Hopp til innholdet

Kjempefine Lamper i Bambus

Bambus er en av natures mest hurtigvoksende og slitesterke trevirke som har blitt brukt i fletting av kurver, stoler og møbler i hundrevis av år.
Denne lange tradisjonen har man tatt i bruk for å lage stemningsfulle lamper av bambus. Bambuslamper kommer i mange flotte design, hvor noen varianter har en tradisjonell stil. Mens andre benytter bambus i nye og innovative design.

Koura – Bambus pendel fra David Trubridge /Andlight.no

Her kan du oppdage vakre lamper av bambus, som med sin lyse trefarge, og naturlige stil vil passe flott inn som belysning i stue, til soverommet eller i hagestuen.

Se gjerne også disse flotte hagemøblene i bambus.

Forestier har laget en nydelig serie av vakre bambus lamper som kombinerer naturlige materialer og et moderne og stilrent design. Lampene er ikke bare vakre å se på, men de sprikende bambus stavene skaper også et fantastisk lysspill i hjemmet.

Forestier – Moderne bambuslamper /Lampegiganten.no
Forestier – Moderne bambuslamper /Lampegiganten.no
Forestier – Moderne bambuslamper /Lampegiganten.no

Forestier Take A Way følger i samme designspråk som resten av serien, men disse lampene har innebygget batteri slik at de kan fraktes rundt og plasseres trådløst. Perfekt for stemningsfull belysning i hage, langs trapp og i uteområdet.

Forestier Take A Way /Lampegiganten.no
Forestier Take A Way /Lampegiganten.no
Forestier Take A Way /Lampegiganten.no
Bamboo fra Nino Leuchten /Lampegiganten

Bambus lamper – IB Laursen

Disse flotte bambuslampene fra IB Laursen benytter flettet bambus i tradisjonell asiatisk mønster. Denne enkle og grove formen med sin autentiske og naturlige stil, passer utmerket som belysning over et bord eller i en hagestue. Kurvlampene fra IB Laursen kommer i flere størrelser, gjerne kombinér dem sammen.

Taklampe Bambus /Unoliving.no
Bambuslamper fra IB Laursen /Unoliving.no

Bamboo Bordlampen fra Nave har en enkel og elegant design som kombinerer bambus og rispapir. Perfekt som dekorativ belysning på et sidebord eller oppå en skjenk.

Bamboo bordlampe fra Nave /Lampegiganten
Square – Moderne bordlampe i bambustre /Lampegiganten

Aruba er en lekker og dekorativ veggplafond hvor flettet rotting filtrerer lyset på en behagelig, mild måte. Aruba er en kjempeflott lampe å bruke som dekorbelysning, og vil være like fin med lyset av som på.

Aruba fra Globen Lighting /Homeroom.no

Owen – Taklampe Bambus

Bloomingville tilbyr en rekke vakre lamper laget av bambus som er med på å skape en lun og stemingsfull belysning. Se gjerne også disse vakre hagemøblene i bambus.

Bloomingville Bambuslamper /Kitchentime.no
Bloomingville Bambuslamper /Kitchentime.no

David Trubridge

David Trubridge er opprinnelig en utdannet skipsarktitekt, han fant inspirasjon til å designe lamper av naturlige råvarer igjennom hans mange omreiser rundt omkring i verden.

David Trubridge er siden blitt kjent for sin innovative design, hvor han kombinerer naturlige materialer som treverk og bambus med moderne produksjonsteknikk.

Floral – David Trubridge /Andlight.no
Bambus lamper – David Trubridge /Lampemesteren
Bambus lamper – David Trubridge /Lampemesteren

Floral og Coral er to av David Trubridge’s mest populære designlamper. Disse kommer i flere størrelser, og er fine å kombinere med hverandre. Bambuslampene kommer samtidig i stilige, fargefulle varianter, perfekt for deg som vil ha en mer fargefull og leken belysning.

Navicula /Lampemesteren
Beau – David Trubridge /Lampemesteren

Bambuslampe fra Bloomingville

Tynnflettet bambuslampe i en herlig rustikk og enkel sydhavsstil fra Danske Bloomingville. Kjempefin sammen med en god og varm dekorasjonspære.

Bambuslampe fra Bloomingville /Confident Living

Fishtrap fra Muubs

Inspirert av tradisjonelle fangstmetoder, fishtrap er en serie håndlagde og unike lamper i bambus til gulv, bord og tak.

Sort Bordlampe i sort /Glass og interiør

Muubs Bubble er en stor og vakker pendellampe i bambus som med sin «dome» form skaper et stemningsfullt lys som spres fint utover f.eks et spisebord.

Muubs Bubble / Glass og interiør
Muubs Bubble / Glass og interiør

Les gjerne mer om hagemøbler og utemøbler i bambus, eller tips til belysning i stuen.