Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Sidebord i Design – Små og flotte bord til hverdagsrom, stue og soverom

Vakre Sidebord i Design – Små og flotte bord til hverdagsrom, stue og soverom

  Sidebord er små bord som man gjerne kan plassere ved siden av en lenestol, en sofa eller ved siden av sengen på soverommet. Men man kan også plassere et sidebord andre steder også, f.eks i gang og entré, til å løfte opp en blomsterkrukke eller på badet.

  Her kan du finne tips til flotte sidebord av tre, metall, eik og valnøtt som skaper en ekstra eleganse til interiør og innredning. Disse sidebordene av tre passer lett inn i enhver stil og har et vakkert tidløst utseende.

  Arco sidebord av eik – Svart /Confident Living

  Shane Schnecks Bowler Table fra HAY er et kompakt og lekkert designet sidebord som er ideelt for små rom eller for plassering langs vegg. Enkeltrøret som strekker seg oppover, skaper en definert profil, som også fungerer som et funksjonelt håndtak. Stengelen, håndtaket og skuffen er laget i pulverlakkert stål, med en solid granittbase som gir kjempegod stabilitet.

  Bowler sidebord fra HAY /Lunehjem.no

  Audacious fra Umage er en populær serie av skjenk til stue, men serien kommer nå også i matchende sidebord i samme stil. Audaciuos har hentet mye inspirasjon fra retro og vintage møbler og bruker blant annet vertikale lameller som man skyver igjen eller fra for å lukke skapet.

  Umage Audacious Sidebord /Glass og interiør

  Umage Audacious kommer i flere lekre og moderne farger og passer kjempefint til både stue, gang eller soverom.

  Umage Audacious Sidebord /Glass og interiør
  Shuffle board MH1 – &Tradition /Lunehjem.no

  Nordic fra Sackit er et lekkert design sidebord av eik som kommer i tre fargenyanser og har en vidunderlig overflate i høy kvalitet med et vakkert tremønster. Nordic er gjennomarbeidet dansk design, som står vakkert med sitt rene, nordiske formspråk.

  Nordic sidebord fra Sackit /Sackit.no

  Bruk sidebordet overalt i hjemmet; som sengebord i soverommet, plantebord i kjøkkenet eller sofabord i stuen. Det kule, lille bordet matcher SACKit Nordic loungestolene eller sofaen din perfekt.

  Nordic sidebord fra Sackit i svart og eik /Sackit.no

  Sackit er kjent for sine eksklusive høykvalitets sekkestoler og sekkesofaer, nå får man også et toppbord slik at man kan gjøre om puffen i samme stil inn til et praktisk lite sidebord eller loungebord som matcher.

  Sackit puff sidebord /Sackit.no
  Patio – Utendørs sidebord /Sackit.no
  Slit fra HAY /Lunehjem.no

  Teaky fra House Doctor er satt sammen av flere individuelle lengder resirkulert treverk av akasie og teak som sammen gir en helt unik fargesammensetning og mønster. Teaky passer fint for å gi varme og dekor i etthvert hjem.

  Teaky Sidebord i tre fra House Doctor /Glass og interiør

  Lato fra danske &Tradition er et eksklusivt design sidebord som består av en massiv skulpturelt formet bordbase av nydelig marmor-stein, en tynn og minimalistisk stang og et flott og stabilt toppbord hvor man kan plassere planter, lamper eller dekorasjoner. Sidebordet med sitt vakre og luksuriøse design vil definitivt fange oppmerksomheten i interiøret.

  Lato Sidebord fra &Tradition /Lunehjem.no
  Lato Sidebord fra &Tradition /Lunehjem.no

  Det stilige bordet Sentrum i metall fra danske Woud har en enkel og praktisk design og smart funksjon. Bordbunnen som støtter bordplaten er formet i to lagringshyller der du kan plassere aviser og bøker når du ikke bruker dem. Bordet er designet av Maximilian Schmahl og Fabian Schnippering.

  Lekkert design sidebord fra WOUD /Glass og interiør
  Lekkert design sidebord fra WOUD /Glass og interiør

  Zet er et smart og dekorativt sidebord i treverk som også fungerer som en hylle til bøker, blader, suvenirer og andre småsaker. På toppen av hyllen stikker det ut et lite bord som lavt og smalt slik at det passer perfekt ved siden av en lenestol eller en sofa.v

  Zet sidebord med hylle i tre /Homeroom.no

  By Lassen Frame er et kjempeflott sidebord med skuff og hylle av eik som har en firkantet, ren og moderne stil over seg. Sidebordet er bygget i en ramme av firkantede svarte stålspiler som omkranser treverket og skaper en fin ramme av kontrast. Selve sidebordet kommer i flere fargenyanser, blant annet naturlig eik, mørk eller svartbeiset.

  Frame By Lassen Sidebord av eik /Glass og interiør

  Axion er et lekent og fargerikt sidebord med en unik design og form som passer for deg som ønsker litt mer farger i innredningen. Bordet er laget i rustfritt stål som er behandlet med en høyglanset lakk som virkelig får frem den ekstravagante stilen.

  Axion sidebord i høyglans metall /Homeroom.no

  My spot fra det danske designhuset Umage er et nydelig og lett sidebord med lik høyde som en lenestol eller høyarmet sofa. Bordet er laget i eik og kommer i fargene sort eller naturlig tre.

  My Spot fra Umage /Glass og interiør

  Arco sidebordet består av sammensatte benbukker som gir sidebordet et slankt og stilrent design. Arco er laget av eik og kommer i fargene sort, hvit og naturlig treverk. Dette bordet er kjempefint å bruke som avlastningsbord i boligen og kan fint plasseres inntil en vegg ettersom bordet ikke opptar mye gulvplass.

  Arco i størrelse L kan tilogmed også brukes som et lite spisebord eller kontorbord for deg som har liten plass i leilighet eller som behøver et høyt og lite bord for studier og lignende.

  Arco L sidebord som lite spisebord langs vegg, Arco S ved siden av /Confident Living
  Arco sidebord av eik/Confident Living

  Les gjerne mer om vakre møbler til hjemmet, se blant annet Interiør og møbler til gang, Retro Interiør – Skap vakkert interiør og stil med en retro følelse eller Vakre nattbord i tre – Gjør det fint på soverommet.

  Se også tips til Bord i Heltre, Hagemøbler i Bambus og Skjenk og kommode til gang og stue – Inspirasjon og tips.