Hjem » Enkle Tips til Hyttekos & Fine Dekorasjoner

Enkle Tips til Hyttekos & Fine Dekorasjoner

Hytta er for de fleste et sted man drar til for å koble av, et sted man er aktiv i naturen, gjør ting sammen med barna, eller bare nyter stillheten alene. Med noen enkle små triks kan du skape en skikkelig deilig atmosfære og få hyttekosen du reiste dit for.

Dekorer med fine lysfat

Ta med deg noe av naturen inn i hytta og dekorer lysfatet om du ønsker. Du kan f.eks ta med noen kvister granbar, kongler, rullestener fra en bekk, eller noen fine tørkede høstblader.
Tips, om du er redd for smådyr og insekter skal skjule seg i kongler eller blader, så legg dem i vann en times tid før du tørker dem.

Brett med 4 lysholdere messing/røkt eik /Lunehjem

Pynt med fine blader og skudd

Uansett om årstiden er høst, vinter, vår eller sommer vil du alltid kunne finne fine, dekorative elementer fra naturen å bruke til pynt og dekorasjon.

Holmegaard Cado Vase /Glass og interiør

Denne kjempefine, håndblåste glassvasen fra Holmegaard er delt i to – du kan sette den oppå hverandre, eller dele vasen i to.

Bok, Vin & Pledd

Snik deg opp i sofaen og la verden suse forbi mens du endelig får tid til å lese en bok uten distraksjoner. Eller kanskje du foretrekker å høre til en lydbok mens du koser deg under pleddet, slapper av og bare lytter.

Livsnytende Mummipappa Putetrekk /Glass og interiør
Classic collection Putetrekk Copenhagen /Confident Living
Splendid pledd /Jotex

Dekorer hytta med lys

God belysning er viktig for en koselig hyttestemning, bruk noen fine og dekorative bordlamper til å forlenge kveldskosen og skap behagelige lag av belysning ved å bruke både taklamper, gulvlamper og bordlamper.

Stone Lampe Anthracite Menu /Hviit.no
FollowMe Batteri Bordlampe /Lampemesteren
IAHAS bordlampe av tropisk tre /Homeroom

Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.