Hjem » Oppladbare Lamper & Lamper på Batteri – Inspirasjon

Oppladbare Lamper & Lamper på Batteri – Inspirasjon

batteri lamper og oppladbare lamper

Oppladbare lamper har mange fordeler, her får du en lampe uten ledning som du fleksibelt kan plassere eller ta med deg dit du har behov for den. En batterilampe kan plasseres med letthet der du måtte trenge den, f.eks som dekorativ belysning i en hylle eller som bordbelysning ute eller inne.

Her er et utvalg av batteridrevne lamper som i tillegg til å være oppladbare, og uten ledning samtidig har et fint design.

Se også artikkelen om lamper til hytter uten strøm, eller oljelamper til hytte og hus, der kan du finne inspirasjon til lamper som ikke trenger strøm, både med og uten batteri.

Sackit Light – De nye lampene fra danske Sackit skaper liv og atmosfære – og takket være sin svært portable design og innebygde batteri kan du plassere disse lampene hvor enn du måtte ønske.
Denne kjempefine serien med runde batterilamper kommer i tre størrelser som gjerne kan kombineres sammen for å skape en kjempefin belysning på balkong, i hage eller innendørs.

Vakre kuppellamper med kraftig batteri /Sackit.no
Light – Elegante batterilamper fra Sackit /Sackit.no

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og hytte.

Disse runde kuppellampene i sort sokkel og opal-hvitt glass har et stort batteri som kan lyse i 24 timer med vanlig lysstyrke eller 14 timer på det høyeste nivået. Batterilampene kan dimmes i flere nivåer slik at du skaper den stemningen du selv ønsker.

Lampene kommer i tre størrelser /Sackit.no
Med et gulvstativ kan du også lage din egen gulvlampe utav batterilampene /Sackit.no

Rocket fra NewGarden er en elegant serie av høye og lave gulvlamper av tre som kan brukes både innendørs og utendørs og skaper en kjempeflott og stemningsfull belysning i de sene kveldstimer. Plasser gjerne denne gulvlampen i et hjørne av hagen eller terrassen for å lyse opp uteområdet på en behagelig måte.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

Lampene er robuste og værbestandige og kan styres med fjernkontroll for å forandre lysnivå eller lysfarge.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

Rocket kommer også i en batteri og solcelle versjon slik at du fritt kan plassere denne flotte lampen uten å tenke på ledning eller strømuttak.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no
Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design er en nydelig serie lamper med utsøkt finish og design som kan lades opp og plasseres rundt omkring i hjemmet uten å tenke på ledning. Med munnblåste glasskjermer fra Murano og vakre kombinasjoner av materialer og farger vil Easy Peasy ToGo batterilampen være et bra valg for deg som ønsker vakker Italiensk design og håndverk.

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no

Easy Peasy Lampene lades opp via en USB-kabel, og når den er fulladet, kan den lyse i 19 timer ved lav intensitet
for en koselig belysning, ved mellomstyrke i 10 timer, og hvis den slås på for full effekt, kan
den lyse i 6 timer.

Easy Peasy ToGo kommer i flere farger /Lampemesteren.no

Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren

Flowerpot Portable er en lekker batterilampe versjon av de kjente lampene i flowerpot serien fra &Tradition, lampene er litt mindre enn originalen slik at de kan være ekstra fleksible i bruk og de lades opp via USB kabel. Flowerpot portable kan dimmes fra 100% til 50% eller 20%, har 11 timers brukstid på 100% lysstyrke og enda lengre om lampen dimmes ned for å skape et koselig bakgrunnslys uten ledning. IP44 tetthet slik at den også kan brukes utendørs.

Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren
Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren
Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren

Lucerna fra Loom Design er en oppladbar lampe som har hentet inspirasjon fra den tradisjonelle gruvelykten og oppgradert utseendet til en moderne vri som kan brukes på flere måter. I tillegg til vanlig bærbar belysning som kan plasseres rundt omkring i bolig eller i hage, kan man også plassere objekter, dekor og planter i selve lykten og lyse dem opp.

Oppladbar og håndholdt lampe som er perfekt til varme sommerkvelder eller som atmosfærisk og dekorativ belysning i forbindelse ved sofahjørnet.

Lucerna – Loom Design /Lampemesteren

Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempefin som dekorlampe i vinduskanten, på bord eller til bruk som en portabel pyntelampe utendørs når det ikke regner. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

Candlelight fra Le Klint
Danske Le Klint har skapt to nye vakre bærbare lamper på batteri som passer kjempefint inn i både hus og hytte, såvél som sjøbu, til terassebordet eller i båten. Disse vakre oppladbare lanternerne kommer i naturlig eik med et nydelig tremønster eller i en moderne lekker sort variant. Med sin munnblåste glasskuppel, fine mønster og en «levende flamme» effekt kan du skape en koselig og stemningsfull belysning på bord og vinduskarm.

Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren
Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren

Bellhop er en oppladbar bordlampe i stilrent design fra FLOS. Base og skjerm i farget polykarbonat, med opal diffuser og 24 timers batteritid.

Bellhop – Flos / Andlight.no
Bellhop – Flos / Andlight.no

Light Oak – Le Klint

Nyhet fra Danske Le klint. Light Oak er en elegant lanterne med en illusjon av levende lys og oppladbart batteri. Brun hendelen til å ta den med deg rundt og bruk den som stemningslys. En full oppladning tar 4 timer og den har en batterilevetid på 150 timer.

Le Klint Candle Oak – Oppladbar lanterne /Lampemesteren

Cestita Bateria

Spanske Santa & Cole har designet denne elegante bærbare batterilampen som kombinerer vakker og tidløs design med funksjonalitet. Cestita Bateria er batteri versjonen av dere populære lampe til gulv og bord med samme utseendet.

Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren
Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren

Sponge serien fra Nordlux er en lekker og moderne serie lamper med batteri som passer kjempeflott til utendørs belysning eller til hytter uten innlagt strøm. I serien finner du både bord, pendel og gulvlamper med batteri som du enkelt kan flytte rundt på. Lampene lades opp via Micro-USB.

Sponge serien fra Nordlux /Lampegiganten.no

Colors Bordfakkel

Oppladbar bordfakkel fra Colors som skaper en veldig god imitasjon av fargen og bevegelsene til et stearinlys. Denne bordlampen har også bluetooth-tilkobling og innebygget høytaler!

Colors Bordfakkel Lampe /Lampeguru.no
IP65 – Tåler å stå utendørs /Lampeguru.no

Hue Go

Phillips Hue Go er en smært, bærbar bordlampe med et innebygget batteri som kan gi full belysning i opptil tre timer. Lampen har en rekke funksjoner som styres via app – og du kan også bruke den som wake-up light.

Philips Hue Go Portabel bordlampe / Kjell & Co

New Flame – Halo Design

IP65 klassifisert bordlampe som kan plasseres utendørs – og innendørs. Med på kjøpet får du bordfeste og stang slik at du kan plassere lampen på bordet eller på et spyd i hagen.

Lyskilden avgir også følelsen av en levende flamme og har en batteri-levetid på opptil 18 timer.

New Flame – Halo Design /Lampeguru
New Flame – Halo Design /Lampeguru

Mine utvalgte oppladbare bordlamper passer utmerket til terasser, bryllup-langbord eller til kafeer og restauranter som vil ha en batteri-drevet bordlampe med fint design.

Portable – HAY

Hay Portable /Lunehjem.no

Pierre Chapin har designet denne enkle, elegante og diskre bordlampen som lades opp med en usb-ledning. Den er lett-plassert, kommer i 3 farger, og gir et fint dekorativt lys på bord eller benk.

Hay Portable /Lunehjem.no
Hay Portable /Lunehjem.no

Clizia Battery – Slamp

Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.no

Clizia er en lekker trådløs bordlampe fra Italienske Slamp. Lampeskjermen er laget i materialet Cristalflex som gir et diffust og spennende lys i alle retninger.

En elegant batteridrevet bordlampe som gjør seg godt på middagsbord og restauranter.

Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.no
Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.no

Como er en lekker og moderne bordlampe fra &Tradition i sort med tykk base av anodisert aluminium som smalner inn mot toppen før lampeskjermen brer seg ut og kaster et mykt, fint lys utover og ned langs bordet. Como kan brukes med og uten ledning da den har et innebygget batteri med tre lysstyrker. Denne kan du dermed enkelt plassere i hyller eller bruke som bordbelysning uten å tenke på ledning.

Como fra &Tradition – Stilfull batterilampe /Hviit.no

Battery Krystall – Kartell

Battery fra Italienske Kartell har en ikonisk lampeform. Lampen er laget av transparent PMMA med prisme-tekstur som skaper fantastiske lysmønstre overalt hvor den står.

100% oppladbar og en batterilevetid på opptil 8 timer gjør den velegnet for fleksibel plassering, eller til bruk som utendørs dekorativ bordbelysning på kafe eller restaurant.

Battery Kartell /Lampemesteren.no
Battery Kartell /Lampemesteren.no
Kommer i flere farger! Battery Kartell /Lampemesteren.no
Bring along bordlampe / Lampeguru

Le Swinger

Har du noen gang savnet en pendellampe du kan bruke utendørs?
Thierry Le Swinger er en slik lampe, ikke bare kan den brukes utendørs – den er også oppladbar slik at du slipper ledning!

Thierry Le Swinger / Lampemesteren.no

Bolleke – Fatboy

Bolleke fra Nederlandske Fatboy er noen fantastisk flotte kuppellamper på batteri som du kan henge utendørs – & Innendørs!

Lampene gir et veldig godt lys, er vanntette, oppladbare og gir et varm-hvitt lys på 2700 Kelvin. Heng disse lampene i hagen, i et tre, eller på i en krok i taket.

Lampene kommer i 4 forskjellige farger /Lampemesteren.no
Bolleke Oppladbar kuppellampe /Lampemesteren.no

Ta med lamper

Meningen bak Carrie & FollowMe er å benytte lamper på en ny måte, her har designeren gjort det så enkelt som mulig å ta med seg lampen dit du har behov for den. Enten du vil bruke den som strandlampe, lampe på sengen eller til kontorpulten vil disse lampene være enkle å ta med deg.

Carrie Håndholt Lampe /Lunehjem.no
FollowMe oppladbar lampe /Lampemesteren.no

Candela – Light & Charge

Candela lager sin egen strøm via sin røykfrie forbrenning av bioethanol, denne strømmen kan du utnytte til å lade opp mobiltelefon – eller annen elektronikk i “Light & Charge” lampen.

Candela Light & Charge /Lampemesteren.no

Lampens batteri lades opp ved å utnytte varmen fra flammen, når batteriet først er oppladet kan du fortsette å bruke lampen til å gi lys og lade apparatene dine.

Valentina

Studio Italia Design har skapt denne eksklusive og elegante batteridrevne bordlampen med lampeskjerm i krystallstruktur som skaper et vakkert lysspill.

Valentina Eksklusiv Bordlampe /Lampemesteren.no

Et annet vakkert alternativ til en lampe på batteri er en tradisjonell eller moderne olje og parafinlampe, f.eks disse vakre oljelampene fra tradisjonsrike Karlskrona lampfabrik i Sverige. Disse flotte lampene gjør seg virkelig bra som dekorativ bordbelysning uten strøm, eller som belysning i hytter uten innlagt strøm fra før.
Les mer om oljelamper og parafinlamper.

Elegant håndverk – Olje og parafinlamper fra Karlskrona Lampfabrik /Nordicnest.no

Les også lamper til hytter uten strøm, flowerpot portable batterilampen, lekre bordlamper i sort, eller fine lamper til hytta.