Hjem » Hagemøbler i Bambus – Naturlig & Sjarmerende

Hagemøbler i Bambus – Naturlig & Sjarmerende

møbler utendørs i bambus

Gjør det koselig og trivelig i uteområdet med disse flotte hagemøblene av bambus. Denne naturlige råvaren er en av naturens mest raskest voksende og solide tre-arter, noe som betyr at utemøbler av bambus både er bærekraftig, samtidig som de tåler slitasje og bærer mye vekt.

Sleng deg gjerne ned og nyt feriedagen i solskinnet på denne flotte hagesofaen av solide bambusrør, et perfekt tilbehør til din egen personlige hageoase i sommerværet. Sofaen kommer med en myk sittepute, men dekorér gjerne ekstra med noen gode og myke puter i farger og mønstre som du liker.

Sole serien fra Bloomingville – Robust og flott sofa av bambus til hagen /Glass og interiør
Sole serien fra Bloomingville – Robust og flott sofa av bambus til hagen /Glass og interiør

Kombinér gjerne hagesofaen i bambus med en stol fra samme serie– eller la denne flotte hagestolen stå alene. Hagestolen er ekstra dyp slik at du kan ta med deg bena opp i stolen og lene deg komfortabelt tilbake på en god og myk pute.

Hagestol i bambus – Sole fra Bloomingville /Glass og interiør

Denne nydelige romdeleren fra IB Laursen er ypperlig for både å skape litt ekstra privatliv på uteplassen ved å skjerme for innsyn, eller simpelthen for å skape en vakker dekorasjon eller bakvegg i uteområdet.

Romdeler i bambus – for hage og innendørs /Kitchentime.no

Disk opp til frokost i hagen – eller en koselig grillmiddag på dette utrolig vakre hagebordet av bambus fra Bloomingville. Dette nydelige hagebordet passer like fint inn på terrassen og balkongen som i hagen, kombinér gjerne med lignende hagemøbler av bambus.

Bambus sofabord Sole fra Bloomingville /Glass og interiør

Hagebordet har mange vakre detaljer og fantastisk utførelse, blant annet lameller av kappet bambus for å skape en naturlig og sjarmerende overflate.

Bambus sofabord Sole fra Bloomingville /Glass og interiør
Bambus sofabord Sole fra Bloomingville /Glass og interiør
Koselig daybed fra Lene Bjerre /Kitchentime

Forleng utetiden med disse flotte hagelyktene fra Broste Copenhagen i bambus. Lyktene kommer i mange former og farger, gjerné kombiner forskjellige varianter rundt omkring på uteplassen for en stemningsfull belysning. Les gjerne mer om lamper på batteri, perfekte til uteområdet.

Hagelykter i bambus fra Broste Copenhagen /Glass og interiør

Nyt større middager og hageselskap med flere gjester på dette store hagespisebordet av robust bambus fra Bloomingville. Spisebordet «Sole» har et vakkert og dekorativt bambusmønster på overflaten, støttet opp av solide og naturlige rør av bambus.

Sole – Spisebord av bambus /Kitchentime

Et fint tilbehør til dine nye møbler av bambus er et teppe til utendørs bruk som gjør underlaget litt mer komfortabelt og dekorativt. Disse flotte utendørsteppene fra Jotex kommer i flere former, farger og mønstre, er svært slitesterke og tåler regn/fukt.

Utendørstepper som tåler regn og fukt /Jotex
Utendørstepper som tåler regn og fukt /Jotex

Skap et koselig lys i hagen med noen koselige lamper på batteri, slike lamper er lette å ta med seg og er perfekte for å dekoreré hagen – eller for å lyse opp middagsbordet ut i de sene nattetimer.

Les gjerne mer om fine lamper i bambus, utendørs hagebelysning – eller tips til interiør på hytta.