Hopp til innholdet
Hjem » Funky DIY Barkrakk Vegglampe

Funky DIY Barkrakk Vegglampe

  Her om dagen fant jeg en blank og skinnende stor sak, jeg visste ikke hva det var akkurat da, men tenkte at det der kunne bli en kul pendellampe.

  Senere fant jeg ut at det var bunnen av en barkrakk som noen hadde kastet fra seg. Heldigvis var denne bunnen skikkelig blank og hadde ingen synlige skader eller riper.

  Jeg ønsket egentlig å kjøpe rød-sky, som er en slags type lær. Rødt lær hadde blitt en skikkelig fin kontrast mot den speilblanke overflaten. Dette hadde ikke Stoff & Stil, så da fant jeg noe i restehyllen.

  Det var litt dum å skjære ut akuratt der hvor den tidligere «bretten» var. Den ble ganske synlig, selv etter at jeg hadde strammet den enda bedre til enn hva du kan se på bildet. Her brukte jeg vanlig skolelim og smørte det ut, mens jeg presset ned «læret».

  Endte opp med å heller snu pæresokkelen slik at det ble en stilig og annerledes vegglampe. Bildet er litt dårlig, men lampen har en dimmer på baksiden som dimmer veldig ned glødetrådene.

  Her brukte jeg en messing pæresokkel med en messing-ring rundt pæren som ikke er så synlig på dette bildet.
  Jeg brukte også en diamantformet dekorasjonspære, og en gull-farget stoffledning (Lampeguru).

  Et kult lite prosjekt – og jeg fikk en ganske tøff vegglampe i gangen. Det å lage en lampe selv kan være både morsomt og spare penger i hverdagen. Husk derfor å sjekk søppelrommet på kontoret eller lageret, kanskje det ligger en skatt der til deg også.