Hopp til innholdet

Interiør fra Anne Linde – Kreativ og praktisk danske design møbler

anne linde hyller

De elegante, vakre og stilrene møblene og hyllesystemet fra Anne Linde kombinerer fin design med smarte og praktiske løsninger for oppbevaring og fremvising i alle husets rom.

Hyllene til Anne Linde lar deg selv være kreativ – med sitt rene design og store oppbevaringsplass kan du vise frem ting du er glad i, i alle husets rom. Hyllenes fleksible design og tilleggsprodukter lar deg samtidig bygge videre og lar deg kreere dine egne uttrykk.

Ledge & Showcase fra Anne Linde

Showcase hyllen i stue /Lunehjem

Danske Anne Linde har i de senere år utviklet en rekke produkter til boligen hvor de mest fremtredende er showcase og ledge. Disse lekre hyllesystemene bringer sammen flott, elegant design med nye løsninger.

Ledge dusty green /Lunehjem
Big Ledge på soverom /Lunehjem
Med kork og speil – Anne Linde Big Ledge /Glass og interiør

Produktene til Anne Linde er ofte designet slik at man senere kan utvide og bygge videre på løsninger for å skape et hyllesystem som vil være unikt for deg.

Ledge hyllen til Anne Linde kan du for eksempel utvide med flere ekstra produkter, blant annet knagger og speil. Slik kan du tilpasse Ledge til hvor i huset du vil plassere hyllen, enten det er i gang eller kjøkken.

En hylle – mange funksjoner. Big Ledge /Lunehjem

Til kjøkken, stue, entré og soverom

Både praktisk og dekorativ – Big Ledge fra Anne Line /Lunehjem
Bruk hengere og kroger til å skape fine kombinasjoner og heng fra deg yttertøy i gang /Lunehjem

Interiørmøblene og hyllene til Anne Linde kan med sine rene linjer og stilrene design fungere i alle husets rom, enten dette er kontoret, soverommet eller som et vakkert blikkfang i entré eller stue.

Showcase hyllene fra Anne Linde lar deg organisere bøker, papirer og dokumenter skjult, samtidig som du har lett tilgang og kan vise frem og dekorere med andre ting du er glad i.

Showcase #3 til kontor /Lunehjem
Showcase #4 – Her hengende i entré /Lunehjem

Kreativt og lekkert nytt skrivebord

Det vegghengte skrivebordet fra Anne Linde er perfekt for små leiligheter eller til deg som simpelthen ikke behøver så mye plass til kontorarbeidet.

Skrivebord fra Anne Linde /Glass og interiør

I motsetning til andre kontormøbler vil Anne Lindes skrivebord med sin slanke og elegante design, bli et vakkert design-blikkfang og kan fint henge på veggen i stuen til allsyn.

Skrivebord fra Anne Linde /Glass og interiør

Som alltid kombinerer Anne Linde design med praktiske og smarte løsninger, og skrivebordet har derfor en rekke områder til hverdagslige ting. Enten det er å legge bort dokumenter eller plassere kaffekoppen.

Se flere flotte møbel og interiørprodukter.