Oppladbare Lamper & Lamper på Batteri – Inspirasjon

Publisert av Lunelamper den

batteri lamper og oppladbare lamper

Oppladbare lamper har mange fordeler, her får du en lampe uten ledning som du fleksibelt kan plassere eller ta med deg dit du har behov for den.
Det kan være på terassen, et langbord, på peishylla – eller på en hytte uten innlagt strøm.

Her er et utvalg av batteridrevne lamper som i tillegg til å være oppladbare, og uten ledning samtidig har et fint design.

Se også artikkelen om lamper til hytter uten strøm, der finner du lamper som ikke trenger strøm, både med og uten batteri.

Bellhop er en oppladbar bordlampe i stilrent design fra FLOS. Base og skjerm i farget polykarbonat, med opal diffuser og 24 timers batteritid.

Bellhop – Flos / Andlight.no
Bellhop – Flos / Andlight.no

Light Oak – Le Klint

Nyhet fra Danske Le klint. Light Oak er en elegant lanterne med en illusjon av levende lys og oppladbart batteri. Brun hendelen til å ta den med deg rundt og bruk den som stemningslys. En full oppladning tar 4 timer og den har en batterilevetid på 150 timer.

Le Klint Candle Oak – Oppladbar lanterne /Lampemesteren

Cestita Bateria

Spanske Santa & Cole har designet denne elegante bærbare batterilampen som kombinerer vakker og tidløs design med funksjonalitet. Cestita Bateria er batteri versjonen av dere populære lampe til gulv og bord med samme utseendet.

Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren
Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren

Colors Bordfakkel

Colors Bordfakkel Lampe /Lampeguru.no
IP65 – Tåler å stå utendørs /Lampeguru.no

Oppladbar bordfakkel fra Colors som skaper en veldig god imitasjon av fargen og bevegelsene til et stearinlys. Denne bordlampen har også bluetooth-tilkobling og innebygget høytaler!

Hue Go

Philips Hue Go Portabel bordlampe / Kjell & Co

Phillips Hue Go er en smært, bærbar bordlampe med et innebygget batteri som kan gi full belysning i opptil tre timer. Lampen har en rekke funksjoner som styres via app – og du kan også bruke den som wake-up light.

New Flame – Halo Design

New Flame – Halo Design /Lampeguru
New Flame – Halo Design /Lampeguru

IP65 klassifisert bordlampe som kan plasseres utendørs – og innendørs. Med på kjøpet får du bordfeste og stang slik at du kan plassere lampen på bordet eller på et spyd i hagen.

Lyskilden avgir også følelsen av en levende flamme og har en batteri-levetid på opptil 18 timer.Mine utvalgte oppladbare bordlamper passer utmerket til terasser, bryllup-langbord eller til kafeer og restauranter som vil ha en batteri-drevet bordlampe med fint design.

Portable – HAY

Hay Portable /Lunehjem.no
Hay Portable /Lunehjem.no
Hay Portable /Lunehjem.no

Pierre Chapin har designet denne enkle, elegante og diskre bordlampen som lades opp med en usb-ledning. Den er lett-plassert, kommer i 3 farger, og gir et fint dekorativt lys på bord eller benk.

Clizia Battery – Slamp

Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.no
Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.no
Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.no

Clizia er en lekker trådløs bordlampe fra Italienske Slamp. Lampeskjermen er laget i materialet Cristalflex som gir et diffust og spennende lys i alle retninger.

En elegant batteridrevet bordlampe som gjør seg godt på middagsbord og restauranter.

Battery Krystall – Kartell

Battery Kartell /Lampemesteren.no
Battery Kartell /Lampemesteren.no
Kommer i flere farger! Battery Kartell /Lampemesteren.no

Battery fra Italienske Kartell har en ikonisk lampeform. Lampen er laget av transparent PMMA med prisme-tekstur som skaper fantastiske lysmønstre overalt hvor den står.

100% oppladbar og en batterilevetid på opptil 8 timer gjør den velegnet for fleksibel plassering, eller til bruk som utendørs dekorativ bordbelysning på kafe eller restaurant.

Bring along bordlampe / Lampeguru

Le Swinger

Thierry Le Swinger / Lampemesteren.no

Har du noen gang savnet en pendellampe du kan bruke utendørs?
Thierry Le Swinger er en slik lampe, ikke bare kan den brukes utendørs – den er også oppladbar slik at du slipper ledning!

Bolleke – Fatboy

Lampene kommer i 4 forskjellige farger /Lampemesteren.no
Bolleke Oppladbar kuppellampe /Lampemesteren.no

Bolleke fra Nederlandske Fatboy er noen fantastisk flotte kuppellamper på batteri som du kan henge utendørs – & Innendørs!

Lampene gir et veldig godt lys, er vanntette, oppladbare og gir et varm-hvitt lys på 2700 Kelvin. Heng disse lampene i hagen, i et tre, eller på i en krok i taket.

Ta med lamper

Carrie Håndholt Lampe /Lunehjem.no
FollowMe oppladbar lampe /Lampemesteren.no

Meningen bak Carrie & FollowMe er å benytte lamper på en ny måte, her har designeren gjort det så enkelt som mulig å ta med seg lampen dit du har behov for den. Enten du vil bruke den som strandlampe, lampe på sengen eller til kontorpulten vil disse lampene være enkle å ta med deg.

Candela – Light & Charge

Candela Light & Charge /Lampemesteren.no

Candela lager sin egen strøm via sin røykfrie forbrenning av bioethanol, denne strømmen kan du utnytte til å lade opp mobiltelefon – eller annen elektronikk i “Light & Charge” lampen.

Lampens batteri lades opp ved å utnytte varmen fra flammen, når batteriet først er oppladet kan du fortsette å bruke lampen til å gi lys og lade apparatene dine.

Valentina

Valentina Eksklusiv Bordlampe /Lampemesteren.no

Studio Italia Design har skapt denne eksklusive og elegante batteridrevne bordlampen med lampeskjerm i krystallstruktur som skaper et vakkert lysspill.Ikke bare lamper

Flotte og interessante interiørprodukter til hjem og hytte

Bilde i ramme «Passage» 50×70
The Dybdahl Co /Lunehjem
Hengekøye Sambito /Lunehjem
Lifx Tile Smart LED-lysflis /Kjell & Co