Hopp til innholdet
Hjem » Kule og unike Designmøbler fra Kare Design

Kule og unike Designmøbler fra Kare Design

  Dersom du er ute etter et unikt og spennende møbel vil det være verdt å ta en titt på den store og fascinerende møbel-kolleksjonen til tyske Kare Design. Dette designhuset står bak en rekke fantastiske møbler som både omfavner tradisjonell design, men også utfordrer dem ved å ta i bruk unike og annerledes materialer, eller ved å sette sammen møbler på en helt ny måte.

  Kare design-møbler er dessverre ikke alltid like enkelt å få tak i her i Norge. For å se hele det flotte utvalget kan man derimot bestille via den danske møbelbutikken BoBo som er dansk forhandler av Kare Design. BoBo sender også til Norge.

  Se mange av de flotte møblene, skjenkene, lampene, dekoren eller bordene fra Kare Design under eller besøk BoBoOnline for å se det komplette utvalget av disse lekre og sjarmerende møblene med sin unike designvri.

  Brooklyn Walnut spisebord – Kare Design /BoBoOnline
  West Coast Garderobeskap – Kare Design /BoBoOnline

  Tomahawk er en utrolig dekorativ og flott skjenk som består av mangotre i 3 forskjellige fargetoner av mørk, oransje og naturfarger, alt satt sammen i intrikate og detaljrike mønstre. Bunnen består av en stilig fot i pulverlakkert metall.

  Tomahawk – Kare Design /BoBoOnline
  Tomahawk – Kare Design/BoBoOnline
  Tomahawk – Kare Design/BoBoOnline
  Prisma Speil – Kare Design/BoBoOnline

  Luxury er et lekkert og annerledes møbel som er behandlet med en spesiell speilmaling som reflekterer omgivelser, lys og skygger, og blir et levende og unikt møbel til soverom, stue eller entré.

  Luxury – Speil møbler /BoBoOnline
  Luxury med Champagne-farge /BoBoOnline/BoBoOnline
  Patchwork – Kare Design /BoBoOnline

  Rocky Vintage er et dekorativ barskap med retro designlinjer og mørke toner som står i kontrast til de flotte detaljene i antikk-messing.

  Rocky Vintage – Kare Design/BoBoOnline

  Stone Mobile er en kul og annerledes taklampe med rustikt preg, dandert med hvite quartz steiner som henger i tynn gulltråd.

  Stone Mobile – Kare Design/BoBoOnline

  Meander Gold er et virkelig smykke og kunstverk av et bord. Bordet består av bøyd, gull-farget stål som bukter og svinger seg under den elegante bordflaten av avrundet glass.

  Meander Gold – Kare Design/BoBoOnline
  Wire Black Sofabord – Kare Design/BoBoOnline

  Rivet er en serie møbler med synlige nagler og glatte, reflekterende speiloverflater som oser av luksus og eleganse.

  Rivet – Kare Design/BoBoOnline
  Rivet – Kare Design
  Casino Gold – Kare Design/BoBoOnline
  Spider Taklampe /Lampegiganten

  Around: Til en stor hall eller foajé kan du la gjestene sette seg ned og slappe av i denne flotte, runde sofaen med dype knapper og mykt rødt stoff fra Kare Design.

  Around Rund sofa- Kare Design/BoBoOnline
  Railway Sofabord – Kare Design /BoBoOnline

  Clear Club er et glassbord som har hentet sin inspirasjon fra 80-tallets luksuriøse strandvillaer og passer kjempeflott inn i stuen mens sidebordene i samme serie gjerne kan stå både i stue eller entré.

  Clear Club – Kare Design /BoBoOnline
  Fun Factory – Kare design /BoBoOnline

  Heaven & Earth: Vakker og unik skjenk med speilende overflater som skaper et reflekterende og levende møbel hvor enn den plasseres.

  Heaven & Earth /BoBoOnline
  Heaven & Earth /BoBoOnline

  Skap et nydelig og elegant lys med den lekre Smoky Lounge taklampen fra Kare Design. Krystallampen består av mange sotede prismer som skaper delikate refleksjoner og et fantastisk flott lys.

  Smoky Lounge – Kare Design /BoBoOnline

  Chalet er en kul og unik serie av møbler fra Kare Design med multifargede overflater, forskjellige mønstre og kontrastfylte elementer. Med Chalet får man et unikt møbel som definitivt fanger oppmerksomheten.

  Chalet – Kare Design /BoBoOnline

  Vil du ha noe retro og luksuriøst? Da er kanskje denne lekre skjenken av hvitt glass og med utsmykninger av gull-farget glass-mønster noe for deg.

  Elite Skjenk i gull og hvitt glass /BoBoOnline
  Circulo – Kare Design /BoBoOnline

  Puro Beach er en serie møbler hvor det naturlige, rå treverket kommer frem og utsmykningen hovedsaklig består av de unike og detaljrike utskjæringene på treverket. Puro Beach passer i både hjem og hytte og vil gi en kul, retro og vintage preg over interiøret.

  Puro Beach – Kare Design /BoBoOnline
  Puro Beach – Kare Design /BoBoOnline
  Illusion Gold – Kare Design /BoBoOnline
  Huntsman lysekrone med gevir og kunstpels /Lampegiganten

  Babalou: Denne stilige kommoden fra Kare Design har en fin blanding av farger og overflater. Babalou kombinerer et fint snev av skjeve og nyskapende design. Det som gjør denne kommoden spesiell, er den veldige detaljrikdommen av forskjellige overflater og materialer. Skuffene er plassert asymmetrisk, og gir et dynamisk og levende utseende. 

  Babalou – Kare Design /BoBoOnline

  Skap en elegant vintage stil med disse vakre møblene i Muskat serien fra Kare Design. Møblene har en overflate av mørk, lakkert mangotre, utsmykket med et dekorativt mønster i gullmaling og flotte detaljer av gyllen messing. Resultatet er et unikt møbel som fanger oppmerksomheten og bringer eleganse og stil inn i rommet.

  Muskat – Kare Design /BoBoOnline
  Muskat – Kare Design /BoBoOnline

  Sultan Cone er en unik og spennende gulvlampe i orientalsk stil med intrikate mønstre, perforeringer og utskjæringer som skaper et utrolig vakkert lysspill.

  Sultan Cone – Kare Design /BoBoOnline

  Kare design er et stort og lekent designhus som aldri henger seg opp i bare én stil eller én trend, dette er noe man kan se gå igjennom mange av deres produkter. Blant annet denne tøffe og rare hundeskulpturen med altfor lang nese, kul som dekorativ øyefanger oppå en kommode eller skjenk.

  Dog Snuffle – Kare Design /BoBoOnline

  Se hele det store spekteret av interiør og møbler fra Kare design. Besøk danske BoBo, disse sender også møbler og interiør til Norge.

  Les mer om skjenk og kommode til gang og stue, nattbord til soverommet eller se flere mørke og elegante møbler.