Hopp til innholdet
Hjem » Interiør til Hytta – Pynt og gjør det koselig på hytten

Interiør til Hytta – Pynt og gjør det koselig på hytten

  interiørtips til hytta

  Her kan du få tips og inspirasjon til fine interiør nyheter til hytta, enten du har en hytte ved sjøen, skogen eller fjellet er det visse elementer og bruksområder som går igjen. Enten du liker en tradisjonell hyttestil eller noe litt mer moderne, kan du finne tips og nyheter fra spennende merkevarer og designere for å gjøre det ekstra koselig med interiør, dekor og møbler på hytta.

  Skaargaarden Skanör møbler /Glass og interiør

  Dekk opp til fest med disse fantastisk flotte tallerkenene av resirkulert teak. Et hardført materiale som ofte brukes ombord på båter, men gjør seg også godt som dekorativ og annerledes servise.

  Tallerkener av resirkulert teak /Hyttefeber.no
  Perfekt også til tur /Hyttefeber.no

  Gjør det koselig og fint på hytta med disse smarte elektriske stearinlysene fra danske Uyuni. Disse stearinlysene på batteri kan man slå av og på, eller dimme med fjernkontroll for å få et ekstra koselig og lunt lys om kvelden. Disse stearinlysene med fjernkontroll har en helt unik og patentert 3D flamme og er laget med blant annet ekte voks for å få frem en naturtro følelse.

  Premium stearinlys på batteri fra danske Uyuni /Lampeguru.no

  Spirit fra Nordal er et stort speil i en vakker kombinasjon av art deco og industriell design. Speilet er skapt av danske Nordal og har en ramme av jern eller treverk, med svart eller messing overflate.

  De firkantede detaljene gjør Spirit-speilet moderne, og skaper en ekstra dimensjon. Den er derfor like dekorativ som den er nyttig. Speilet er flott å bruke i gangen eller på soverommet som et dekorativt tillegg og til bruk i hverdagen.

  Spirit speil i svart jern fra Nordal /Confidentliving.no

  Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempefin som dekorlampe i vinduskanten, på bord eller til bruk som en portabel pyntelampe utendørs når det ikke regner. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

  Flair loungestolen er laget i et klassisk og meget elegant design. Hollandske Dutchbone har designet og produsert loungestolen. Benene på stolen er fremstilt av massiv eiketre med en mørk valnøtte finish.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er DB00225_12.jpg
  Dutchbone – Flair Loungestol /Unoliving.no

  Virkelyst fra Skagerak er en lekker og moderne utesofa med komforten til en innesofa. Den enkle rammen av mørk teak skaper en fin kontrast til de myke og store sofaputene som både er vann, smuss og mugg avstøtende. Putene i virkelyst er fyllt med luftige fosseflak som opprettholder volumet og mykheten over tid.

  Virkelyst – inne og utendørs sofa fra Skagerak /Glass og interiør
  Virkelyst kommer i fem forskjellige farger /Glass og interiør
  Utendørs sofabord i glass og aluminium /Jotex.no

  Pynt opp bord og kommoder med disse vakre vasene av keramikk og glass fra Hadeland Glassverk i sjarmerende og tradisjonsrikt marius mønster. Vasene kommer med marius mønster i flere forskjellige farger og skaper et vakkert dekorativt løft i interiøret.

  Marius vaser fra Hadeland Glassverk /Hyttefeber.no
  Marius vaser fra Hadeland Glassverk /Hyttefeber.no
  Marius vaser fra Hadeland Glassverk /Hyttefeber.no

  Teak gjør seg fint på hytta og det er samtidig et hardført treslag som tåler å stå utendørs. Gardenstore.no har et stort utvalg av flotte utendørsmøbler i teak, her finner du blant annet sittegrupper, stoler, solseng og hagebenker.

  Teakmøbler /Gardenstore.no
  Teakmøbler /Gardenstore.no
  Teakmøbler /Gardenstore.no

  A Conversation Piece er en kjempeflott loungestol-serie fra danske Umage i mørk eik og moderne farger. Med sin stilige fasong som både gir et vakkert utseende og sin svært komfortable sittestilling er dette en stol som passer flott inn på hytta mens man skuer ut over utsikten og nyter fridagene.

  A Conversation Piece – Umage/Glass og interiør
  A Conversation Piece – Umage /Glass og interiør
  A Conversation Piece – Umage/Glass og interiør

  Dea fra Lene Bjerre: Retro skap med koniske ben og hule dører med svart kant og skyvefunksjon. Skapet er laget av bærekraftig mangotre, MDF og sukkerrør i fargene natur og svart. Vakkert møbel med retro-look.

  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no

  Skap en behagelig lounge på hytta med disse stilige og moderne ny-tolkningene av den klassiske saccosekken. Disse flotte sekkestolene fra danske SackIt med håndsydde detaljer kommer i modeller for innendørs – og utendørs bruk.

  Sekkestoler til utendørs bruk /Sackit.no
  Saccostolene kommer også med bord – perfekt som loungemøbel/ Sackit.no

  Gammelt treverk er sjarmerende, på hyttefeber.no kan du finne en rekke produkter og interiørdetaljer som er laget med resirkulert treverk.

  Få et mykt underlag i hagen, balkongen og på terrassen med disse flotte utendørs teppene fra Jotex. Disse teppene er vevd på en spesiell slitesterk måte, noe som gjør at de tåler både fukt og regn. Perfekt for å skape en koselig stuefølelse utendørs i hagen.

  Utendørs boucletepper /Jotex
  Utendørs boucletepper /Jotex

  Til en hytte ved sjøen passer det med noen dekorative marine elementer, nettbutikken Marineonline har et stort utvalg av båt og marine produkter, også interiørelementer som passer fint til en hytte ved sjøen.
  Les gjerne mer om oljelamper til hytte.

  E. S. Sørensen Captain`s Cabin Lampe /Marineonline
  Fischer skipsurssett på mahogniplate /Marineonline
  Lyslykter i Norgesglass – Porsgrund Porselen /Hyttefeber.no

  Til hytter ved sjøen kan man dekorere spisebordet eller utendørs med disse flotte lyktene av glass, dekorert med mange hvite små skjell fra Millemoi.

  Servér opp krabber, fiskesuppe, reker og skalldyr til hverdag og fest i disse herlig sjarmerende skålene med fiske motiv. Serviset kommer i fargen sand eller lys-blå og passer ekstra godt inn på hytta. Velg mellom fiske formede dype eller flate tallerkener, såvel som runde tallerkener i samme stil.

  Lite er bedre enn å legge seg nedpå etter en lang dag utendørs i fjellheimen eller ved sjøen. Hva kan vel friste mer enn en myk og komfortabel daybed sofa i mykt fløyel som lar deg strekke ut hele kroppen mens man hviler komfortabelt på de fjær – og hullfiber stoppede putene?

  Wyoming er en av bestselgerene til Jotex og kommer i tre forskjellige farger. Sofaen er enkel å plassere takket være sin avrundede form og kan like stå inntil et hjørne, en vegg eller trukket litt lengre ut i rommet.

  Wyoming – Komfortabel avrundet sofa /Jotex

  Ta deg en pause og nyt livet på hytta en liten stund. Kryp f.eks opp i en av disse komfortable hengende stolene, len deg tilbake og føl stillheten senke seg. Hengende stoler kommer i mange varianter, både enkle som kan henges i taket, eller større stoler som kan brukes som en sofa og er fastmontert på et flyttbart stativ.

  Dobbel Vanja – Hengende stol /Homeroom
  Calais hengestol fra Martinsen /Kitchentime
  Softa hengende stol /Homeroom

  Rikke Malling er designeren bak Raining Circle teppe i hvit og gull fra Woud. Den danske designer har fått inspirasjon fra 1970’erne i form avformer og farger. Raining Circle er et vevet teppe laget med den fineste ull fra New Zealand og Indien. Teppet gir rommet et dynamisk uttrykk med de flotte detaljer og det flotte design.

  WOUD Raining Circle Ullteppe /Unoliving.no

  Å ha nok puter til feriestolen er et must! Heldigvis kan du både ligge avslappet og komfortabelt i god hyttestil med disse vakre putetrekkene i hvit/gull eller marineblå fra Millemoi.

  Belysning er en viktig del av dekoren – også på hytta. Les gjerne litt mer på lunelamper og få tips og inspirasjon til spennende og vakre lamper. Se flere flotte lamper i hyttestil.

  Atom Taklampe / Glass og interiør
  Gjør det fint med stearinlys – Rosendal gull /Jotex.no
  Bærbar batterilampe: Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren
  Pendellampe til utendørs bruk: Thierry Le Swinger / Lampemesteren.no

  Les mer om lamper på batteri eller fine lamper i hyttestil.

  Med utseendet til en klassisk oljelampe vil denne retro telysholderen både være dekorativ, samtidig som den gir et fint og stemningsfullt lys på hytta.

  Se den på Homeroom.no

  Trae er en dekorativ ny porselen serie fra Magnor med ett både enkelt og maritimt uttrykk i hvitt og havblått. Serien er utviklet av interiørdesigner Halvor Bakke hvor selve dekoren er plukket fra en smijernsport i gammel hollandsk kolonistil fra en reise til Cape Town i Sør-Afrika, mens blåfargen er inspirert av det blå havet ved hjemstedet hans i Trae, Stavern.

  Nyheten Mexico fra Nordform er et rundt spisebord med plass til seks personer og består av trekantede lameller av teak.

  Mexico – Fint rundt spisebord til hytta av teak /Homeroom

  Uteområdet er en viktig del av hytteopplevelsen – på hytta skal man ut og oppleve natur, stillhet og avslapning, gjør det derfor litt ekstra koselig på uteplassen ved å ha mange blomster og planter omkring deg.

  Se det store utvalget av hagekrukker på Jotex
  Daggkåpa – stor utendørs krukke /Homeroom
  Avlang plantekasse fra Ferm Living /Lunehjem


  Magnor Zeppeliner er en fin og enkel serie av lamper, vaser og lykter av mønstret munnblåst glass i moderne fargetoner, hva med f.eks en vase av lyseblått glass som passer fint til lyse hytter eller til en hytte ved sjøen.

  Zeppeliner serien fra Magnor /Glass og interiør

  Lyslyktene i zeppeliner serien har god luftgjennomstrømning som forhindrer at stearinlys etterlater sot på glasset. Dekorer med de fine vasene på hytta og skap et vakkert og koselig interiør.

  Til kalde kvelder på hytta finnes det vel lite som er mer hyggelig enn å se på flammene fra et bål og kjenne hvordan varmestrålene sprer om seg. Det finnes et stort utvalg av utepeiser, men til hytte og terasse vil kanskje en høy variant være ideell, se flere varianter på homeroom.no

  Bastian utepeis /Homeroom

  Pynt opp både ute og inne på hytta med de flotte møblene fra Skargaarden. Her finner du møbler, bord, stoler og dekorativ belysning som er håndlaget av kvalitetsmaterialer som f.eks teak og eik, blant annet den elegante og moderne utendørs lenestolen Nozib som gjør seg spesielt godt ved bryggekanten.

  Kvalitetsmøbler fra skargaarden /Glass og interiør
  Nozib lenestol fra skargaarden /Glass og interiør

  Vakker nyhet fra Ferm Living. De vakre retro-inspirerte solstolene i «Desert» serien fra Ferm Living er perfekt for deg som ønsker en enkel minimalistisk stol utendørs på hytta, men som samtidig har en lekker og modernistisk stil.

  Les mer om stolene i desert chair serien

  Slapp av i solen og nyt hyttens ro på denne komfortabel solsengen i flettet kunstrotting med ramme av pulverlakkert stål. Kunstrotting er et plastmateriale som er solid, lett å vedlikeholde og værbestandig. Hodeendens høyde er regulerbar i flere trinn, og kan også legges helt flat. To små hjul på den ene siden gjør den lett å flytte.

  Solseng i kunstrotting /Homeroom
  Tradisjonell solseng fra Bloomingville /Kitchentime

  Til bryggekanten eller uteplassen på hytta vil en dagseng være ypperlig for å nyte late feriedager.

  Wellington dagseng i teak /Jotex
  Solsofa til hytta /Homeroom

  Det kan fort bli trangt om plassen i gangen når barn og voksne kommer inn for å skifte fra seg yttertøy samtidig. Kopenhamn sittebenken er fin å bruke om man ønsker litt ekstra sitteplass i entré eller gang, og har et stilrent og tradisjonelt nordisk design,

  Gjør det fint og komfortabelt på hyttas uteområde på en enkel måte, bruk tepper til å pynte opp litt utendørs samtidig som de minste kanskje unngår en flis i foten fra terassen eller at man blir alt for varm på bena.

  Det finnes utrolig mange flotte tepper til utendørs bruk som tåler regn og påkjenninger, og du kan like gjerne bruke dem innendørs hvis du vil. Se hele utvalget på Jotex.no

  Få det fargerikt og flott på hytta med disse dekorative putene. Inspirasjonen til striper og farger er hentet fra Mayafolkets tradisjonelle drakter. De håndvevde stripene skaper arbeidsplasser for ubefolkningen som vever putetrekkene i sine tradisjonelle mønstre og farger.

  Mayaputene er kule å bruke i utemøbler, men de er ment til innebruk, så det er viktig at de ikke ligger i sollys.

  Få flere gode tips til hytta, les blant annet mer om enkle tips til hyttekos eller belysning og lamper til hytta.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no