomas Bentzen, produsert i stål, med topplate og base i massiv eik. Enfold sidebord er et pent oppbevaringsmøbel som passer bra i de fleste sammenhenger, som soverom, stue, gang og bad.

Enfold – Muuto /Nordicnest.no

Pyramid Table i Røkt Eik – Hay

Opprinnelig designet allerede på 50-tallet, pyramide table fra Hay har vist seg å bli en populær og tidløs klassiker som med sitt enkle design fremstår like moderne idag som for 60 år siden.

Pyramide Table /Hviit.no

Sofabord i Valnøtt tre

Nydelig sofabord i ekte mørk valnøtt og myke former.

Sofabord Valnøtt /Homeroom

Saturnia: Retro mørk-brunt skap i mangotre, rotting og MDF. Skapet har en mørk brun finish og flotte rottingkledde dører i gammeldags stil.

Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex
Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex

Palette fra &Tradition er en innovativ ny serie av lekre møbler til hjemmet som kombinerer plater og bord av forskjellig omkrets som overlapper hverandre. Palette kommer i sort og mørk valnøtt, i tillegg til flere andre komplimenterende farger.

Palette fra &Tradition /Nordicnest.no
Palette fra &Tradition /Nordicnest.no
Palette fra &Tradition /Nordicnest.no

Loca Knax – Knaggrekke

Moderne og flott knaggrekke i smart design fra Loca. Bøy ned pinnene når du skal henge fra deg jakker og yttertøy.

  • Tilgjengelig i 3 og opp til 10 knagg versjon.
  • Kommer både som vannrett og loddrett versjon.
  • Titalls forskjellige farger.
Loca Knax – Knaggrekke /Glass og interiør
Røkt Eik /Glass og interiør
Oljet valnøtt /Glass og interiør

Se vakre entremøbler, skjenk og kommoder til gang og stue.