Hopp til innholdet
Hjem » Utendørs Hage Belysning: Inspirasjon, Lamper og LED Strips

Utendørs Hage Belysning: Inspirasjon, Lamper og LED Strips

  utendørs hagelamper

  Nordmenn er glad i boligene sine og bruker svært mye penger i forhold til andre Europeere med å pusse dem opp slik at de passer akkurat vår stil – og smak.

  Et av områdene til boligene som har blitt viet mer oppmerksomhet fra lys og lampeprodusenter de siste årene er uteområdet og hagen. Norske SG-armaturen har lansert flere spennende modeller, og bruken av LED-Strips har utvidet mulighetene man har til en fin hagebelysning.

  Rocket fra NewGarden er en elegant serie av høye og lave gulvlamper av tre som kan brukes både innendørs og utendørs og skaper en kjempeflott og stemningsfull belysning i de sene kveldstimer. Plasser gjerne denne gulvlampen i et hjørne av hagen eller terrassen for å lyse opp uteområdet på en behagelig måte.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Lampene er robuste og værbestandige og kan styres med fjernkontroll for å forandre lysnivå eller lysfarge.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Rocket kommer også i en batteri og solcelle versjon slik at du fritt kan plassere denne flotte lampen uten å tenke på ledning eller strømuttak.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no
  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Flotte lysende blomsterpotter til utendørs bruk fra Svenske Konstsmide. Disse gjør det enkelt å få en fin – og unik utendørs belysning på steder man ikke har lagt klart ledninger fra før, se dem hos Elektroimportøren.

  Assissi Lysende Blomsterpotter / Elektroimportøren

  Lucerna fra Loom Design er en oppladbar lampe som har hentet inspirasjon fra den tradisjonelle gruvelykten og oppgradert utseendet til en moderne vri som kan brukes på flere måter. I tillegg til vanlig bærbar belysning som kan plasseres rundt omkring i bolig eller i hage, kan man også plassere objekter, dekor og planter i selve lykten og lyse dem opp.

  Oppladbar og håndholdt lampe som er perfekt til varme sommerkvelder eller som atmosfærisk og dekorativ belysning i forbindelse ved sofahjørnet.

  Lucerna – Loom Design /Lampemesteren

  Twilights er noen kule utendørs kuppel og oval- lamper som kan plasseres hvor man vil. Lampene har også RGB fargespekter og kan styres med fjernkontroll.

  Twilights Rund /Elektroimportøren

  Twilights kommer i mange forskjellige størrelser, hvilket gjør det pent å plassere flere forskjellige sammen.

  Twilights Oval /Elektroimportøren
  Twilights Rund /Elektroimportøren

  Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempeflott som dekorlampe i hage og terrasse når det er fint vær. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

  De kule «Street» lampene fra Italienske Seletti har form av en klassisk lyktestolpe som er bøyd. Lampene kommer i mange spreke farger og vil passe perfekt for deg som ønsker en litt leken og artig belysning. Kommer også i utendørs versjon.

  Street fra Seletti /Lampemesteren

  Lekker lysekrone for utendørs bruk (IP44) fra Nederlandske Fatboy. Rockcoco lysekronene kommer i 3 forskjellige farger og kan henges fra stativ, grener eller under parasoller. Lysekronen har en 5 meter lang ledning.

  Rockcoco lysekrone utendørs /Lampemesteren
  Bologna Hagelykt fra Konstsmide / Elektroimportøren

  Andre stilige hagelamper i lignende kategori er «Cube» lampene fra LEDlyskilder.no

  Cube-lampene kan stå utendørs og kommer i en rekke fasonger, disse har også RGB funksjon og dimbare.

  Thierry Le Swinger / Lampemesteren.no

  Har du noen gang savnet en pendellampe du kan bruke utendørs?
  Thierry Le Swinger er en slik lampe, ikke bare kan den brukes utendørs – den er også oppladbar slik at du slipper ledning!

  Perfekt for sene sommerkvelder – alt du trenger er noe å henge den i!


  Bolleke utendørs kuppellampe fra Fatboy /Lampemesteren.no

  Nok en utendørs pendellampe fra Nederlandske FatBoy. Denne er i likhet med Thierry også oppladbar, og kan flyttes rundt.

  Denne utendørs kuppellampen kommer i fargene rød, lys grå, taupe og industriell grønn.


  Konstsmide Palermo /Elektroimportøren

  Palermo fra Svenske Konstsmide er perfekt for en koselig belysning av terasse eller utendørs platting. Med disse får man den koselige lounge-stemningen til langt på kveld.

  Lucca Fra Konstsmide /Elektroimportøren

  Lucca er en utendørs lounge lampe som ser ut som en vanlig gulvlampe! Med svart metallskjerm og IP44 klassifisering er den fin til sene sommerkvelder og overraskende sommerbyger.

  Utendørs led-strips er en kjempegod måte å lyse opp større flater og vegger på. Disse utendørs LED-stripsene fra LEDlyskilder kan monteres der fantasien tillater det.

  LED Tube NEON, vanntett led strips med mulighet for farger. / LEDlyskilder.no

  En annen populær løsning er utendørs led strips, en variant som er veldig god er fleksible såkalte «LED-Tube» varianter. Disse egner seg spesielt godt til å ligge langs bakken, i hagekanter og kan bøye og bende seg rundt steiner og langs kanter.