Hopp til innholdet
Hjem » Patrone – Lekre Takspotter og Lamper i Moderne Stil

Patrone – Lekre Takspotter og Lamper i Moderne Stil

  Patrone fra Thorup Copenhagen er en allsidig serie av lamper og takspotter produsert og designet i København. Belysningen har et moderne og tidløst design som passer flott inn i alle rom. Maskinert ut av massiv messing og ferdigstilt for hånd i København kommer Patrone med en dekorativ riflet, industriell overflate og i fine farger.

  Designet av Kasper Thorup kommer Patrone serien i en flott serie av vegglamper, nedhengte pendler og takspotter som vil skape en elegant atmosfære passe inn i etthvert rom.

  Patrone i messing som over tid vil utvikle en særegen patina /Lampemesteren.no
  Vegglamper i Patrone serien /Lampemesteren.no

  Håndlaget i København

  Hver og en av lampene er lampene er maskinert i høy presisjon ut av massive messing emner, hvor mønsteret og riflene senere skjæres ut med diamantblader og lampene ferdigstilles for hånd. Med en kombinasjon av moderne teknikker og tradisjonelle metoder skaper Thorup Copenhagen lamper ut av få, men nøye utvalgte råvarer som er ment å vare. Mens de pulverlakkerte lampene i sort og brun vil beholde sin farge, vil lampene av messing over tid utvikle en naturlig patina.

  Designet og produsert i København

  Takspotter i design

  Patrone fra Thorup Copenhagen er et vakkert alternativ til tradisjonelle firkantede utenpåliggende downlights eller innfelte downlights. Disse takspottene kommer i flere varianter, både vinklbare teleskopspotter og runde takspotter. Med en dekorativ riflet overflate i lekre, moderne materialer og farger skaper disse taklampene et eksklusivt uttrykk i boligen.

  Perfekt til å fokusere lys mot vegger, malerier, kunst eller ned mot kjøkkenbenk og lignende.

  Patrone fra Thorup Copenhagen /Lampemesteren.no

  Takspottene kommer både som innfelte og takmonterte alternativer i 3 elegante farger – Perfekt til å skape et levende lysbilde i hjemmet.

  Patrone takspotter med utenpåliggende montering /Lampemesteren.no
  Patrone takspotter med innfelt montering /Lampemesteren.no
  Moderne og eksklusive takspotter /Lampemesteren.no

  Takspottene har et stort bruksområde og kan gjerne monteres som et alternativ for tradisjonelle innfelte downlights. Bruk dem gjerne til kjøkkenet for å lyse opp benkeplater, kjøkkenøy og vegg. De kan brukes på soverom i tillegg til vegglampene i samme serie, eller i gang og entré.

  Patrone takspotter på kjøkken /Lampemesteren.no
  Patrone fra Thorup Copenhagen /Lampemesteren.no

  I tillegg til moderne og stilrene takspotter kommer også Patrone som elegante nedhengte pendellamper og praktiske vegglamper som kan vris og bøyes. Heng gjerne pendellampene opp i kjøkken og stue, montér dem på rekke eller klyng dem sammen over bord eller i et hjørne.

  Vegglampene er perfekt til både soverom, stue eller kjøkkenvegg. Bruk dem for eksempel til å lyse ned mot kjøkkenbenken.

  Dekorativ og stilren moderne belysning /Lampemesteren.no
  Heng dem gjerne sammen i din egen stil /Lampemesteren.no
  Patrone vegglampe som leselampe /Lampemesteren.no
  Allsidig serie vegglamper til både kjøkken, stue og soverom /Lampemesteren.no

  Les gjerne mer om vakker belysning, se våre tips til downlight, Utenpåliggende Downlight – Spotter & Downlights i tak, Vegglamper Kjøkken – Vakre kjøkkenlamper for veggmontering eller Vegglampe til Gang og Entré – Lampetips til gangen.