Hopp til innholdet
Hjem » Lysekroner med Stearinlys og Antikk stil

Lysekroner med Stearinlys og Antikk stil

  En lysekrone med stearinlys har en særegen gammeldags sjarm, skaper et rustikt preg og kan brukes for eksempel på hytter uten strøm. Her kan du finne flere vakre lysekroner som tar i bruk levende lys for å skape den herlige herregård stilen fra gamle tider.

  Ernst Kirchsteiger – Stearinlys lysekroner

  De enkle, men vakre lysekronene i treverk er designet av Svenske Ernst Kirchsteiger og bruker kun stearinlys som lyskilde. Kjempefine til tilstelninger og stemningsfulle kvelder. Kommer i fargene hvit, svart og natur.

  Stearinlys lysekrone /Kitchentime
  Stearinlys lysekrone /Kitchentime

  Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær taklampe og lysekrone av beste kvalitet fra Konsthantverk, designet av Jesper Ståhl. Megafon lysekronen er laget av ekte rå messing som er håndvalset og satt sammen for hånd på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilige lysekronen med sitt unike og rustikke sjarm, ser flott ut over et spisebord eller over stuebordet.

  Håndvalset av rå messing /Lampemesteren.no
  Røff og rustikk messing lampe som etterhvert vil utvikle en vakker patina /Lampemesteren.no

  Lyspunktene i lampen skaper en stemningsfull glød akkurat der du trenger det, over salongbordet eller kjøkkenbordet, arbeidsbordet eller soverommet, bare fantasien setter grenser.

  Kroatien – Jotex

  Lysekrone til innendørs og utendørs bruk. Denne lysekronen kommer i to flotte versjoner og er ip44 sertifisert slik at du kan ta den med ut. Kroatien kommer med veggkontakt og levende lys.

  Kroatien – Jotex.no

  Läckö – Markslöjd

  Svenske Markslöjd har designet denne populære krystallkronen med mye glitter, krystaller, antikk messing og omkransende stearinlysholdere som får frem den fine gammeldagse stilen

  Läckö – Markslöjd /Kitchentime

  Rom – Jotex

  Vakker lysekrone i empirestil med stearinlys og flotte krystaller. Lysekronen kommer i to versjoner, her kan du se versjonen i blank messing, men den kommer også i en antikk messing versjon om du ønsker den gammeldagse stilen.

  Rom – Jotex.no

  Rosendal – I flere farger

  Rosendal lysekronen har ett enkelt og landlig design. Denne benytter kun stearinlys som lyskilde og kommer i fargene svart, hvit og gyllen messing.

  Rosendal /Jotex.no
  Rosendal /Jotex.no

  Country – Menzel

  Dekorativ og rustikk lysekrone i landlig stil fra Menzel. Denne seks-armede svarte lysekronen i jern har også en halogen spot som lyser direkte ned mot bordet.

  Country – Menzel /Lampegiganten

  Lysekrone uten strøm

  En lysekrone med stearinlys har ikke bare den fine gammeldagse stilen, den gir også ett godt lys uten å bruke strøm. Det at dem ikke trenger strøm gjør disse lysekronene velegnet for bruk i hytter og naust uten innlagte muligheter.

  LED Stearinlys – For ekstra trygghet

  Fremskritt med led teknologien de siste årene har gjort at man kan få den gode levende lys følelsen, selv på batteri. Andre fordeler er at du ikke behøver å være redd for at det skal dryppe stearin, sote eller være en brannfare. Besøk Lampeguru.no og se flere produkter.

  LED Stearinlys /Lampeguru

  Nordic Light Lysestake

  Nordic Light Lysestake /Glass og Interiør

  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no