Hopp til innholdet
Hjem » Retro Lenestoler til stue og hjem – Interiørtips

Retro Lenestoler til stue og hjem – Interiørtips

  lenestol i retro design

  Kos deg med en bok eller len deg tilbake for å slappe av i disse flotte, retro inspirerte lenestolene i tidløst design og materialer.

  Retro bølgen ser ikke ut til å snu med det første, og mange designhus henter tilbake tegninger og tidligere utgåtte møbler for å relansere dem på nytt. Her kan du se noen flotte lenestoler i retro farger og stil.

  Bombay er en elegant og dekorativ lenestol som har hentet mye av sin inspirasjon fra orienten og er full av vakre og delikate detaljer.

  Bombay lenestol /Jotex.no

  Flair loungestolen er laget i et klassisk og meget elegant design. Hollandske Dutchbone har designet og produsert loungestolen. Benene på stolen er fremstilt av massiv eiketre med en mørk valnøtte finish.

  Dutchbone – Flair Loungestol /Unoliving.no
  Dutchbone – Flair Loungestol /Unoliving.no

  Dont Love Me fra Bold Monkey er en herlig retro-inspirert lenestol i grønnfarge(Kommer også i gult). Lenestolen har fine detaljer av messing, pyntekanter, med mykt og deilig fløyelstoff med medfølgende pyntepute.

  Dont love me – Retro stol /Unoliving.no
  Dont love me Gul /Unoliving.no

  Montauk er en stol i den klassiske Howard-stilen som igjennom generasjoner har sørget for komfort og hjemmekos. Howard-lenestol har flotte dreide treben i gammeldags stil og ett behagelig sete i lin.

  Montauk /Jotex
  Montauk /Jotex

  Orissa er en lekker retro lenestol med en herlig 70-talls sjarm. Stolen har dypt heftede knapper i ryggen og en frynsekant rundt den nedre kanten av stolen. Orissa har i tillegg til sitt flotte utseende også en fantastisk sittekomfort.

  Orissa /Jotex.no

  Lille Petra er en tidløs designklassiker fra 1938 som nå er relansert av &Tradition. Stolen er lav og svært komfortabel å lene seg tilbake i, den kommer i flere fine varianter som garantert vil vekke oppmerksomhet i rommet.

  Lille Petra /Lunehjem.no
  Lille Petra /Lunehjem.no

  Nordal Loungestol kommer i fire forskjellige farger med dekorative støtteben av messing som minner om elementer fra begynnelsen av 1900-tallets art-deco og art-novau stilarter.

  Kommer i fargene:

  • Cream White
  • Retro Grønn
  • Grå
  • Dark Blue
  Lounge – Nordal /Confident Living
  Lounge – Nordal /Confident Living
  Lounge – Nordal /Confident Living

  Grace fra Nordal er en hyllest til fargerik dekor og den herlige Art-Deco stilen hvor geometriske mønstre var en viktig del av stilen. Som dekorativ lenestol vil Grace definitivt fange oppmerksomhet og skape en livlig interiørstil med et herlig retro og vintage preg.

  Grace – Nordal /Unoliving.no
  WOOOD Bo Loungestol – Art Deco Velur /Unoliving.no

  50-talls design og tidløs klassiker som kan se ut til å komme direkte fra en fasjonabel og eldre hotell lobby. Carousel fra Nederlandske kombinerer gammel eleganse med høy komfort i denne flotte lenestolen som også kommer i lys-grå.

  Bar fra Dutchbone fanger oppmerksomheten og er et iøynefallende designelement i stuen. Bar kommer i 5 forskjellige farger som gjør den ypperlig i bruk som et kontrastelement i interiøret.

  Len deg tilbake i denne svært komfortable stolen – velg mellom myk fløyel, tekstil eller klassisk skinn.

  Bar – Dutchbone /Unoliving
  Bar – Dutchbone /Unoliving
  Bar – Dutchbone /Unoliving
  Bar – Dutchbone /Unoliving

  Pynt gjerne opp sjeselongen eller en sofa med disse nydelige putene i art-deco retro stil, fra Bold Monkey.

  I Feel so soft – Bold Monkey /Unoliving

  Vogue serien fra BePureHome bringer tilbake retro mønstre, farger og kjent stil med sin flotte stol serie. Vogue kommer i flere fargerike mønstre.

  Vogue – Bepurehome /Glass og interiør
  Vogue – Bepurehome /Glass og interiør

  Valor er en herlig klassisk ørelapp-lenestol av myk og deilig fløyel i et retro, gammeldags stil med synlig trestruktur.

  Valor Ørelapplenestol /Jotex

  Lese mer? Få inspirasjon om belysning i stue eller se flotte kommoder og skjenk til gang eller stue.

  Here Comes the Sun – Spre litt lysglede med denne designklassikeren fra 1970 tallet, designet av franske Bertrand Balas.

  Here comes the sun – DCW (1970) /Lampemesteren
  Here comes the sun – DCW (1970) /Lampemesteren

  Here comes the sun leker med indirekte lys og kommer i to farger, flere størrelser og med hvit eller kobber innside.

  Here comes the sun – DCW (1970) /Lampemesteren