Hjem » Hagemøbler i Bambus – Naturlig & Sjarmerende

Hagemøbler i Bambus – Naturlig & Sjarmerende

møbler utendørs i bambus

Gjør det koselig og trivelig i uteområdet med disse flotte hagemøblene av bambus. Denne naturlige råvaren er en av naturens mest raskest voksende og solide tre-arter, noe som betyr at utemøbler av bambus både er bærekraftig, samtidig som de tåler slitasje og bærer mye vekt.

Sleng deg gjerne ned og nyt feriedagen i solskinnet på denne flotte hagesofaen av solide bambusrør, et perfekt tilbehør til din egen personlige hageoase i sommerværet. Sofaen kommer med en myk sittepute, men dekorér gjerne ekstra med noen gode og myke puter i farger og mønstre som du liker.

Robust og flott sofa av bambus til hagen /Reforma
Bambus sofa til hagen /Reforma

Kombinér gjerne hagesofaen i bambus med en stol fra samme serie– eller la denne flotte hagestolen stå alene. Hagestolen er ekstra dyp slik at du kan ta med deg bena opp i stolen og lene deg komfortabelt tilbake på en god og myk pute.

Hagestol i bambus /Reforma

Denne nydelige romdeleren fra IB Laursen er ypperlig for både å skape litt ekstra privatliv på uteplassen ved å skjerme for innsyn, eller simpelthen for å skape en vakker dekorasjon eller bakvegg i uteområdet.

Romdeler i bambus – for hage og innendørs /Reforma

Disk opp til frokost i hagen – eller en koselig grillmiddag på dette utrolig vakre hagebordet av bambus fra Bloomingville. Dette nydelige hagebordet passer like fint inn på terrassen og balkongen som i hagen, kombinér gjerne med lignende hagemøbler av bambus.

Bambus bord fra Bloomingville /Reforma

Hagebordet har mange vakre detaljer og fantastisk utførelse, blant annet lameller av kappet bambus for å skape en naturlig og sjarmerende overflate.

Bambus bord fra Bloomingville /Reforma
Hagebord i bambus fra Bloomingville /Reforma

Antonio: Har du god plass – eller ønsker å bytte ut partyteltet med noe som har litt mer sjel vil du kanskje foretrekke denne lekre daybeden fra Affari til hagen.

Antonio er en Robust og stor dagseng i sterke bambusrør med stor takhøyde som skygger for sol og vind. Få et avbrekk fra sol, hverdag og stress i denne fantastiske dagsengen av bambus til hageoasen din.
Med sin 2.3 meter lengde og 1.3 meter dybde får flere plass samtidig – perfekt for feriehygge og avslapning med barna eller din kjære.

Stor og robust dagseng til hagen av bambus /Reforma
Koselig daybed fra Lene Bjerre /Kitchentime

Solstolen Ranva fra Speedtsberg gir deg et sted å strekke bena og nyte solstrålene som varmer kroppen etter en lang og kald vinter. Denne flotte solstolen med naturlige bambusstokker som bølger seg vil bli et fint sted for avslapning i hagen.

Ranva – Solstol i bambus /Reforma

Forleng utetiden med disse flotte hagelyktene fra Broste Copenhagen i bambus. Lyktene kommer i mange former og farger, gjerné kombiner forskjellige varianter rundt omkring på uteplassen for en stemningsfull belysning. Les gjerne mer om lamper på batteri, perfekte til uteområdet.

Hagelykter i bambus fra Broste Copenhagen /Glass og interiør

Fra danske Madam Stoltz kommer disse lekre, rustikke plantekrukkene av bambus og kryssfinér – perfekt for å dekorere med vakre grønne planter både ute – og inne.

Flotte plantekrukker av bambus /Reforma

Nyt late sommerdager i denne flotte og justerbare solstolen i bambus fra IB Laursen. De tykke rørene av naturfarget bambus gir god støtte til når du vil lene deg tilbake og nyte feriedagene.

Solstol i bambus /Reforma

San antonio fra svenske Affari er en fantastisk flott stol av røffe bambusrør som du like gjerne kan plassere inne – som ute.

Nyt større middager og hageselskap med flere gjester på dette store hagespisebordet av robust bambus fra Bloomingville. Spisebordet «Sole» har et vakkert og dekorativt bambusmønster på overflaten, støttet opp av solide og naturlige rør av bambus.

Sole – Spisebord av bambus /Kitchentime

Miljögården sidebord i bambus /Reforma.no

Et fint tilbehør til dine nye møbler av bambus er et teppe til utendørs bruk som gjør underlaget litt mer komfortabelt og dekorativt. Disse flotte utendørsteppene fra Jotex kommer i flere former, farger og mønstre, er svært slitesterke og tåler regn/fukt.

Utendørstepper som tåler regn og fukt /Jotex
Utendørstepper som tåler regn og fukt /Jotex

Skap et koselig lys i hagen med noen koselige lamper på batteri, slike lamper er lette å ta med seg og er perfekte for å dekoreré hagen – eller for å lyse opp middagsbordet ut i de sene nattetimer.

Les gjerne mer om fine lamper i bambus, utendørs hagebelysning – eller tips til interiør på hytta.