Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Lamper til Kontoret med Design & Funksjonalitet

Vakre Lamper til Kontoret med Design & Funksjonalitet

  vakre lamper til kontoret

  Kontorbelysning domineres dessverre som oftest av lamper og armaturer i en ren, praktisk og ganske kjedelig design. Dersom du derimot ønsker deg en fin belysning og lamper til kontoret med noe ekstra, noe med stil, sjarm og vakker design kan du ta en titt på våre beste lampetips til kontor- og hjemmekontoret.

  Et svakt opplyst skrivebord kan føre til belastning på øynene, unngå problemet mens du samtidig pynter opp arbeidsplassen med en flott skrivebordlampe i vakker design. Velg mellom justerbare skrivebordslamper hvor du kan fokusere belysningen din på spesifikke objekter og arbeidsoppgaver, eller på dekorative bordlamper som forbedrer humøret med sin elegante og sjarmerende stil.

  Lekker design – Panthella fra Louis Poulsen /Lampemesteren

  Siden 1950-tallet har franske Jieldé skapt vakker belysning med et industrielt preg. Lampene henter mye av sin inspirasjon fra tradisjonelle franske industri- og kontorlamper med bevegelige ledd og store, brede lampeskjermer som gir godt lys.

  Jieldé Bordlamper i industriell vintage stil /Lampegiganten.no
  Jieldé Bordlamper i industriell vintage stil /Lampegiganten.no

  Slant fra danske HAY er en spennende og dekorativ bordlampe i et stilrent, moderne design som passer kjempefint inn som både dekorativ og praktisk arbeidsbelysning, samt som elegant punktbelysning i hjem eller på arbeidsplass. Lampene kommer i en rekke moderne farger noe som gjør det mulig med et personlig preg på hver enkelt arbeidsplass.

  Slant bordlampe fra HAY /Lampemesteren.no

  Bordlampemodellen 6631 «Luxus» ble designet i 1926 av Christian Dell, men dukket ikke opp for første gang før i 1936, da introdusert av lampeprodusenten Gebr. Kaiser & Co.
  Kaiser Idell 6631 ble snart den ubestridte toppmodellen i KAISER idell -serien og – da, så vel som i dag – ble denne vakre skrivebordlampen symbolet på edel germansk design, utsøkt materialvalg og presis håndverk. 

  Kaiser Idell 6631 /Andlight

  Kaiser Idell 6631 har utsøkt kvalitet og en praktisk funksjonell design som gjør den like aktuell på kontoret idag, som for 85 år siden.

  Kaiser Idell 6631 /Andlight

  Desk Antikk fra House Doctor er en røff og unik skrivebordslampe i rå jern med en vakker patina, kjempeflott om du er på utkikk etter en lampe i en industriell og antikk stil. Funksjonell av/på bryter er plassert ved lampefoten og dens brede vinklbare skjerm gir et mykt og godt lys ned mot skrivebordet.

  Desk Antikk – House Doctor /Glass og interiør

  Kaiser Idell med sin Bauhaus inspirerte designstil er nå tilgjengelig i en ny og lekker farge, easy grey. Denne subtile, matte fargen skaper en kjempeflott kontrast til den gylne lampearmen i bøyd messing og passer samtidig fint inn blant moderne veggfarger i matt stil.
  Elegant både som skrivebord og soveromslampe, men den kan også brukes som flott dekorlampe på et sidebord ved siden av lenestolen eller i gang og entre.

  Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.no

  Balancer er designet med en svingbar stålarm som glir loddrett langs den glatte stangen som fester den til veggen. Armen beveger seg oppover og nedover for å justere lysets vinkel, mens den også strekker seg horisontalt, både til venstre og høyre.

  Balancer Vegglampe – Northern /Hviit.no

  Professor Wagenfelds bordlampe med sin karakteristiske halvkuleformede lampeskjerm av munnblåst opalt glass, har en fin kant i forniklet metall til som går over i stangen og den runde fotplaten av glass.

  Wagenfeld bordlampen fra 1924 er et stykke tysk industridesign-historie, designet av den da 24 år gamle Wilhelm Wagenfeld i klassisk tysk Bauhaus-stil.

  Mr.Wattson er en artig bordlampe i mørk asketre og en retro, rund lampelykt som kommer i mange forskjellige farger. Mr.Wattson kan lyse opp tilværelsen på kontoret på mange måter, og passer særdeles godt for den kreative sjelen.

  Mr.Wattson – Artig kontorlampe i treverk /Lampeguru
  Sett dem opp slik du vil /Lampeguru

  Alle deler på denne morsomme bordlampen er bevegelige. Konfigurér bordlampen som du ønsker.

  Bell – Stilren Bordlampe i sort fra Tom Dixon /Nordicnest.no

  Flowerpot VP3 ble opprinnelig skapt av den Danske designeren Verner Panton, som er kjent for å skape møbler og belysning med enkle, geometriske former. I VP3 skapte han en ikonisk bordlampe som er like populær idag, som når den ble designet på slutten av 60-tallet.

  Flowerpot VP3 – Dekorativ kontorlampe fra &Tradition /Lampemesteren
  Flowerpot VP3 – Dekorativ kontorlampe fra &Tradition /Lampemesteren

  Flowerpot VP4 tar de beste elementene fra flowerpot lampene og pakker dem ned i en litt mindre lampe som vil være velegnet som dekorativ skrivebordslampe. VP4 lyser med et behagelig og indirekte lys som spres via den ytre lampeskjermen og ut i rommet.

  Flowerpot VP4 – &Tradition /Lampemesteren
  Flowerpot VP4 – &Tradition /Lampemesteren

  Man kommer ingen vei utenom de klassiske Lampe Gras lampene når man snakker om kontorbelysning. Opprinnelig designet på tidlig 1900-tallet for å bedre vilkårene til franske industriarbeidere og kontoransatte av Bernard-Albin Gras.

  Den originale LampeGras N206

  Lampe Gras var en av de aller første lampene med en flerleddet konstruksjon, denne tillot fleksibel og målrettet belysning. Siden 1920-tallet har Lampe Gras utvidet sin kolleksjon og man finner idag flere moderne varianter av lampene til både hjem og kontor.

  LampeGras N206 i ny drakt /Andlight
  Lampe gras har en lang historie som bordlamper /Lampemesteren

  Arigato fra Grupa: Den flerleddete konstruksjonen med bevegelige armer tillater at lampen plasseres i en rekke positurer, perfekt som justerbar skrivebordlampe. Arigato har en skjult lyskilde og gir en myk, blendefri belysning, pakket inn i innovativ og lekker design.

  Arigato – Grupa /Lampemesteren

  Dersom du vil ha et innslag av det røffe og industrielle på kontorpulten, vil kanskje disse lekre skrivebordslampene i betong fra Decode være noe for deg. Serien Heavy Light inneholder både takpendler og vegglamper, samt disse flotte bordlampene, perfekt for en «røff» arbeidsplass.

  Heavy Desk – Decode /Andlight

  Type 75 bordlampen fra Anglepoise mikser det tradisjonelle med det lekne og barnslige i denne nye og fargerike tolkningen av den klassiske arkitektlampen.

  Sammen med designeren Paul Smith har Anglepoise lansert en rekke nye og lekne bordlamper i friske farger, som ikke bare gir et svært tilpasningsdyktig lese og arbeidslys, men også frisker opp og stimulerer til kreativitet.

  Type 75 Bordlampe Edition One /Lampemesteren

  Klassisk arkitektlampe i ny, moderne og kreativ drakt – perfekt som skrivebordlampe hvor man ønsker en lett justerbar og målrettet belysning.

  Type 75 Paul Smith Edition /Lampemesteren

  Retro Motown fra Danske Herstal har hentet inspirasjon fra 20- & 30-tallets runde, moderne og fremtidsrettede former og skaper et koselig, varmt lys på bord- og kontorpulten. Retro Motown med sitt vakre, håndlagde gitter gir et fint arbeids og leselys, kombinert med vakker design.

  Archi fra Nordic Living er tydelig inspirert av den klassiske arkitektlampen som har fått en renessanse de senere år, godt hjulpet av retro-bølgen innen belysning. Plassér Archi direkte på kontorbordet eller fest den med en klemme på kanten av bordet.

  Archi T2 «Arkitektlampe» med klassisk bordklemme /Lampemesteren

  2280 av Italienske Fontana Arte med sin vakre doble lampeskjerm har et stilrent utseende som passer fint til både hjem og kontor. 2280 som ble designet av Archivio Storico gir rommet en rolig og varm atmosfære, og overbeviser med sin tidløse eleganse.

  2280 – FontanaArte /Lampegiganten

  Pynt opp kontoret med en vakker designlampe som ikke bare gir et godt lys, men også stimulerer til kreativitet og nye ideer. Dersom du er glad i lamper og belysning kan du lese om våre belysningtips til stue eller få inspirasjon til vakre nattbordslamper ved sengekanten.