Hopp til innholdet
Hjem » Takrosett & Takroser – Dekorative rosetter til lampe & lysekrone

Takrosett & Takroser – Dekorative rosetter til lampe & lysekrone

  En takrose bringer litt ekstra glamour og eleganse in i ett rom. Takrosetten oppstod i midt-østen hvor disse dekorative elementene tradisjonelt ble installert i midten av rommet og ble brukt for å skjule takfestene til lamper og lysekroner.

  Moderne takrosetter kommer i en rekke forskjellige stiler og design, fra tradisjonelle design med blader og blomster, eller mer moderne, minimalistiske design. Se alle de flotte takrosene fra Orac Decor hos Byggmax.no

  Moderne takrosetter med enkle design-trekk passer kjempefint til moderne taklamper og gir et ekstra dekorelement til det slette taket, samtidig som det skjuler ledninger og takkroker.

  En takrosett er en dekorativ stukkatur som limes eller spikres fast i taket før man monterer lampe eller lysekrone. takrosetten er derfor en egen separat del med flotte mønstre i gips eller plast som kan monteres i alle tak med relativt stor letthet.

  R22 Takrosett /Byggmax

  Installasjon og montering av takrosett

  Det fine med takrosettene fra Orac Decor er at de har svært lav vekt, og er enkle å installere. Takroser med dimensjoner mindre enn 65cm diameter har så lav vekt at de som oftest bare kan limes direkte i taket.

  Takrosetter større enn 65cm bør monteres med en kombinasjon av spiker og lim. Sørg for at ledningene fra den eksisterende takboksen er lange nok til å installeres i lampen.

  Takrosett R40 /Byggmax

  R24 Takrosett /Byggmax

  Takrosettene fra Orac Decor kommer i både moderne og stilrene versjoner, eller mer dekorative tradisjonelle takroser med intrikate mønstre, blader og dekorelementer.

  Se alle de flotte takrosene fra Orac Decor hos Byggmax.no

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.