Hopp til innholdet
Hjem » Sorte Takplafonder og svarte taklamper – Inspirasjon og populære lamper

Sorte Takplafonder og svarte taklamper – Inspirasjon og populære lamper

  sorte takplafond og taklamper

  Dekorer hjemmet og få en god belysning med disse lekre svarte taklampene og plafondene i sort. Mange fortrekker den mørke interiørstilen i hjemmet og ønsker seg samtidig at belysningen skal stå i stil med resten av boligen.

  Her kan du finne et utvalg av sorte lamper i flott design, både nyheter og populære lamper i svart design.

  Fjällbacka fra Markslöjd. Dekorativ og rustikk taklampe i sort metall /Homeroom

  Clava Up fra Umage er en vegg og taklampe som er laget av tre og kommer i både lyse, mørke og sorte farger. Med sitt stilrene skandinaviske design er lampene lette å plassere og vil være spesielt godt egnet som dekorativ vegg og takbelysning i bolig og hytte.

  De mange spilene av treverk vil skape et kjempefint lysmønster langs vegg og tak, samtidig som det flotte tremønsteret og håndverket ser flott ut når lyset er avtent. Les gjerne mer om de flotte Clava Wood og Dine lampene fra Umage.

  Clava Wood Up i mørkt tre /Lampemesteren.no

  De flotte og dekorative sorte «Bell» pendlene til Darø kommer i mange forskjellige størrelser som gjør at du kan kombinere dem sammen.

  Lampene har et festepunkt i toppen av lampen som gjør det mulig å henge dem på skrå i begge retninger, noe som muliggjør en ekstra dekorativ belysning.

  Bell – Vinklbare pendler fra Darø /Lampemesteren

  Vasilia er en moderne og dekorativ taklampe med fire vridbare stofflamper i sort tekstil som skaper godt lys til større rom, flott til både gang, stue eller et soverom. Lampeskjermene har en gyllen innside som gir et varmt lys ut i rommet.

  Vasilia – taklampe i sort tekstil /Lampegiganten.no
  Nocito – Sort takspot med indirekte lys /Lampegiganten

  Plaff on fra Marset er en lavtbyggende sort takplafond i et lekkert design som består av en ytre ring av svart metall og et indre lag av munnblåst glass. Lampen skaper en flott effekt opp mot taket og gir derfor et fint dekorativt lys.

  Plaff On sort takplafond /Lampemesteren
  Semi – Minimalistisk sort pendel fra Gubi /Lampemesteren
  DC-Lampe fra Halo Design /Glass og interiør

  Pigalle er en stor pendellampe av svart matt metall med fine krommede detaljer som skaper en fin kontrast. Lampen består av en sentral pendel og tre justerbare armer med pendler.

  Denne store svarte lampen passer fint inn over et større bord eller en kjøkkenøy hvor de individuelt justerbare lampeskjermene gir et godt lys akkurat der det behøves.

  Pigalle fra By Rydens /Homeroom
  Surface 300 – Sort lavtbyggende Takplafond /Lampemesteren
  Sort Phillips Hue Takplafond /Lampemesteren
  Moon C450 Svart takplafond /Lampemesteren

  Manola fra danske Herstal er en luksuriøs og elegant multi-pæret svart lysekrone i elegant sort utførelse, velg mellom to størrelser.

  Manola – sort lysekrone /Glass og interiør

  Arigato er en unik og spesiell taklampe med bevegelige armer som du kan justere og vinkle slik du selv ønsker dem. Resultatet er en iøynefallende sort lampe med et industrielt preg som egner seg godt over sofabordet eller en kjøkkenøy der hvor du ønsker en dramatisk belysning.

  Arigato taklampe med armer /Lampemesteren
  «under the bell» Store svarte takpendler fra Muuto /Lunehjem.no

  Wells fra PR Home er en serie nedhengte pendler som henter sin inspirasjon fra blomster og har karakteristiske detaljer og et romantisk preg. Den sorte pendel versjonen er blant de mest populære, men den kommer også i en rekke andre koselige farger i en tydelig bondestil.

  Wells – Sort pendellampe /Homeroom

  Danske Halo Design har designet denne lekre nedhengte sorte lampen «Atom» som etterligner hvordan atomer henger sammen med hverandre. Lampen har en sort base og kommer med både røykfargede eller opalhvite glasskuler.

  Atom – Sort pendellampe /Glass og interiør
  Atom – Sort pendellampe /Glass og interiør

  Galaxy fra svenske Globen er en en annen flott matt-svart pendellampe som består av mange utstikkende armer og du kan forandre på utseendet ved å montere forskjellige dekorpærer, f.eks opal-hvite, sorte eller klassiske glødepærer.

  Galaxy – Globen Lighting /Homeroom.no
  Effie takplafond sort /Jotex
  Tornado – Svart, dekorativ taklampe /Lampegiganten

  Donut Duocolor er en flott og moderne takplafond fra norske Qlight i sort metall med valgfri fargetemperatur. Velg mellom en hvit og klar 3000K fargetemperatur eller en varm-hvit kelvin på 2700K.

  Qlight Donut /Elektroimportøren
  Correct Takspot 5 – Svart /Kitchentime

  Coleen er en flott og stilren taklampe i sort tekstil/stoff som egner seg fint som belysning i de fleste rom. Den har et enkelt design av tykkvegget sort stoff som beholder fargen når lyset slås på og en lekker gyllen innside.

  Coleen sort takplafond i stoff /Lampegiganten

  Lese mer? Les mer om vakre svarte møbler i hjemmet, sorte downlights, flotte svarte gulvlamper og flere svarte designlamper til boligen.