Hopp til innholdet
Hjem » Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré

Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré

  Med en benk i gang og entré får man et sted å sitte ned for å ta av og på sko og klær. En benk gir også et fint sted å oppbevare eller legge fra seg ytterklær og sko. Her kan du finne tips til fine benker til gang og entré i tre og metall som ikke bare gir økt komfort, men også skaper et fint interiør og mer orden i hjemmet.

  HKliving Spilebenk i teak /Glass og interior

  A Line fra Form & Refine er en solid og allsidig benk laget av Herman Studio av solid eik i flere farger og med håndtak av skinn. A Line benken har to separerte rom til oppbevaring under setet. Plasser den i gangen, på soverommet eller et annet sted du trenger sitteplasser og oppbevaring. Finnes også i en mindre størrelse.

  A Line fra Form & Refine av eik med stort oppbevaringsrom /Lunehjem.no
  A Line fra Form & Refine av eik med stort oppbevaringsrom /Lunehjem.no
  A Line benk mini fra Form & Refine av eik – perfekt som skittentøyskurv /Lunehjem.no

  Cutter fra Skagerak ble designet allerede i 1999, men virker selv idag trendy og nyskapende. Med sine tettsittende eikespiler skaper denne trebenken et moderne og stramt skandinavisk uttrykk i hjemmet. Benken kommer i både naturlig eiketre, men også mørk eik. Og man kan også finne fine vegghyller og veggknekter i samme stil dersom man ønsker å utvide møblementet.

  Cutter fra Skagerak /Glass og interiør
  Cutter fra Skagerak /Glass og interiør

  Audacious fra Umage er en lekker benk med stilige retro-vibber som passer kjempefint inn i alle hjemmets rom. Her kan du legge fra deg sko og klær bak den lekre lamellhyllen som kommer i flere elegante farger, bruke den som en tv-hylle eller sette deg ned imens du tar på deg skoene.

  Umage Audacious benk /Glass og interiør
  Umage Audacious benk /Glass og interiør
  Umage Audacious benk /Glass og interiør

  Jokkfall er en kjempeflott retro sittebenk som passer like fint inn i stue og soverom, som gang og entré. Benken har et vintage, retro utseende og er laget av massiv bjørk og papirsnorer. Kontrasten mellom papirsnorer og tre blir effektfull, og setet gir god sittekomfort.

  Retro og stilig sittebenk – Jokkfall /Jotex.no
  Retro og stilig sittebenk – Jokkfall /Jotex.no

  Comet er en flott benk i massiv eik i et stilrent design med karakteristiske skandinaviske trekk. Det rene designet gjør at benken er lett å plassere i både soverom, gang eller stue.

  Comet /Homeroom.no

  Lao benken fra svenske House Doctor er en flott og stilren benk av svart stål med en stor og myk fløyelspute som gir et komfortabelt sted å sitte i gang og entré eller i stue og spiserom. Fløyelsstoffet gjør den vakre fargen levende og sammen gir de klasse og eleganse til hjemmet ditt. Plasser benken i gangen for å ønske gjestene dine velkommen, bruk den som ekstra sitteplasser i stuen eller plasser den ved enden av sengen. Denne benken gir deg uendelige muligheter når det kommer til å skape et hjem som oser av stil og varme. 

  Lao benk fra House Doctor /Kitchentime.no
  Lao benk fra House Doctor /Kitchentime.no

  Pedro er en elegant og lett benk av naturlig eik fra danske Bloomingville. Benken passer perfekt i gangen eller på soverommet! Pedro benk er i et flott skandinavisk design. Et belte i lær holder sitteputen på plass. Benken har en fin sitteplass med myk tekstil og en praktisk underliggende hylle for plassering av sko, bøker eller annet som du ønsker ut av veien.

  Pedro benk i hvit naturlig eik fra Bloomingville /Homeroom.no
  Pedro benk i hvit naturlig eik fra Bloomingville /Homeroom.no

  København er en klassisk og tidløs benk med retro og rene linjer som er produsert av naturmaterialer som lin og hvitvasket eik. Passer bra når du trenger flere sitteplasser, en sitteplass i gangen eller et sted å legge fra deg klærne på.

  København – retro og klassisk benk /Jotex.no
  København – retro og klassisk benk /Jotex.no
  Cozy Svart Benk med Gullfargede bein fra Nordal /Kitchentime.no

  Er du ute etter den klassiske herregårdsstilen vil kanskje Paddington benken være noe for deg. Paddington er en klassisk sittebenk i myk fløyel med stamme av mdf og eucalyptus tre.

  Paddington – Herregårdsbenk med fløyel /Homeroom.no

  Designet av Louise Hederström, Frank benken fra Maze har et stort oppbevaringsrom med perforerte sider og en topp av myk og stilfull lær. denne sofaen er laget av perforert metall og ferdig med et skinnsete og et matchende håndtak som gir en fin karakteristisk touch til designet. Frank er en vakker kombinasjon av et klassisk og moderne utseende og egner seg veldig godt til ulike rom og formål.

  Frank – Håndlaget benk fra svenske Maze /Lunehjem.no

  Frank oppbevaringsbenken er en del av Maze’s samling av svenskproduserte møbler laget i henhold til merkevarens Slow Production-tenkning: målet er å støtte lokal produksjon ved bruk av bærekraftige materialer og metoder. Hvert stykke i kolleksjonen er laget i begrensede opplag og blir laget med den største omhu – de er laget for å bli elsket og verdsatt i flere tiår fremover.

  Frank – Håndlaget benk fra svenske Maze /Lunehjem.no
  Frank – Håndlaget benk fra svenske Maze /Lunehjem.no
  Bowser benk /Homeroom.no
  Bowser benk /Homeroom.no

  Copenhagen fra Muubs er en lekker og moderne sittebenk med oppbevaringshylle. Perfekt for sko og småting i gang og entre. Benken er laget i svart metall og har et enkelt design, med fine avrundede kanter for god komfort.

  Copenhagen fra Muubs /Glass og interiør

  Oppdag flere vakre interiørtips til hjemmet, se blant annet Ujevne Speil – Elegante speil i asymmetrisk og ujevn form, Vakre Sidebord i Design – Små og flotte bord til hverdagsrom, stue og soverom og Interiør og møbler til gang – Entrémøbler Inspirasjon.

  Vi har også mange fine tips om belysning i hjemmet, se for eksempel LED strips i tak og vegg – Inspirasjon til dekorativ belysning, Lamper til Hytte eller Batteridrevne Lamper – Vakre lamper med Batteri til pynt og fest.