Hopp til innholdet
Hjem » Knit-Wit Lamper – Stilrene pendler og lamper med strikket lampeskjerm

Knit-Wit Lamper – Stilrene pendler og lamper med strikket lampeskjerm

  De elegante og stilrene Knit-Wit lampene fra Made by hand kombinerer utseendet fra tradisjonelle østlige rispapir lamper med et moderne og rent skandinavisk design.

  En Knit Wit lampe har en lampeskjerm som består av et fint strikket mønster og kommer i en rekke flotte farger og fasonger, til både bord, gulv og tak.

  Perlehvit Knit Wit pendel /Lampemesteren

  Strikket lampeskjerm i mange former og farger

  Selv om strikking er et gammelt håndverk, har det ennå ikke blitt utnyttet til moderne designlamper, og dette var den grunnleggende ambisjonen for danske Made by Hand. 

  Det strikkede mønsteret i Knit-Wit-lampene distribuerer lys gjennom garnets mønster, noe som gir et dekorativt og pent dempet lys og gjør hver lampe særegen og dekorativ.

  Knit Wit kommer også i flotte bord – og gulvlampe versjoner /Lampemesteren
  Knit-Wit kommer i forskjellige bord og gulvlampe høyder

  Den strikkede skjermen til knit wit lampene kommer i mange farger og fasonger.

  Velg blant avlange, ovale, runde skjermer i ett vell av farger. Noe av det fine med garn-lampeskjermen er at den slipper igjennom et koselig lys uten å blende, samtidig som den beholder sin flotte farge uten å bli opplyst.

  Stemningsfull belysning /Lampemesteren

  Som tradisjonelle rislamper kan du kombinere og henge flere lamper sammen. Alle de forskjellige formene til knit wit lampene og pendlene gjør dem flotte å kombinere med hverandre, hvor farger og former utfyller hverandre og skaper en leken og stemningsfull belysning.

  Mange former og farger

  Knit-Wit betyr ..

  “En person med teft eller kjærlighet til å strikke / hekle håndverk; praktisk med garn og nåler; en strikke- / hekleentusiast ”

  Knit wit lamper og pendler kommer i mange størrelser som gjør det mulig å skape flotte kombinasjoner /Lampemesteren

  Knit-Wit er designet av den respekterte designduoen Iskos-Berlin fra København. Lampen er veldig enkel i den forstand at den ikke skriker om oppmerksomhet og at den er enkel å integrere i ethvert interiør. 

  Knit-Wit kommer i en rekke størrelser og farger, noe som betyr at du kan like lett kan benytte den i et privat hjem som i et offentlig rom. Den kan brukes alene eller i klynger, enten lavt over et bord eller hengende høyt og fritt i rommet.

  Les mer om flotte rislamper til hjemmet.