Runde sofabord i fine design til enhver interiørstil

Publisert av Lunelamper den

runde sofabord

Ett rundt sofabord vil ofte bære enkelt å plassere i stuen, enten foran sofaen eller som et hyggelig sidebord ved siden av en lenestol. Det finnes mange fine sofabord som har en rund form, og de kommer i mange materialer, størrelser og farger. Her kan du få inspirasjon og oppdage nyheter og populære sofabord med rund form i treverk, glass, messing eller marmor.

Bisselina er et nydelig rundt stue og sofabord i mangotre med ekstra mørk finish og mønstret side av utskårede trelameller. Passer perfekt dersom du ønsker et mørkt bord med eksklusiv finish og look.

Bisselina – Mango i mørk finish /Homeroom

Jeanette er et kjempefint sofabord med spiler av massiv teak og en bordflate av naturlig teak med vakker struktur og tremønster. Dette naturlige sofabordet passer elegant inn sammen med de fleste andre interiørstiler og skaper varme og lunhet i rommet.

Jeanette – Sofabord i teak /Jotex

Dersom du liker den røffe og naturlige stilen i hjemmet og ønsker det et rundt sofabord som reflekterer den vil du kanskje elske «Teak» fra HK Living. Bordet er laget av resirkulert teak og har en slitt vintage-look, noe som skaper karakter og en herlig rustikk stil.

Teak – HK Living /Nordicnest.no

Denita er et elegant, rundt sofabord av mørk mangotre med en bordplate i gyllen messing som skaper en vakker effekt og flott kontrast til det mørke treverket.

Denita – Rundt sofabord i mangotre / Homeroom

Molly er sett av to stykk elegante og oval-runde sofabord i eike-foliert mdf. Disse lekre bordene med sitt skjønne tremønster skaper hygge og varme.

Molly – sidebord i foliert eik /Homeroom.no
Molly – sidebord i foliert eik /Homeroom.no

Eva solo Savoye er et lekkert rundt sofabord som kommer i massiv eik med et enkelt og elegant understell. Velg mellom tre overflater, blant annet mørk røkt eik eller en lysere overflate av oljebehandlet eik. Det runde savoye bordet passer utmerket både som et salongbord i stuen, eller som sidebord eller nattbord.

Velg mellom 60cm eller 90cm versjon – eller kombiner to av bordene sammen.

Eva Solo Savoye /Glass og interiør
Eva Solo savoye /Glass og interiør

Around er et herlig og delikat sofabord med myke linjer og noen særegne karakteristikker. Kommer også i flere størrelser.

Around – Muuto /Nordicnest.no

Malibu er et nydelig og håndlaget sofabord i gyllen messing fra Jotex som vil utvikle sin egen vakre og særegne patina iløpet av årenes løp hvis du unngår å behandle messingen.

Malibu – Rundt messing sofabord /Jotex

Håndlaget bord av hammerslått messing som gir vakre og dekorative uregelmessigheter hvor hvert bord er unikt.

Turning Table fra Menu er et stilfullt sofabord med en smart oppbevaringsløsning for alle de små tingene man legger fra seg i hjemmet. Dette vakre bordet kommer i fargene hvit eik eller sort eik med messing detaljer.

Turning table fra Menu – Sort /Lunehjem
Turning table fra Menu – Hvit Eik /Lunehjem

Svart jern og mørkt valnøttre består de vakre og stilrene sofabordene i Prime serien av. Disse kommer i to størrelser og lar seg gjerne kombineres for å få et litt større bord.

Prime – Valnøtt og svart jern /Reforma

Slapp av i sofaen med de vakre og naturlige bordene i treverk fra HK Living. Disse nye sofabordene har et klassisk design av massivt, gjenvunnet treverk som går godt til de fleste interiørstiler og farger, kombiner disse naturlige materialene med noen flotte lamper i tre.

Teak fra HK Living kommer i flere størrelser /Kitchentime

Tara er ett sett med to runde sofabord av forskjellig størrelse og høyde som kan plasseres ved siden eller inni hverandre. Den vakre, strukturerte glassoverflaten gir en ekstra dimensjon til dette ellers så stilrene sofabordet.

Tara sofabord sett /Homeroom
Madam Stoltz Sofabord – Messing/Glass /Reforma

Nyhet fra Jotex: Caorle er et enkelt rundt sofabord i sort pulverlakkert aluminimum som har en enkel form og lav profil, men kommer også i en høyere variant. Lav vekt og aluminimum som ikke ruster gjør at bordet er velegnet til å bruke både inne og ute.

Caorle sofabord /Jotex

Det vakre og ovalformede Godot sofabordet fra Menu kommer i en serie bord som gjerne lar seg kombinere med hverandre. Sett dem sammen eller inni hverandre.

Godot sofabord fra Menu /Hviit

Diva er som navnet tilsier et elegant og dekorativt sofabord av gyllen messing og et nydelig rød-farget temperert glass som skaper en fantastisk kontrast og blir et skikkelig blikkfang i boligen.

Diva – Dekorativt sofabord /Homeroom

Malevik er et elegant og stilrent sofabord av en rund plate glass og støtteben av massiv eik gir et delikat og luftig uttrykk i stuen.

Malevik sofabord i eik og glass /Jotex

Cleo er et enkelt rundt sofabord i sort med et underbord av mønstret, naturfarget rotting som bryter opp og skaper kontrast. Cleo bordet passer fint sammen med noen fine kommoder og entremøbler av rotting eller retro stil.

Cleo Sofabord i tre og rotting /Homeroom

Lekker og dekorativ nyhet fra Jotex! Sofabordet Merano har en rund, åttekantet form med bordplate av glass og sofaben i gylne geometriske former.

Merano sofabord /Jotex

Nyt det naturlige treverket og det fine mønsteret i sofabordet XL fra Kristina Dam Studio.

XL – Rundt bord av eik /Kitchentime

Et fantastisk vakkert sofabord fra Nederlandske Dutchbone! Bordet boss består av et intrikat mesh-mønster av messing med et toppbord av grønn marmor. Dette lekre og luksuriøse sofabordet skaper farger, liv og kontraster og oser av eleganse.

Boss – Marmor & Messing fra Dutchbone /Reforma

Se flere vakre møbler eller få inspirasjon til annen interiør og design, les blant annet mer om fine, store og lange spisebord eller kommoder til gang og stue.