Hopp til innholdet
Hjem » Runde sofabord i fine design til enhver interiørstil

Runde sofabord i fine design til enhver interiørstil

  runde sofabord

  Ett rundt sofabord vil ofte bære enkelt å plassere i stuen, enten foran sofaen eller som et hyggelig sidebord ved siden av en lenestol. Det finnes mange fine sofabord som har en rund form, og de kommer i mange materialer, størrelser og farger. Her kan du få inspirasjon og oppdage nyheter og populære sofabord med rund form i treverk, glass, messing eller marmor.

  SK15 fra In Between er et vakkert og elegant sofabord i ren skandinavisk stil, med buede linjer og nydelig håndverk. SK15 sofabordet har et minimalistisk og stilig uttrykk, samtidig som treverk i eik gir varme og et naturlig element. Kombinér gjerne sofabordet med den lavere sidebord modellen dersom du har behov. SK15 kommer i tre farger, hvit oljet eik, brunbeiset eik eller sortmalt.

  Sofabord fra In Between i eik /Lunehjem.no
  Sofabord fra In Between i forskjellige farger /Lunehjem.no

  Woody er et kjempefint rundt sofabord, håndlaget av rent treverk fra svenske Cooee. Treverket i bordet er forsiktig skåret ut og etterhvert bøyd og limt sammen for et vakkert stilrent og moderne sofabord. Overflaten er lakkert slik at den bedre tåler daglig bruk og slitasje og kommer i to størrelser som gjerne kan kombineres – eller brukes hver for seg.

  Woody kommer i naturlig eik eller i sort treverk /Nordicnest.no
  Woody bord av eik fra Cooee /Nordicnest.no
  Woody kommer også som et avlangt sofabord med runde kanter /Nordicnest.no
  Pedera – Gubi /Nordicnest.no
  Pedera – Gubi /Nordicnest.no

  Allison fra Bloomingville er et unikt og røft sofabord med nydelig grønn patina som passer kjempeflott inn for deg som ønsker en rustikk eller industrialisert stil. Allison er laget i aluminium, jern og mdf med en grønn patinert bordflate og støtteben i zink antikk.

  Allison – Antikk patina sofabord fra Bloomingville /Glass og interiør

  Palette fra &Tradition er en innovativ ny serie av lekre møbler til hjemmet som kombinerer plater og bord av forskjellig omkrets som overlapper hverandre. Palette kommer i sort og mørk valnøtt, i tillegg til flere andre komplimenterende farger.

  Palette fra &Tradition /Nordicnest.no
  Palette fra &Tradition /Nordicnest.no
  Palette fra &Tradition /Nordicnest.no

  Ronda fra Bloomingville er et stilrent, skandinavisk sofabord i flott naturlig eikefiner med avrundet form og en smart oppbevaringsplass skjult inne i bordet. Sofabordet Ronda passer perfekt i stuen eller andre sosiale rom. Et stilrent og funksjonelt innslag i hjemmet så vel som på kontoret!

  Ronda sofabord i eikefiner /Nordicnest.no

  Podia fra Ferm Living er et stilrent designet stue og sofabord med minimalistisk, skandinavisk design og består av en ovalformet bordplate og søyle med vakre lameller i askefinér og MDF. Podia kommer i flere moderne farger som passer til en elegant interiørstil.

  Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no
  Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no

  Bordplaten kan også løftes, noe som åpner opp et stort oppbevaringsrom inni bordet der du får plass til alt du trenger.

  Podia stuebord fra Ferm Living /Hviit.no
  Daisy Sofabord rundt svart fra Rowico /Kitchentime.no

  Baratti – Et nydelig rundt stue- og sofabord i mørk, eksklusiv mangotre.

  Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no
  Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no

  Kalsta er et kjempeflott sidebord i massivt mango tre med praktisk magasin-oppbevaringshylle. Bruk den som avlastningsbord ved siden av lenestolen eller som et dekorativt møbel.

  Kalsta – I Massiv mangotre /Jotex.no
  Kalsta – I Massiv mangotre /Jotex.no

  Cortona er et rundt spisebordi mørkt, massiv mangotre med en stødig, rund og dekorativ søylefot. Perfekt dersom du ønsker et mørkt, solid og elegant spisebord med et vakkert tremønster.

  Cortona – Mørk og elegant spisebord i mangotre /Jotex.no

  Jeanette er et kjempefint sofabord med spiler av massiv teak og en bordflate av naturlig teak med vakker struktur og tremønster. Dette naturlige sofabordet passer elegant inn sammen med de fleste andre interiørstiler og skaper varme og lunhet i rommet.

  Jeanette – Sofabord i teak /Jotex

  Dersom du liker den røffe og naturlige stilen i hjemmet og ønsker det et rundt sofabord som reflekterer den vil du kanskje elske «Teak» fra HK Living. Bordet er laget av resirkulert teak og har en slitt vintage-look, noe som skaper karakter og en herlig rustikk stil.

  Teak – HK Living /Nordicnest.no

  Denita er et elegant, rundt sofabord av mørk mangotre med en bordplate i gyllen messing som skaper en vakker effekt og flott kontrast til det mørke treverket.

  Denita – Rundt sofabord i mangotre / Homeroom

  Molly er sett av to stykk elegante og oval-runde sofabord i eike-foliert mdf. Disse lekre bordene med sitt skjønne tremønster skaper hygge og varme.

  Molly – sidebord i foliert eik /Homeroom.no
  Molly – sidebord i foliert eik /Homeroom.no

  Eva solo Savoye er et lekkert rundt sofabord som kommer i massiv eik med et enkelt og elegant understell. Velg mellom tre overflater, blant annet mørk røkt eik eller en lysere overflate av oljebehandlet eik. Det runde savoye bordet passer utmerket både som et salongbord i stuen, eller som sidebord eller nattbord.

  Velg mellom 60cm eller 90cm versjon – eller kombiner to av bordene sammen.

  Eva Solo Savoye /Glass og interiør
  Eva Solo savoye /Glass og interiør

  Around er et herlig og delikat sofabord med myke linjer og noen særegne karakteristikker. Kommer også i flere størrelser.

  Around – Muuto /Nordicnest.no

  Malibu er et nydelig og håndlaget sofabord i gyllen messing fra Jotex som vil utvikle sin egen vakre og særegne patina iløpet av årenes løp hvis du unngår å behandle messingen.

  Malibu – Rundt messing sofabord /Jotex

  Håndlaget bord av hammerslått messing som gir vakre og dekorative uregelmessigheter hvor hvert bord er unikt.

  Turning Table fra Menu er et stilfullt sofabord med en smart oppbevaringsløsning for alle de små tingene man legger fra seg i hjemmet. Dette vakre bordet kommer i fargene hvit eik eller sort eik med messing detaljer.

  Turning table fra Menu – Sort /Lunehjem
  Turning table fra Menu – Hvit Eik /Lunehjem

  Slapp av i sofaen med de vakre og naturlige bordene i treverk fra HK Living. Disse nye sofabordene har et klassisk design av massivt, gjenvunnet treverk som går godt til de fleste interiørstiler og farger, kombiner disse naturlige materialene med noen flotte lamper i tre.

  Teak fra HK Living kommer i flere størrelser /Kitchentime

  Tara er ett sett med to runde sofabord av forskjellig størrelse og høyde som kan plasseres ved siden eller inni hverandre. Den vakre, strukturerte glassoverflaten gir en ekstra dimensjon til dette ellers så stilrene sofabordet.

  Tara sofabord sett /Homeroom

  Nyhet fra Jotex: Caorle er et enkelt rundt sofabord i sort pulverlakkert aluminimum som har en enkel form og lav profil, men kommer også i en høyere variant. Lav vekt og aluminimum som ikke ruster gjør at bordet er velegnet til å bruke både inne og ute.

  Caorle sofabord /Jotex

  Diva er som navnet tilsier et elegant og dekorativt sofabord av gyllen messing og et nydelig rød-farget temperert glass som skaper en fantastisk kontrast og blir et skikkelig blikkfang i boligen.

  Diva – Dekorativt sofabord /Homeroom

  Malevik er et elegant og stilrent sofabord av en rund plate glass og støtteben av massiv eik gir et delikat og luftig uttrykk i stuen.

  Malevik sofabord i eik og glass /Jotex

  Cleo er et enkelt rundt sofabord i sort med et underbord av mønstret, naturfarget rotting som bryter opp og skaper kontrast. Cleo bordet passer fint sammen med noen fine kommoder og entremøbler av rotting eller retro stil.

  Cleo Sofabord i tre og rotting /Homeroom

  Lekker og dekorativ nyhet fra Jotex! Sofabordet Merano har en rund, åttekantet form med bordplate av glass og sofaben i gylne geometriske former.

  Merano sofabord /Jotex

  Luana fra danske Bloomingville er et flott og stilrent salongbord av eikefinér og mdf med en rund form og et kjegleformet bordben med et vakkert mønster og årringer.

  Luana – Bloomingville /Nordicnest.no
  Luana – Bloomingville /Nordicnest.no

  Et fantastisk vakkert sofabord fra Nederlandske Dutchbone! Bordet boss består av et intrikat mesh-mønster av messing med et toppbord av grønn marmor. Dette lekre og luksuriøse sofabordet skaper farger, liv og kontraster og oser av eleganse.

  Boss – Marmor & Messing fra Dutchbone /Unoliving.no

  Se flere vakre møbler eller få inspirasjon til annen interiør og design, les blant annet mer om fine, store og lange spisebord eller kommoder til gang og stue.