Hopp til innholdet
Hjem » Store Saccosekker og kule sekkestoler – Til inne og ute

Store Saccosekker og kule sekkestoler – Til inne og ute

  Mange av oss har vel tidligere hatt en saccosekk stående i en stue eller på barnerom som ble flittig brukt av både lekne unger og late voksne, resultatet av all bruken endte dessverre alt for ofte opp med at den myke og gode sekkestolen endte opp som en flatpresset lefse som verken var særlig pen eller komfortabel.

  Både gledene og frustrasjonene omkring saccosekken har det danske designfirmaet SackIt tatt tak i. Disse har skapt flotte, store sekkestoler i flere farger og materialer som man mer enn gjerne vil ønske å vise frem til besøkende, både ute og inne. Med håndsydde detaljer og et smart design som holder formen kan vi trygt si at saccosekken er tilbake – med en herlig vri.

  Saccosekk til ute og inne / Sackit.no

  Holder fasongen

  Saccostolene holder fasongen / Sackit.no

  Glem alle tidligere erfaringer du måtte ha med saccosekker fra før. Disse elegante sekkestolene fra Sackit beholder form og fasong, selv etter gjentatt bruk av store og små.

  Perfekt som stol til barna/ Sackit.no

  SackIt saccosekker kommer i et vell av farger og stofftyper slik at du kan finne din favoritt. Til og med lær er tatt i bruk for å gi saccosekken et mer eksklusivt og luksuriøst utseende.

  Sekkestol i lær/ Sackit.no
  Sackit Dunes i lær / Sackit.no

  På grunn av sin smarte design hvor to innebygde puter presses opp mot hverandre når man setter seg ned, vil man alltid få en god støtte i ryggen.

  Til stue og terasse

  Saccostolene fra SackIt kommer også i en utendørs variant. Denne har et vannavvisende stoff som i tillegg er UV-bestandig, dette betyr at den beholder sin flotte farge selv etter å ha stått utendørs en hel sommer.

  Saccostolene kommer også med bord – perfekt som loungemøbel/ Sackit.no

  Med disse elegante saccosekkene kan du lage deg din egen hyggelige og komfortable oase i hagen eller på terassen.

  Les gjerne mer om interiør og design ideer, se f.eks flott interiør til hytta, nattbord i tre til soverommet, eller runde sofabord til enhver interiørstil.