Hopp til innholdet
Hjem » Spotlamper i taket – Fine spotlamper til å lyse opp hjemmet

Spotlamper i taket – Fine spotlamper til å lyse opp hjemmet

  Spotlamper innfelte eller montert i taket er en fin måte å lyse opp en rekke områder i hjemmet. Disse lysene gir en mer fokusert belysning som gir en rekke praktiske fordeler samtidig som lampene skaper en attraktiv og variert belysning i boligen.

  Individuelle spotlamper kan gjerne plasseres lik tradisjonelle downlights, på rekke og i lik avstand med hverandre. Spotlamper passer derimot best som fokus eller praktisk belysning og bør plasseres over eller langs områder man ønsker å lyse opp. F.eks langs en kjøkkenvegg for lys ned mot kjøkkenbenk, over en kjøkkenøy eller langs stuevegg for å kaste lys ned langs veggen for indirekte belysning av stuen.

  Spotlamper har tradisjonelt blitt montert på skinner, men det kommer stadig flere spotlights som kan monteres enkeltvis, både innfelt og montert langs tak. Det er disse typene vi skal se litt mer på i dette innlegget.

  Lag din egen spotlampe.
  Ønsker du din egen unike stil eller farge?
  Ved å kombinere ulike lampedeler kan du sette sammen en lampe eller spotlampe. Tubo XL soklene kommer i flere farger og kan settes sammen med hverandre eller monteres på et justerbart rør og igjen til en takkopp, dermed får du din egen lampe og din egen stil.

  Her er det brukt TuboXL sokkel, taklokk i sort og messingfarget ledd med et fjærfeste /Lampedeler.no
  Ulike lampedeler man kan kombinere /Lampedeler.no
  Sett sammen dine egne produkter med produkter fra Lampedeler.no

  Stav fra svenske Konsthantverk er en eksklusiv serie spotlamper av metall og ubehandlet messing som gir en rå og vakker stil i belysningen. Stav lampene kommer i flere farger og også som multilampe modell.

  Stav fra Konsthantverk – eksklusiv og rå spotlamper /Nordicnest.no
  Stav fra Konsthantverk – eksklusiv og rå spotlamper /Nordicnest.no

  Archio Brinja er en moderne og stilren spotlampe med takkopp som kan roteres 350 grader og vippes opp og ned. Dette gir en meget fleksibel belysning som passer i de fleste rom. Spotlampene er fine å plassere på rekke langs vegg til å gi en dekorativ og fokusert belysning ned mot kjøkkenbenk og stuevegg.

  Archio Brinja – Moderne og stilrene spotlamper /Lampegiganten.no
  Archio Brinja – Moderne og stilrene spotlamper /Lampegiganten.no

  Arcchio Rotari er en kompakt takspot som kan vippes ned og roteres og gir fleksible belysningsmuligheter. Takspotten kommer i single eller multi versjoner.

  Arcchio Rotari spotlampe /Lampegiganten.no

  Pluto er en innfelt spotlampe som kan erstatte eksisterende spotlight hull og gi en ren stil i belysningen. Lampen er en type utenpåliggende downlight som kan roteres 360° og tiltes 70°. Spotten egner seg svært godt til å belyse malerier eller andre elementer man måtte ønske å fremheve. Fås også i matt sort utførelse

  Pluto innfelt spotlampe /Elektroimportøren.no

  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no