Kjempefine Lamper i Bambus

Publisert av Lunelamper den

Bambus er en av natures mest hurtigvoksende og slitesterke trevirke som har blitt brukt i fletting av kurver, stoler og møbler i hundrevis av år.
Denne lange tradisjonen har man tatt i bruk for å lage stemningsfulle lamper av bambus. Bambuslamper kommer i mange flotte design, hvor noen varianter har en tradisjonell stil. Mens andre benytter bambus i nye og innovative design.

Koura – Bambus pendel fra David Trubridge /Andlight.no

Her kan du oppdage vakre lamper av bambus, som med sin lyse trefarge, og naturlige stil vil passe flott inn som belysning i stue, til soverommet eller i hagestuen.

Se gjerne også disse flotte hagemøblene i bambus.

Bamboo fra Nino Leuchten /Lampegiganten

Bambus lamper – IB Laursen

Disse flotte bambuslampene fra IB Laursen benytter flettet bambus i tradisjonell asiatisk mønster. Denne enkle og grove formen med sin autentiske og naturlige stil, passer utmerket som belysning over et bord eller i en hagestue. Kurvlampene fra IB Laursen kommer i flere størrelser, gjerne kombinér dem sammen.

Taklampe Bambus /Reforma
Bambuslamper fra IB Laursen /Reforma

Bamboo Bordlampen fra Nave har en enkel og elegant design som kombinerer bambus og rispapir. Perfekt som dekorativ belysning på et sidebord eller oppå en skjenk.

Bamboo bordlampe fra Nave /Lampegiganten

Owen – Taklampe Bambus

Bloomingville tilbyr en rekke vakre lamper laget av bambus som er med på å skape en lun og stemingsfull belysning. Se gjerne også disse vakre hagemøblene i bambus.

Bloomingville Bambuslamper /Kitchentime.no
Bloomingville Bambuslamper /Kitchentime.no

David Trubridge

David Trubridge er opprinnelig en utdannet skipsarktitekt, han fant inspirasjon til å designe lamper av naturlige råvarer igjennom hans mange omreiser rundt omkring i verden.

David Trubridge er siden blitt kjent for sin innovative design, hvor han kombinerer naturlige materialer som treverk og bambus med moderne produksjonsteknikk.

Floral – David Trubridge /Andlight.no
Bambus lamper – David Trubridge /Lampemesteren
Bambus lamper – David Trubridge /Lampemesteren

Floral og Coral er to av David Trubridge’s mest populære designlamper. Disse kommer i flere størrelser, og er fine å kombinere med hverandre. Bambuslampene kommer samtidig i stilige, fargefulle varianter, perfekt for deg som vil ha en mer fargefull og leken belysning.

Navicula /Lampemesteren
Beau – David Trubridge /Lampemesteren

Bambuslampe fra Bloomingville

Tynnflettet bambuslampe i en herlig rustikk og enkel sydhavsstil fra Danske Bloomingville. Kjempefin sammen med en god og varm dekorasjonspære.

Bambuslampe fra Bloomingville /Confident Living
Taklampe i bambus fra Madam Stoltz /Reforma

Fishtrap fra Muubs

Inspirert av tradisjonelle fangstmetoder, fishtrap er en serie håndlagde og unike lamper i bambus til gulv, bord og tak.

Sort Bordlampe i sort /Glass og interiør

Stilig og moderne bordlampe i bambus

Broste Copenhagen leverer denne stilige og moderne bordlampen av bambus, perfekt som et dekorativt lys i en hylle, på kommoden eller nattbordet.

Perfekt for fine dekorpærer / Glass og interiør

Muubs Bubble er en stor og vakker pendellampe i bambus som med sin «dome» form skaper et stemningsfullt lys som spres fint utover f.eks et spisebord.

Muubs Bubble / Glass og interiør
Muubs Bubble / Glass og interiør

Les gjerne mer om hagemøbler og utemøbler i bambus, eller tips til belysning i stuen.