Hopp til innholdet
Hjem » Amina Elbillader – En helt enkel ladeboks for el-bil

Amina Elbillader – En helt enkel ladeboks for el-bil

  Er du ute etter en rimelig og helt enkel ladeboks til din el-bil? Kanskje du har en frittstående garasje eller eksisterende kabel som går ut med begrenset kapasitet og ikke ønsker eller behøver en ny kurs med større og raskere ladeevne. Amina ladeboksen passer for de aller fleste tilfeller i eget hjem og fungerer utmerket til installasjon hvor man bare ønsker en enkel lademulighet, f.eks til elbil nr 2 eller hybridbilen.

  Idag monterer jeg en Amina elbillader for en kunde som har en frittliggende garasje hvor de ønsket en enkel lademulighet til sin elbil nr 2. Idag går det en 10A sikring ned til garasjen sammen med kjelleretasjen og alternativet var da å se på muligheten for å splitte opp kursen i sikringsskapet og montere inn en ny sikring.

  Amina Elbillader /Elektroimportøren.no

  Det var ingen enkel måte å splitte opp kursen kjeller/garasje på, så derfor måtte ladestrømmen stilles ned til 6A slik at ikke sikringen til kjeller skulle ryke. Kunden ønsket først å se hvordan dette gikk, så kan man heller gjøre litt mer omfattende jobb med å trekke om eller legge ned en ny kabel til el-billaderen.

  Amina er svært kjapp å sette opp, den festes med fire skruer i det bakerste dekselet og innmaten skrus så fast til denne.

  Amina er bygget for en-fase tilkobling og kan stilles ned til 6A som vi gjorde i dette tilfellet.

  Amina Elbillader /Elektroimportøren.no

  Les gjerne mer om Unoklima vifte med varmegjenvinning- Perfekt som ventilasjon i eldre hus, Installasjon av Varmefolie – Lavtbyggende gulvvarme til tregulv og Lys i rekkverk – Montering av led-strips under håndløper i trapp.