Hopp til innholdet
Hjem » Juleby og Julelandsby Dekorasjon Med Lys, Sang & Bevegelse

Juleby og Julelandsby Dekorasjon Med Lys, Sang & Bevegelse

  Pynt opp til jul med en dekorativ juleby med lys, lyd og bevegelige figurer. En julelandsby og juleby med lys er en kjempeflott dekorasjon som skaper skikkelig julestemning med sine vakre belysning i flere farger og flotte landsbyer med små hus, kirker og snø.

  Her har vi samlet koselige juleby dekorasjoner i mange farger, former og størrelser som skaper en hyggelig julepynt full av nostalgi som vil fascinere og glede både store og små.

  Sjarmerende og nostalgisk pepperkakehus med lys, flott som dekorasjon i julehjemmet eller på barnerommet. Drives på batteri, så denne kan tas med og plasseres med letthet.

  Koselig Pepperkakehus med lys /Homeroom.no

  Alpine Juleby er en kjempeflott juledekorasjon med musikk, bevegelse og lyd. Julebyen etterligner en skibakke med barn som aker i bakken, et lite tog som kjører inn og ut av tunellen og barn som skøyter på isen. Julebyen lager lite lyd og kan også brukes uten musikk og på batteri eller tilkoblet strøm. Med sine mange farger og bevegelige deler skaper juleby dekorasjonen en kjempekoselig julestemning i hjemmet.

  Bevegelig skibakke med lys og tog /Lampeguru.no
  Alpine juleby med skibakke og lys /Lampeguru.no

  Ikke en juleby, men dette englespillet er definitivt en kjempefin juledekorasjon til hjem og julebord. Produsert siden 40-tallet av Dala Industrier vil varmen fra stearinlysene få spillet og englene til å snurre og lage koselig musikk fra klokkene.

  Tradisjonsrik og flott englespill fra Dala Industrier /Nordicnest.no

  Stor og koselig juleby full av bevegelse, lys og julemusikk (som kan slås av). Julebyen kan enten drives via stikkontakt eller via batterier som gjør at man kan plassere denne julebyen overalt i hjemmet.

  Stor juleby med musikk, bevegelse og lys /Lampeguru.no
  Glasskuppel julehus fra Star Trading med lys /Homeroom.no

  Stor og dekorativ juleby med 31 lyspunkter, åtte julesanger og tre roterende deler. Toget, barna på skøyter og reinen med slede og nisse roterer.

  Stor juleby med lys, lyd og bevegelige deler /Homeroom.no
  Vakker og tradisjonell juleby med lys /Lampegiganten.no
  Vakker og tradisjonell juleby med lys /Lampegiganten.no
  Nissens hus – juleby /Lampeguru.no

  Disse populære juleby og julelandsby motivene kan du plassere på bordet, på peishyllen og overalt hvor du måtte ønske. Dem kommer med både batteridrift og ledning slik at plasseringen blir fleksibel.

  Julehus med lys /Lampegiganten

  Pynt opp hjem, skjenk, kommode eller vinduskarm med denne vakre og tradisjonelle julekirken med lys. Kjempefin dekorasjon dersom du ønsker en diskret og stilren dekorasjon. Hvit kirke med mykt, varmt lys.

  Hvit kirke med lys /Homeroom

  Vi har også skrevet om vakre fargede julestjerner tidligere, les gjerne mer om dem her.

  Crystal – Nydelige runde julestjerner i forskjellige fargenyanser /Nordicnest.no

  En juleby er en dekorativ «miniby» med jule-tema som inneholder fine småhus, trær og juleinspirerte elementer som bevegelige sleder, skøytebaner, tog som tøffer og vakker julemusikk som ringer julen 2021 inn. Se gjerne også våre tips til vakker julepynt for 2021.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er julebiler-pynt-til-jul-1000x1000.jpg
  Christmas julebiler – kjempefine til bord og kommode pynt /Nordicnest.no

  Swing er en fantastisk juledekorasjon formet som en stor gyngehest med mange fine detaljer og et roterende juletre. Dekorasjonen spiller åtte forskjellige julesanger (kan slås av og på) og lyser stemningsfullt.

  Swing – nostalgisk juledekorasjon med lys /Homeroom.no

  Jotex har et stort utvalg av både tradisjonelle og unike julestjerner i mange farger, størrelser og fasonger. En av deres nyheter er julestjernen Vela. Denne er laget i papir, kommer i 5 forskjellige farger og har et dekorativt utseende med skarpe kanter som minner om utstikkende lysstråler. I midten av julestjernen er finner man en skjult lyskilde som skaper et glødende lys som sprer seg utover mot ytterkantene.

  Vela julestjerne i hvitt papir /Jotex.no
  Eira – Ny og spennende julestjerne i farget papir /Jotex.no

  Angel Gabriel og Uriel fra danske Le Klint er en vakker juledekorasjon man kan henge i vinduet, håndfoldet på tradisjonelt vis, på samme måte som de også lager sine fantastiske flotte lamper i papir.

  Angel Gabriel – Håndbrettet i Danmark av Le Klint /Lampemesteren

  Julepynten er en del av deres Project Love & Light. Det betyr at du støtter et godt formål når du kjøper en engel. I 2019 støtter du det nybygde Veteranhjemmet i Odense, der formålet er å skape trygge rammer for veteraner og deres pårørende.

  Angel Uriel – Le Klint /Lampemesteren
  Angel Gabriel – Håndbrettet i Danmark av Le Klint /Lampemesteren

  Søt og fin liten juledekorasjon med lys som passer fint inn på et bord, kommode eller hylle. Kjempefin til å skape en koselig julestemning uten å bli for prangende.

  Snømann juledekorasjon med lys /Lampegiganten.no

  Lysende Julekirke – Fantastisk fin julepynt kirke med Hest og Slede og et varmt lys som skaper en koselig og varm julestemningen i huset. Denne juleby med lys er en klassisk vinterkirke med farget lys, grantre samt en hest og slede stående utenfor.

  Lysende julekirke /Lampeguru.no

  Stor Juleby

  Stor og koselig juleby med 31 lyspunkter, åtte julesanger og tre roterende deler. En juleby som skaper mye god julestemning.

  Stor juleby /Jotex
  Stor juleby dekorasjon /Jotex.no

  Denne store julelandsbyen med mekaniske bevegelser og vakre lys er et annet fint alternativ dersom du ønsker en stor juleby som du kan dekorere stue eller hjem med. Her står julehusene på rekke med reinsdyr som flyr over takene.

  Stor julelandsby /Lampeguru

  Juledans

  En hyggelig juleby med musikk, lys og bevegelse. Julelandskapet har en roterende speilplate med tre små mennesker på og mange fine farger.

  Juleby Dans /Lampeguru
  Juleby Dans /Lampeguru
  Julelandsby i tre med lys /Lampegiganten

  Koselig julelykt med bevegende snø

  Disse koselige og populære julelyktene fra svenske Konstsmide er fylt med vann og kunstig snø. En liten vifte i bunnen blåser snøen sakte omkring.

  Koselig julelykt med snømann /Lampegiganten
  Høy julelykt med nisse og hund /Lampegiganten.no

  Enkel dekorasjon i tre med lys

  Dekorativ juledekorasjon i utskåret treverk med lys fra Jotex.no

  Snøfall Juledekorasjon

  Denne lille og pene juledekorasjonen har en snøkule og en liten pumpe som sørger for at snøen alltid daler ned. Drives med batteri eller på ledning.

  Snøkule med pumpe /Lampeguru.no

  Julelandsby i tre

  Flott julelandsby i tre med et behagelig lys og en bevegelig vindmølle /Lampegiganten

  Koselig liten julelandsby

  Bullerbyn er en koselig liten jule-landsby som skaper fin julestemning med sin dekorative julebelysning og små, snøkledde julehus.

  Bullerbyn julelandsby / HomeRoom

  Juleby dekorasjon i tre med lys

  Julelandsby i utskåret tre med bevegelige figurer og lys /Lampegiganten

  Kjempefin julepynt og dekorasjon fra Skagerak. Disse juletrærne i tre gjør seg kjempefint som dekorasjon på bord, sidebord eller hylle og kommode. Stilren og vakker julepynt med et vakkert tremønster.

  Juletrær fra Skagerak /Lunehjem.no

  Lag din egen juleby med lys

  Her er et flott sett med dekorative små julehus med innebygget lys. Lag og sett sammen din egen juleby, dekorer et bord eller pynt en hylle.

  Sett med julehus og lys /Lampeguru.no

  Flotte små stemningsfulle julehus med lys, pluss ekstra pynt og små mennesker barna kan plassere.

  Sett med julehus og lys /Lampeguru.no

  Juleby-Karusell fra Konstsmide

  Mekanisk karusell julepynt med flotte julelys, snurrende karusell og innebygde julesanger. Du kan plugge denne inn i stikkontakten, eller plassere den fritt via AA batterier.

  Julepynt Karusell /Lampeguru

  Juleby med Gavetog

  En middels stor juleby med et tog på skinner, julelys og juletrær.
  Julebyen har et snurrende juletre og et opplyst tre som skifter farge, innebygget julemusikk og kan drives på batteri eller strøm.

  Juleby med lys og gavetog fra Konstsmide /Lampeguru

  Akebakke Juledekorasjon

  En middels bred og høy akebakke med bevegelige deler, barn som aker i bakken og et tog som kjører i tunnelen. Dette fine julelandskapet kommer også med lyd og julemusikk om du ønsker det.

  Det fine med disse julebyene er at du kan velge om du vil ha lyd og bevegelse. Eller bare la den stå stille med kun de fine julelysene på, perfekt for stemningsfulle – stille kvelder.

  Juleby Akebakke /Lampeguru.no

  Pariserhjul Julepynt med lys

  Få en god julestemning med dette julepyntede pariserhjulet som snurrer og blinker i fine julelys. Du kan velge om du vil høre på julemusikk imens, eller bare la den snurre i stillhet.
  Med batteri – eller ledning kan du plassere denne lille dekorative julepynten på små bord eller hyller.

  Pariserhjul med julelys /Lampeguru

  Julehus med lys

  Et enkelt og skjønt julehus med lys og fint glitter. Denne dekorasjonen skaper en fin og koselig julestemning og er perfekt for deg som gjerne ønsker deg en enkel, men fin juledekorasjon.

  Julehus med fargede lys /Lampeguru

  Hvit Julekirke med lys

  Tradisjonell kirke med lys og opptrekkbar spilledåse som spiller melodien «O Stille Natt». Bruker AA batterier.

  Hvit kirke med lys /HomeRoom.no
  Adventskalender med lys /Lampegiganten.no

  Mary Kirke med lys

  Høy og dekorativ julekirke-dekorasjon med belysning, drives av batterier.

  Mary kirke / Homeroom.no

  Nostalgiske Snøkuler

  Pene og dekorative snøkuler fra Coolsnowglobes av glass og støpt resin. Se hele serien hos Lunehjem.no

  LED vannfylt julekule. Julenisse med barn

  Julenisse med barn /Lampegiganten

  Få mer deilig julestemning ved å se pynt og dekortips til jul, Julestjerner med Farge – Vakre, store fargede julestjerner til dekorasjon og pynt, eller kikk her dersom du er på leting etter en stor julestjerne. På bloggen kan du også få mange andre nyttige tips og inspirasjon, f.eks hvordan du får god belysning i stue eller fine lamper til kontoret.