Hopp til innholdet
Hjem » Flotte, store og lange spisebord – Til fest og hverdags

Flotte, store og lange spisebord – Til fest og hverdags

  store og lange spisebord

  Til store familier eller festmiddager behøver man gjerne et ekstra stort spisebord. Et stort spisebord eller et langbord vil også være fint å ha på hytta til sene kvelder med kortspill eller besøk av gjester og familie.

  Her kan du se et utvalg av flotte og lange spisebord som kan brukes til både hverdags og fest. Se gjerne også våre tips til hytte interiør.

  Bevel Extendable fra Ferm Living er et kjempefint hverdagsbord som enkelt kan omgjøres til et festbord ved å legge inn 1 eller 2 innleggsplater for å øke lengden. Bordet kommer i hvit oljet eik eller i sort oljet eik.

  Bevel Extendable bord med innleggsplater fra Ferm Living /Nordicnest.no
  Bevel Extendable bord med innleggsplater fra Ferm Living /Nordicnest.no

  CPH 30 fra Hay er et lekkert og minimalistisk spisebord som er uttrekkbart og egner seg derfor like godt til hverdags som til fest.

  Dette langbordet kan gi god plass til mange gjester og kan utvides med innleggsplater fra 250 cm til 450 cm.

  CPH 30 fra Hay /Hviit.no
  CPH 30 fra Hay /Hviit.no

  Spisebordet er stilrent, holdbart, har sømløse overganger og har plass til mange middagsgjester. De stødige bena mot den tynne bordplaten gir bordet en luftig følelse. Supplerende illegsplater kan enkelt settes inn i bordets sentrale glidemekanisme, slik at bordet kan utvides til ønsket lengde.

  CPH 30 fra Hay /Hviit.no

  Eva Solo More er et lekkert og moderne spisebord med et unikt «butterfly» uttrekksfunksjon. Spisebordet er ved normal bruk 2 meter langt, men kan utvides til å bli ett 3.2 meter langt langbord. Denne funksjonen gjør det enkelt å gjøre bordet ekstra langt ved f.eks en stor familiemiddag eller barnebursdag.

  Eva solo more langbord /Glass og interiør
  Eva solo more langbord /Glass og interiør

  Triangle fra HAY er et lekkert og rent spisebord som kommer i lengder opptil 250 centimeter og har avrundede kanter som gjør det lettere å plassere mange gjester rundt bordet. Laget av solid eik.

  Triangle fra HAY /Hviit.no
  Triangle fra HAY /Hviit.no

  Lindos er en flott og rimelig spisegruppe med et solid bord i mørkt treverk og hvite komfortable stoler hvor du kan gjeste 6 personer. Kommer også i andre flotte farger.

  Lindos spisegruppe /Homeroom
  Spisegruppen «pinner» /Homeroom

  Canet er en stor spisegruppe som består av sort langbord og 8 stoler inkludert. Bordet består av MDF treverk og svarte ben av metall.

  Canet – langbord med stoler inkludert /Homeroom

  Martinsen Impala Spisebord er et pent spisebord i sort treverk med lekre gullfargede detaljer. Spisebordet er 220 cm langt og gir plass til omtrent 6 gjester.

  Martinsen Impala /Glass og interiør

  Pyramid table 02 fra HAY er opprinnelig designet av Friso Karmer og Wim Rietveld, og ble først lansert på 50-tallet. Dette lekre bordet kommer i tre lengder på opptil 3 meter som gir plass til mange gjester.

  Ved å bruke den fine benken i samme serie kan du få plass til enda flere gjester på den ene siden av spisebordet.

  Pyramid 02 fra Hay /Hviit.no

  Isny er en fleksibel og stilren spisegruppe som inkluderer stoler og spisebord. Spisebordet er til hverdags egnet for 4 stoler, mens den kan utvides til fest med den medfulgte innleggsplaten slik at man kan få plass til 6 gjester på langsiden og eventuelt også noen på kortsidene.

  Det fine tremønstret i langbordet gjør seg for eksempel også godt sammen med en vakker secto lampe i treverk.

  Spisegruppe Isny bord og 4 stk Penally stoler /Homeroom
  250 cm langt spisebord i eik fra &Tradition /Lunehjem

  Få plass til flere gjester med en spisesofa

  Selv med et bord av ganske vanlig størrelse kan du få plass til enda flere gjester simpelthen ved å bytte ut noen av stolene med en spisesofa eller benk.

  Bloomingville Raw Bench /Confident Living
  Myk spisesofa / benk fra Martinsen /Glass og interiør
  Benk Comma 160 cm – House Doctor /Confident Living
  Martinsen William Spisesofa Beige /Glass og interiør

  Les mer om interiør og dekor, blant annet flotte entremøbler og kommoder til gang og stue, eller retro lenestoler og fine runde sofabord.