Hopp til innholdet
Hjem » Vakre nattbord i tre – Gjør det fint på soverommet

Vakre nattbord i tre – Gjør det fint på soverommet

  Tips og inspirasjon om vakre nattbord og hyller til soverommet i flere materialer, farger og stiler. Her kan du finne inspirasjon til å velge et vakkert nattbord til soverommet, eller en praktisk vegghylle du kan henge ved siden av sengekanten.

  Et nattbord er perfekt for å legge fra seg en bok eller for å plassere en koselig og praktisk leselampe ved siden av sengen. Her kan du få inspirasjon om elegante nattbord i tre, metall og mer.

  Image er et stilig nattbord laget av mørkt akasietre med en vidunderlig trestruktur som skaper dybde og sjarm. Bordet er dekorert med klosser av akasietre på fremsiden som gir et dekorativt uttrykk.

  Image – Kave / Homeroom.no

  Cube er et stilig og litt annerledes sidebord/nattbord ettersom alle flatene på bordet er av speil. Cube reflekterer omgivelsene og skaper en kul, elegant effekt.

  Cube – Kult nattbord av speil /Homeroom

  Vakker og vintage vegghylle fra danske IB Laursen som er perfekt som et elegant og annerledes nattbord ved siden av sengekanten.

  Vegghylle i vintage metall /Unoliving.no

  Shuffle – Skap ditt eget unike nattbord med denne lekne varianten fra &Tradition. Du bestemmer selv hvilken form, farger og høyden du vil ha på bordet.

  Shuffle – &Tradition /Lunehjem
  Shuffle – &Tradition /Lunehjem

  Teaky er et flott nattbord av resirkulert teak og akasie som har en vidunderlig naturlig sjarm. Den dype fargen og tremønsteret gjør at den passer like fint inn i mørke soverom som foran hvitmalte vegger.

  Teaky – House Doctor /Glass og interiør

  Nalu er et kjempeflott nattbord i paternostertre med flotte front av håndvevd rotting med et vakkert retro-preg. Nalu kommer også som elegant skrivebord, noe som også passer flott inn på soverommet.

  Nalu – Elegant & Retro /Homeroom
  Nalu – Elegant & Retro /Homeroom

  Sunday fra norske Northern er et vegghengt nattbord / natthylle med påmontert lampe.

  Sunday – Northern /Hviit.no

  Thelma er et elegant nattbord som du kan feste direkte til veggen ved siden av sengekanten. Med en kombinasjon av gyllen messing og glass får man her ett nattbord som passer spesielt fint inn blant en mørk interiørstil.

  Thelma – Vegghengt nattbord til soverommet /Homeroom

  Kult stigebord fra Hubsch som med letthet kan plasseres inntil enhver vegg på soverommet eller ved siden av sengen. Stigen lener seg inntil veggen og har flere områder hvor du kan plassere ting.

  Displaystige – Stige med skuff – Hubsch /Unoliving.no

  Em er ett nattbord med retro, futuriske linjer som passer fint inn i både mørke og lyse interiørstiler. Foten er trompetformet av krommet metall og hvit-lakkert nattbord.

  Em – Kult nattbord i metall med retro-linjer /Homeroom

  Paul er et stilrent nattbord av tre med rene, enkle linjer som kommer i natur med to-fargede skuffer eller som hel-sort nattbord.

  Paul / Homeroom

  JH19 er et elegant nattbord/sidebord med runde former som kombinerer naturlig treverk med blank metall. Velg mellom messing eller krommet metall.

  Les mer om interiør og design, se for eksempel disse flotte bordene i hel-tre, eller tips til vakre, runde sofabord. Les gjerne også mer om vakre og praktiske leselamper til soverommet.