Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Lamper med Hvitt Glass – Elegant og Behagelig Lys

Vakre Lamper med Hvitt Glass – Elegant og Behagelig Lys

  Skap et vakkert og behagelig lys i hjemmet med disse vakre lampene av hvitt glass. De flotte linjene i designet skaper en vakker stil i belysningen, mens det hvite og opale glasset sprer lyset på en fin måte og gir et koselig og behagelig lys.

  Glasslamper er tidløse i innredningen og passer såvel inn i de fleste interiørstiler og rom. Lamper med hvit glasskjerm passer fint inn som belysning i både soverom, kjøkken, bad og stue.

  Kiamo med opale glasskupler – perfekt for lange bord eller kjøkkenøy /Lampegiganten.no

  Megumi fra Please Wait To Be Seated glasspendel kolleksjonen gir et friskt, moderne preg til tradisjonell lysdesign. Lampen består av to overlappende skjermer av hvitt, opal munnblåst glass som kaster en omgivende, diffus belysning i en korridor, kjøkken eller ethvert kontorlokale som trenger en generell, myket lyslampe.

  Megumi glasspendel av munnblåst dobbelskjermet glass /Lampemesteren.no

  Pendellampenes munnblåste og delikat avrundede former står i kontrast til de skarpe, rette bunnkantene. Lampens glasskjerm lyser opp og gir et diffust omgivende lys i rommet, samtidig som man får et litt mer rettet og konsentrert lys ned mot bordflaten.

  Perfekt som dekorlys over kjøkkenøy, stue, spisebord eller restaurant og kontor.

  Megumi – Skaper et varmt koselig lys i rommet /Lampemesteren.no

  Vis nettsted

  Chouchi fra Italienske Foscarini er en utrolig vakker pendellampe som kommer i flere fasonger, farger og størrelser. Dette betyr at lampen er perfekt å kombinere om hverandre for å skape en designmessig dybde i belysningen. Lampenes hvite opalglass skaper en nydelig glød og et behagelig lys.

  Foscarini Chouchi – Kommer i hvit eller i farger /Lampegiganten.no
  Foscarini Chouchi – Kommer i hvit eller i farger /Lampegiganten.no

  Valeria fra Lindby er en en stor domeformet pendellampe med en tynn og delikat glasskjerm av hvitt glass som vil gløde opp når lyset slås på. Denne store pendellampen med sin enkle form er perfekt å henge over en kjøkken-øy eller et spisebord.

  Valeria pendellampe av hvitt glass /Lampegiganten.no

  Clam fra Fritz Hansen er en elegant nyhet som raskt har blitt hyllet og nominert for en rekke designpriser for sitt stilrene og funksjonelle design. Lampen henter sin inspirasjon fra naturen hvor lyskilden er perlen og man selv kan justere lysmengden ved å åpne opp eller lukke glasskjermene.

  Lampen består av to halvkule formede glasskjermer av munnblåst opal-hvitt glass som sprer lyset på en behagelig og elegant måte. Lampen er derfor perfekt som nedhengt lampe i stue, over en kjøkkenøy eller over et spisebord.

  Clam fra Fritz Hansen /Nordicnest.no

  Stilren og klassisk design med et jevnt og mykt lys som ikke blender. Perfekt til dekorativ og stemningsfull belysning rundt kjøkkenbord og i stue. Lampen kommer i to størrelser som gjerne kan kombineres med hverandre. Les gjerne mer om Clam fra Fritz Hansen eller se andre vakre glasslamper.

  Clam fra Fritz Hansen /Nordicnest.no

  Skap ditt eget uttrykk med Eternal Moonlight fra Rebello Decor. Disse sfæriske pendellampene av munnblåst glass og håndlagde detaljer av messing som kommer i flere størrelser kan man enkelt henge på linje, i forskjellige høyder eller på rekke for å skape ditt helt eget uttrykk og stil!

  Eternal Moonlight glasspendel /Lampemesteren.no

  Lampene er håndlaget i messing, så det eldes med skjønnhet og ynde – og falmer ikke av sollys. Det munnblåste opalglasset i hvitt reflekterer lyset perfekt!

  Heng dem alene, i en sirkel, i forskjellige høyder eller på rekke! Med sitt klassiske og tidløse design passer disse elegante munnblåste glasslampene inn i etthvert rom og funksjon.

  Sett dem sammen slik du selv ønsker /Lampemesteren.no
  Skaper et omgivende og delikat lys /Lampemesteren.no

  Lacrima fra Italienske Vistosi er munnblåste av eksklusivt hvitt murano-glass med en lekker og lang dråpeform som sprer lyset på en vakker og jevn måte. Det diffuse lyset som skapes gjør lampene perfekt som dekorative elementer og blikkfang i den moderne innredningen. Kombinér dem gjerne sammen for å skape hengende skulpturer av lys omkring i boligen, over trapp eller langs store vinduer.

  Lacrima dråpependel fra Vistosi /Lampegiganten.no

  Dahl fra norske Northern er en vakker hengelampe av hvitt glass med en lang historie. Lampen ble designet i 1956 og ble først hengt opp i det norske stortinget, før den i senere år er blitt relansert av Northern. Lampen er laget av munnblåst glass og har et tidløst design som er like fin idag.

  Dahl fra Northern /Lampemesteren.no
  Dahl fra Northern /Lampemesteren.no

  Torrano er en utsøkt glasslampe som kombinerer opal-hvitt glass og en base av fargerik base av marmor med et vakkert mønster. Torrano fra svenske Globen Lighting kommer i flere størrelser, og også som bord, gulv og vegglamper slik at man kan skape en helhetlig stil i belysningen.

  Torrano pendellampe av glass og marmor /Nordicnest.no
  Torrano pendellampe av glass og marmor /Nordicnest.no

  Fair fra Scandi Living er en enkel og flott taklampe av hvitt glass med riflet mønster og lampeholder av ask. Kjempefin som stilren belysning til soverom og stue.

  Fair fra Scandi Living /Nordicnest.no

  Bodø fra Halo Design har en enkel og klassisk dråpeformet form – Perfekt om du liker den minimalistiske stilen og vil ha en lampe som skaper et varmt og behagelig lys.

  Bodø fra Halo Design /Lampemesteren.no

  Glo Ball fra Flos har lenge vært en populær modell for det danske designmerket. Den enkle formen kombinert med den store størrelsen gir et vakkert og behagelig lys i hjem, hytte og restaurant og er perfekt til å skape en koselig atmosfære og belysning i hjemmet!

  Rundtlysende pendellampe av hvitt glass fra Flos /Lampemesteren.no
  Glo Ball fra Flos – Perfekt for hyggelig lys /Lampemesteren.no

  Empira har en klassisk stil og passer for deg som ønsker herskapsstilen i hjemmet. Lampen lages i Østerrike av et firma med lange tradisjoner for elegant belysning. Lampen består av en opal-hvit glasskjerm med forgylling av 24k gull.

  Empira pendellampe /Lampegiganten.no

  DC fra Halo Design har et funksjonelt og smart design. Lampene som henger via stoffledningen i taket kan vendes i forskjellige retninger for å skape en assymetrisk stil og samtidig få et mer rettet lys mot områder du ønsker.

  Nå kommer også denne populære DC lampen med en ren glasslampe av hvitt glass som både gir et funksjonelt rettet lys. Men som også vil gløde opp på en elegant måte.

  DC – Vendbar glasslampe fra Halo Design /Lampemesteren.no
  DC – Vendbar glasslampe fra Halo Design /Lampemesteren.no

  Hobo fra Örsjö Belysning er en vakker taklampe i rå messing med en dråpeformet skjerm av munnblåst opalglass, produsert på tradisjonelt vis i Sverige.Lampen er designet av Gustaf Nordenskiöld og inspirasjonen kommer fra den Småländska glassblåserkulturen. Taklampens ekspanderende form gjenspeiler lufttrykket når glasset kjøles ned og stivner og har gjennom dette fått sitt unike uttrykk.

  Hobo – Örsjö Belysning /Nordicnest.no
  Hobo – Örsjö Belysning /Nordicnest.no
  Hobo – Örsjö Belysning /Nordicnest.no

  Dueodde fra Halo Design har en elegant dryppformet lampeskjerm med en avrundet lampeskjerm av hvitt glass som lyser opp når lyset slås på. Lampen er tilgjengelig i flere størrelser, noe som betyr at man gjerne kan kombinere dem hengende sammen i forskjellige høyder.

  Dueodde fra Halo Design /Lampemesteren.no
  Dueodde fra Halo Design /Lampemesteren.no

  Apiales fra Nuura er skapt av den prisvinnende danske designer Sofie Refer og kombinerer metall og munnblåst glass i en fantastisk kombinasjon av eleganse og mykhet. Apiales kommer i en stor serie av størrelser og fargemuligheter og føyer seg inn i rekken av vakre og spennende glasslamper fra danske Nuura.

  Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren

  Se gjerne kategorien Glasslamper for flere vakre lamper av glass, les mer om Taklamper til Kjøkkenøy – Elegant belysning på kjøkken og Takpendel til stue – Vakre pendler, perfekt til stuen.