Hopp til innholdet

Lamper med arm – Bevegelig belysning til hele hjemmet

Fine lamper hvor lyskilden er plassert ytterst på en bevegelig arm, her kan du finne lamper til vegg, tak og gulv med arm i flere stiler og design.

KH#1 – KonstHantverk er kjent for lamper med et rustikt preg og industriell stil. KH#1 kommer som vegg, bord og gulvlampe i svart og hvit med justerbar arm fine detaljer i antikk-messing.

KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren
KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren
KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren

Flos 265 er en populær og kul vegglampe som har en ekstra lang arm for belysning langs vegg eller over bord. Veggarmen kan justeres i flere retninger og passer fint der hvor man ikke har mulighet til f.eks en taklampe, eller der hvor man simpelthen ønsker seg en annerledes og kul belysning.

Flos 265 /Andlight

Arigato serien består av bordlamper, gulvlamper, vegglamper og taklamper, som finnes i hvit eller svart hvor alle har bevegelige armer og flere ledd.

Den flerleddete konstruksjonen med bevegelige armer tillater at lampen plasseres i en rekke positurer. Arigato har en skjult lyskilde og gir en myk og blendefri belysning.

Arigato – Grupa /Lampemesteren
Arigato – Grupa /Lampemesteren
Arigato – Grupa /Lampemesteren

Balancer fra norske Northern kommer som vegglampe og gulvlampe i sort metall med en rund opalhvit lampeskjerm på enden av en bevegelig stang/arm.

Balancer Gulvlampe – Northern /Hviit.no

Balancer er designet med en svingbar stålarm som glir loddrett langs den glatte stangen som fester den til veggen. Armen beveger seg oppover og nedover for å justere lysets vinkel, mens den også strekker seg horisontalt, både til venstre og høyre.

Balancer Vegglampe – Northern /Hviit.no

Lincon er en fleksibel vegglampe med vridbar arm og en rund lampeskjerm. Lampen har et moderne preg og passer fint som et dekorativt leselys ved siden av sofa, seng eller kontorpult.

Lincon /Jotex

Knekt er et beskrivende produktnavn for denne lampemodellen fra KonstHantverk som består av en lampeskjerm plassert på en lang og justerbar stang. Lampen har et elegant rustikt preg med flotte detaljer av antikk messing og snor.

Gulvlampe Knekt – KonstHantverk /Lampemesteren
Knekt Vegglampe med stang /Lampemesteren

Vienna er en dekorativ vegglampe med arm i matt gull og svart metall med et klassisk og tidløst design.

Vienna /Jotex

Schottlander Mantis BS2 Mini /Andlight

Ingen vei utenom de fantastiske lampene fra Lampe Gras som var en av pionerene bak leddet og bevegelig armer på belysning. Opprinnelig designet tidlig på 1900-tallet som et hjelpemiddel for franske industri og kontorarbeidere som slet under dårlig og upraktisk belysning.

Vegglamper med arm – Lampe Gras /Lampemesteren

Siden har lampe gras utvidet sortimentet, men leverer fremdeles de ikoniske lampene som Lampe gras i snart 100 år har blitt så kjent for.

304CA Vegglampe Rød – Lampe Gras /Lampemesteren
Vegglamper med arm – Lampe Gras /Lampemesteren
Dobbel taklampe med bevegelig arm /Lampemesteren
Hvit taklampe på arm /Lampemesteren
Artemide Tolomeo Vegglampe /Andlight

Få inspirasjon og les mer om vegglamper eller om belysning i stua. Få ideer til gode leselamper eller hvordan man får en god kjøkkenbelysning.