Hopp til innholdet
Hjem » Gulvlamper Sort: Lekre Svarte Gulvlamper til Bolig

Gulvlamper Sort: Lekre Svarte Gulvlamper til Bolig

  Sort er en eksklusiv og dempende farge, den tar ikke mye plass eller oppmerksomhet fra omgivelsene, men komplimenterer interiøret og fremhever andre dekorelementer.

  Her kan du finne fine, spennende og elegante sorte gulvlamper fra kjente Europeiske designere og produsenter, både designklassikere og spennende nye svarte gulvlamper.

  Lindby Buet gulvlampe /Lampegiganten

  Kesta er en lekker serie av bordlamper og gulvlamper med stoffskjerm i svart tekstil og en kjempeflott gyllen innside som reflekterer lyset og skaper et ekstra varmt og koselig lys. Gulvlampen har et moderne og stilig design som passer kjempefint til både stue, soverom og gang.

  Kesta Gulvlampe av sort tekstil og gull /Lampegiganten.no

  England – Sort gulvlampe med dekorpære

  Minimalistisk gulvlampe som plasserer lyskilden i fokus. Benytt gulvlampen gjerne med en dekorativ lyspære eller få vintage-følelsen med en gammeldags edison glødepære.

  Denne gulvlampen er enkel å plassere, tar liten plass og gir et fint og varmt lys med sin integrerte fot-dimmer.

  England Gulvlampe i svart /Jotex.no

  Handvärk Studio er en spennende og annerledes gulvlampe inspirert av foto- og studiolys. Lampen kommer i hel-sort eller en kombinasjon av sort og messing.

  Handvärk Studio/Andlight

  Wood er en svært populær gulvlampe serie fra Northern og de kommer i en rekke fine farger. En av de mer populære lampene hos Andlight er Oslo sort & glossy. Gulvlampen har blank-sorte gulvben og en mørk tekstilskjerm som gir et diffust og fin belysning.

  Oslo svart gulvlampe – Northern /Andlight

  Den elegante og buede gulvlampen Lady Coztanza kan justeres i høyden ved hjelp av et teleskoprør og er i stand til å rotere 360 ° i bunnen. Dette gir Lady Costanza en elegant, funksjonell fleksibilitet, som alltid, passer perfekt inn i rommet hvor den plasseres.

  Lady Costanza sort -.Luceplan /Lampemesteren

  Gulvlampe med retro lampeskjerm

  Moderne møter retro i denne vakre gulvlampen.

  Gulvlampe med retro lampeskjerm /Homeroom

  Club – House Doctor Gulvlampe

  Kjempefin gulvlampe i sort med en lekker retro lampeskjerm med hvit innside og fine messingdetaljer. Denne lampen fra House Doctor inngår i «Club» serien, og finnes som både vegg og bordlamper.

  Club – House Doctor /Confident Living

  Stor og buet gulvlampe med hengende pendel

  Kjempefin gulvlampe å ha over et sofabord. Lobby gulvlampen er en hel-svart lampe med en fin og stor tekstilpendel som henger over bordet.

  Lobby gulvlampe / Lampemesteren

  Birdy – Modernistisk klassiker

  Fra Norske Northern kommer «Birdy», designet i 1952 i en modernistisk stil, Birdy er siden blitt en ikonisk designlampe. Gulvlampen har en lekker kombinasjon av messing og svart, men kommer også i en mørk-grå versjon.

  Birdy – Northern /Lampemesteren

  Caravaggio Read – Fritz Hansen

  Fin og fleksibel gulvlampe som du kan rotere 260 grader rundt, hvilket gjør den velegnet som leselampe i kosekroken, eller ved siden av sofaen. Carvaggio Read kjennetegnes av sitt hel-svarte design og store lampebaser.

  Gulvlampen kommer med en tre-trinns touchdimmer.

  Ventimiglia gulvlampe fra Markslöjd

  Grasiøs og luksuriøs gulvlampe i sort med store hengende krystaller som omkranser lyskilden. Denne lekre gulvlampen gir en strålende glød, og et vakkert lysspill til omgivelsene.

  Ventimiglia Krystall & Svart Gulvlampe /Homeroom

  Gulvlampe ‘Butler’ – Svart

  En trofast tjener ved siden av sofa eller lenestolen. Butler fra svenske Globen gir deg både et godt leselys, samt et sted å legge briller og bok.

  Gulvlampe ‘Butler’ – Svart /Kitchentime.no

  Kaiser Idell – Lenende Gulvlampe

  Lekker sort gulvlampe fra Danske Fritz Hansen. Kaiser Idell er en elegant og minimalistisk svart gulvlampe i eksklusiv kvalitet og med tilt-funksjon. Len den fremover 18 grader, eller bakover 15 grader.

  Kaiser Idell – Fritz Hansen /Lampemesteren.no

  Captain – By Rydens

  Utrolig flott gulvlampe med et industrielt-vintage preg. Gulvlampen har en sortlakkert overflate, en stor dome-formet lampskjerm med en gyllen innside. Gulvlampen gir et kjempeflott, varmt og godt indirekte lys.

  Captain – By Rydens /Confident Living

  Sort gulvlampe med glasskuppel

  Zac Gulvlampe /Homeroom

  Secto 4210 – Gulvlampe svart i Tre

  Fra Finske Secto kommer denne håndlagde og eksklusive gulvlampen i finsk bjørk, malt med sorte striper og sort topp, samtidig som den beholder noe av sitt originale og gylne treverk.

  Secto 4210 /Lanna.no

  Svart & Messing Gulvlampe

  Svart og messing er elegante fargekombinasjoner. Det har Bloomingville utnyttet seg av, samtidig som de har gitt lampeskjermen en stilig form.

  Svart & Messing Gulvlampe /Confident Living

  Industry – Sort & Eik Gulvlampe

  Stilig gulvlampe fra Danske Frandsen i en retro industri stil med sort, vridbar lampskjerm og flotte støtteben i naturfarget eik.

  Industry – Sort & Eik Gulvlampe /Lampemesteren

  Dekor Gulvlampe – Hubsch

  En glasskuppel gulvlampe man kan plassere nærmest overalt i boligen. Lampen er bare en snau halvmeter høy og er dermed ment å være et ekstra dekorelement i boligen.
  Til denne kan man med fordel bruke en dekorpære med synlige glødetråder.

  Dekor Gulvlampe – Hubsch /Confident Living

  Champagne farget dekor-gulvlampe

  En annen vakker gulvlampe for dekorativ belysning er denne lekre modellen fra Homeroom med champagnefarget glasskuppel og sort metallstativ.

  Elements – Sort Glass gulvlampe /Homeroom

  Gulvlampe Arc – Svart

  Kjempefin buet gulvlampe med en avlang, rundet lampeskjerm i svart-tekstil fra Zuiver

  Gulvlampe Arc fra Zuiver – Svart /Unoliving.no

  Hideout – Sort Tekstil & Eik

  Stilig gulvlampe i en ren, skandinavisk stil fra Danske Frandsen. Gulvlampen har en stor tekstil lampeskjerm som du kan vende rundt og lyse opp vegg, tak eller gulv.

  Hideout – Sort Tekstil & Eik /Lampemesteren.no

  Carronade – Le Klint

  Carronade er en eksklusiv gulvlampe som har tatt sin inspirasjon fra gamle kanoner. Lampen er utført med vakkert håndverk og flotte detaljer i messing, valnøtt-tre og sortlakkerte elegante, og tynne støtteben.

  Carronade – Le Klint /Lampemesteren.no
  Carronade – Le Klint /Lampemesteren.no

  Gear – Industriell inspirert gulvlampe

  Norske Northern har designet denne langstrakte gulvlampen som holdes på plass av en tung motvekt med et industrielt gir, du kan enkelt forandre på vinkelen ved å bruke en spake. Se gulvlampen hos 

  Northern Gear gulvlampe / Lunehjem.no

  Mantis – Knelende Sort Gulvlampe

  Mantis fra Schottlander er en superlekker svart gulvlampe som henter sin inspirasjon fra dyreriket, nærmere bestemt kneleren.
  Lampen er elegant minimalistisk og kan vippes med sitt tiltbare lampehode.

  Mantis – Schottlander /Lampemesteren

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no