Se alle de vakre, runde sofabordene fra en rekke designere og produsenter som kommer i mange størrelser, farger og materialer. Velg det naturlige med et rundt sofabord i treverk, eller det eksklusive og luksuriøse med et bord av messing, eller kanskje rund marmor?

Her kan du finne vakre sofabord med runde former til hjem og bolig fra flere norske nettbutikker, både nyheter og populære klassikere.

Malibu er et nydelig og håndlaget sofabord i gyllen messing fra Jotex som vil utvikle sin egen vakre og særegne patina iløpet av årenes løp hvis du unngår å behandle messingen.

Malibu – Rundt messing sofabord /Jotex

Håndlaget bord av hammerslått messing som gir vakre og dekorative uregelmessigheter hvor hvert bord er unikt.

Turning Table fra Menu er et stilfullt sofabord med en smart oppbevaringsløsning for alle de små tingene man legger fra seg i hjemmet. Dette vakre bordet kommer i fargene hvit eik eller sort eik med messing detaljer.

Turning table fra Menu – Sort /Lunehjem
Turning table fra Menu – Hvit Eik /Lunehjem

Svart jern og mørkt valnøttre består de vakre og stilrene sofabordene i Prime serien av. Disse kommer i to størrelser og lar seg gjerne kombineres for å få et litt større bord.

Prime – Valnøtt og svart jern /Reforma

Slapp av i sofaen med de vakre og naturlige bordene i treverk fra HK Living. Disse nye sofabordene har et klassisk design av massivt, gjenvunnet treverk som går godt til de fleste interiørstiler og farger, kombiner disse naturlige materialene med noen flotte lamper i tre.

Teak fra HK Living kommer i flere størrelser /Kitchentime

Tara er ett sett med to runde sofabord av forskjellig størrelse og høyde som kan plasseres ved siden eller inni hverandre. Den vakre, strukturerte glassoverflaten gir en ekstra dimensjon til dette ellers så stilrene sofabordet.

Tara sofabord sett /Homeroom
Madam Stoltz Sofabord – Messing/Glass /Reforma

Nyhet fra Jotex: Caorle er et enkelt rundt sofabord i sort pulverlakkert aluminimum som har en enkel form og lav profil, men kommer også i en høyere variant. Lav vekt og aluminimum som ikke ruster gjør at bordet er velegnet til å bruke både inne og ute.

Caorle sofabord /Jotex

Det vakre og ovalformede Godot sofabordet fra Menu kommer i en serie bord som gjerne lar seg kombinere med hverandre. Sett dem sammen eller inni hverandre.

Godot sofabord fra Menu /Hviit

Diva er som navnet tilsier et elegant og dekorativt sofabord av gyllen messing og et nydelig rød-farget temperert glass som skaper en fantastisk kontrast og blir et skikkelig blikkfang i boligen.

Diva – Dekorativt sofabord /Homeroom

Malevik er et elegant og stilrent sofabord av en rund plate glass og støtteben av massiv eik gir et delikat og luftig uttrykk i stuen.

Malevik sofabord i eik og glass /Jotex

Cleo er et enkelt rundt sofabord i sort med et underbord av mønstret, naturfarget rotting som bryter opp og skaper kontrast. Cleo bordet passer fint sammen med noen fine kommoder og entremøbler av rotting eller retro stil.

Cleo Sofabord i tre og rotting /Homeroom

Lekker og dekorativ nyhet fra Jotex! Sofabordet Merano har en rund, åttekantet form med bordplate av glass og sofaben i gylne geometriske former.

Merano sofabord /Jotex

Nyt det naturlige treverket og det fine mønsteret i sofabordet XL fra Kristina Dam Studio.

XL – Rundt bord av eik /Kitchentime

Et fantastisk vakkert sofabord fra Nederlandske Dutchbone! Bordet boss består av et intrikat mesh-mønster av messing med et toppbord av grønn marmor. Dette lekre og luksuriøse sofabordet skaper farger, liv og kontraster og oser av eleganse.

Boss – Marmor & Messing fra Dutchbone /Reforma

Se flere vakre møbler eller få inspirasjon til annen interiør og design, les blant annet mer om fine, store og lange spisebord eller kommoder til gang og stue.