Hopp til innholdet
Hjem » Julestjerner med Farge – Vakre, store fargede julestjerner til dekorasjon og pynt

Julestjerner med Farge – Vakre, store fargede julestjerner til dekorasjon og pynt

  Dekorér til jula med disse nydelige og vakre julestjernene i flotte farger, perfekt for å skape en fargerik og stilfull juledekorasjon i hjem og hytte. Med en farget julestjerne av papir kan man skape en unik og annerledes juledekorasjon, men som samtidig ser tradisjonell og stilfull ut.

  Disse lekre julestjernene er store og flotte, og laget i høy kvalitet. En julestjerne man blir glad i, og som man ønsker å ta vare på i mange år som kommer. Man kan også kombinere julestjerner i forskjellige farger sammen, la dem henge nær hverandre og skape et dekorativt, lysende blikkfang i interiøret.

  Crystal – Nydelige runde julestjerner i forskjellige fargenyanser /Lunehjem.no
  Ice er en nydelig serie som både kommer i hvit og flerfarget variant /Lunehjem.no

  Jotex har et stort utvalg av både tradisjonelle og unike julestjerner i mange farger, størrelser og fasonger. En av deres nyheter er julestjernen Vela. Denne er laget i papir, kommer i 5 forskjellige farger og har et dekorativt utseende med skarpe kanter som minner om utstikkende lysstråler. I midten av julestjernen er finner man en skjult lyskilde som skaper et glødende lys som sprer seg utover mot ytterkantene.

  Vela julestjerne i hvitt papir /Jotex.no
  Eira – Ny og spennende julestjerne i farget papir /Jotex.no
  Marta – Stor og dekorativ julestjerne fra Watt og Veke /Lunehjem.no

  Marta er en stor og vakker adventsstjerne fra svenske Watt & Veke som er formet som en stjerne med flere overlappende lag i forskjellige farger og nyanser som både ser dekorativt ut, men som også skaper dybde og spill i dekorasjonen. Med denne julestjernen vil du spre en varm og koselig julestemning i hjemmet ditt og vil bli et naturlig blikkfang i juledekorasjonen.

  Marta – Stor og dekorativ julestjerne fra Watt og Veke /Lunehjem.no
  Marta – Stor og dekorativ julestjerne fra Watt og Veke /Lunehjem.no
  Snøblomma – Kommer i ekstra store størrelser/Lunehjem.no

  Crystal er en slående vakker serie av store, runde julestjerner i farget papir som består av to brettede lag som skaper dybde og nyanse. Crystal kommer i flere farger og henger man dem sammen skaper man en utrolig lekker dekorasjon.

  Crystal julestjerne i farget papir med myke kanter/Lunehjem.no
  Crystal julestjerne i farget papir /Lunehjem.no

  Leah har et fortryllende utseende med hvite og svarte dekorstriper som overlapper hverandre og skaper et unikt utseende. Denne svarte og hvite julestjernen er like fin både med og uten lys og kan henges fra vindu eller festes på veggen.

  Leah – Unik svart og hvit julestjerne/Lunehjem.no
  Ice kommer i både klassisk hvit og flerfarget/Lunehjem.no
  Ice – Julestjerner i flere farger/Lunehjem.no

  Maja fra svenske Watt og Veke er en moderne og stilig julestjerne med personlighet som ser like vakker ut både tent og slukket. Adventsstjernen kommer i flere farger, såvel som klassisk hvit og svart.

  Maja Dekorativ og flott julestjerne/Lunehjem.no

  Les gjerne mer om vakker pynt til jula, blant annet Juleby og Julelandsby Dekorasjon Med Lys, Sang & Bevegelse, Store, fine og koselige Julestjerner med Lys eller Julestil i Hjemmet – Interiør som skaper et koselig hjem i julen.