Hopp til innholdet
Hjem » Allsidig Dekorativ Sidebord for Planter, Sminke og Dekor – Plant box fra Ferm Living

Allsidig Dekorativ Sidebord for Planter, Sminke og Dekor – Plant box fra Ferm Living

  Plant Box er et stilrent møbel som kan brukes til mye rundt om i huset, bruk den til å dekorere med grønne planter, vise frem vaser, plassering av bordlampe eller organisere dekor både inne og ute.

  Plant Box er en populær kasse og ekstrabord fra danske Ferm Living som opprinnelig ble designet til å løfte opp planter opp fra bakken, men den elegante og stilrene plant box blir også brukt til mye annet. Med og uten tilbehør kan den benyttes som en allsidig og lett ekstrabord og kommode til å organisere magasiner, sminke, kjøkkenutstyr og mye mer.

  Rektangulære plantebokser fra Ferm Living /Lampemesteren.no
  Runde opphøyde plantebokser fra Ferm Living /Lampemesteren.no

  Plant Box fra Ferm Living er et svært allsidig sidebord som kan brukes til mye mer enn hva navnet tilsier. Det finnes blant annet inndelere og ekstrabord som kan plasseres oppå og inni plant box. Bruk den for eksempel til å organisere magasiner og blader, eller bruk den som et ekstrabord på bad og soverom.

  Plant Box – Elegant sidebord til bad /Lampemesteren.no
  Plant Box kommer med tilbehør – Bruk den til mye annet /Lampemesteren.no
  Med et brett kan du omskape Plant Box til et elegant sidebord /Lampemesteren.no
  Kjempefint sidebord til dekor /Lampemesteren.no
  Plant Box fra Ferm Living /Lampemesteren.no
  Plant Box fra Ferm Living /Lampemesteren.no

  Plantekassene fra Ferm Living har et stramt og stilrent design, noe som skaper en kjempefin kontrast til runde plantepotter og de naturlige variasjonene i planter og busker. Plant Box kommer også i flere fine og kontrastfylte farger slik at de kan poppe frem i interiørstilen inne og ute.

  Skap stilige kontraster i form og farge /Lampemesteren.no

  Oppdag mer vakker interiør, les blant annet mer om Stilige Metall Wire-Hyller til kjøkken, bad og stue, Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré og Sofabord i tre – Vakre bord til stue og sofa i treverk.