Hopp til innholdet
Hjem » Clam fra Fritz Hansen – En elegant lampe av hvitt glass

Clam fra Fritz Hansen – En elegant lampe av hvitt glass

  Clam fra Fritz Hansen er en lekker og elegant glasslampe som er perfekt for å skape et behagelig og koselig lys rundt middagsbord, i stue eller over en kjøkkenøy. Denne lampen er designet som en hyllest til lyset, hvor lyskilden er perlen som vises frem når skjermene til pendellampen åpnes opp.

  Hvor mye lys du og hvor høy åpning du ønsker er opp til deg, men lampen er like vakker og flott både i åpen eller lukket modus. Clam lampen fra Fritz Hansen er en dekorativ nyhet som er nylig nominert til en rekke designpriser og består av to munnblåste, ovale glasskjermer i opal-hvitt glass som sprer lyset på en behagelig og jevn måte. Lampene er i tillegg dekorert med vakre messingdetaljer som skaper en delikat kontrast til det hvite glasset.

  Vakker og elegant glasslampe – Clam fra Fritz Hansen /Nordicnest.no
  Det opal-hvite glasset sprer lyset jevnt /Nordicnest.no

  Dersom man har god nok takhøyde i rommet kan man gjerne kombinere Clam-pendellampen i begge størrelser sammen. Heng dem omtrent en halvmeter fra hverandre og heng dem opp i forskjellige høyder for å skape et dekorativt samspill mellom lampene.

  Perfekt som spisebord belysning /Nordicnest.no
  Clam skaper et mykt og behagelig lys som sprer seg i alle retninger /Nordicnest.no

  Clam fra Fritz Hansen er skapt av designduoen Ahm & Lund. Med sitt vakre, munnblåste glass og fine messingdetaljer er pendelen en ny klassiker innen belysning. Pendellampen er oppkalt etter sin inspirasjonskilde, og akkurat som en perle skjuler pendellampen sin lyskilde. Lyskilden bak det munnblåste glasset avgir et mykt og diffust lys som lyser opp rommet på en behagelig måte. Tilgjengelig i to størrelser, som kan åpnes og lukkes etter behov.

  Clam lampen kan åpnes og justeres slik du selv ønsker /Nordicnest.no
  Clam fra Fritz Hansen/Nordicnest.no
  Clam fra Fritz Hansen /Nordicnest.no

  Clam fra Fritz Hansen er en lekker og elegant glasslampe, perfekt for å skape en koselig belysning i rommet. Se gjerne flere lamper av glass, blant annet Store glasslamper med mange glasskuler, Glasskuppel lampe – Vakre og Runde Lamper i Glass og Pendellampe Glass – Inspirasjon og populære lamper.

  Få inspirasjon til design og interiør i hjemmet, se Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré, Art Deco møbler, belysning og interiør: Få Art-Deco stilen i hjemmet og Flotte, store og lange spisebord – Til fest og hverdags.