Hopp til innholdet
Hjem » Enkle Tips til Hyttekos & Fine Dekorasjoner

Enkle Tips til Hyttekos & Fine Dekorasjoner

  Hytta er for de fleste et sted man drar til for å koble av, et sted man er aktiv i naturen, gjør ting sammen med barna, eller bare nyter stillheten alene. Med noen enkle små triks kan du skape en skikkelig deilig atmosfære og få hyttekosen du reiste dit for.

  Dekorer med fine lysfat

  Ta med deg noe av naturen inn i hytta og dekorer lysfatet om du ønsker. Du kan f.eks ta med noen kvister granbar, kongler, rullestener fra en bekk, eller noen fine tørkede høstblader.
  Tips, om du er redd for smådyr og insekter skal skjule seg i kongler eller blader, så legg dem i vann en times tid før du tørker dem.

  Brett med 4 lysholdere messing/røkt eik /Lunehjem

  Gjør det koselig og fint på hytta med disse smarte elektriske stearinlysene fra danske Uyuni. Disse stearinlysene på batteri kan man slå av og på, eller dimme med fjernkontroll for å få et ekstra koselig og lunt lys om kvelden. Disse stearinlysene med fjernkontroll har en helt unik og patentert 3D flamme og er laget med blant annet ekte voks for å få frem en naturtro følelse.

  Premium stearinlys på batteri fra danske Uyuni /Lampeguru.no

  Pynt med fine blader og skudd

  Uansett om årstiden er høst, vinter, vår eller sommer vil du alltid kunne finne fine, dekorative elementer fra naturen å bruke til pynt og dekorasjon.

  Holmegaard Cado Vase /Glass og interiør

  Denne kjempefine, håndblåste glassvasen fra Holmegaard er delt i to – du kan sette den oppå hverandre, eller dele vasen i to.

  Bok, Vin & Pledd

  Snik deg opp i sofaen og la verden suse forbi mens du endelig får tid til å lese en bok uten distraksjoner. Eller kanskje du foretrekker å høre til en lydbok mens du koser deg under pleddet, slapper av og bare lytter.

  Livsnytende Mummipappa Putetrekk /Glass og interiør
  Classic collection Putetrekk Copenhagen /Confident Living
  Splendid pledd /Jotex

  Dekorer hytta med lys

  God belysning er viktig for en koselig hyttestemning, bruk noen fine og dekorative bordlamper til å forlenge kveldskosen og skap behagelige lag av belysning ved å bruke både taklamper, gulvlamper og bordlamper.

  Stone Lampe Anthracite Menu /Hviit.no
  FollowMe Batteri Bordlampe /Lampemesteren
  IAHAS bordlampe av tropisk tre /Homeroom

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.