Hopp til innholdet
Hjem » Elegant, design utendørslampe med munnblåst glasskuppel – Miira fra Nuura

Elegant, design utendørslampe med munnblåst glasskuppel – Miira fra Nuura

  Miira utendørs er en vakker og elegant utendørs vegglampe fra danske Nuura som omfavner nordisk dekor og eleganse. Vegglampen er perfekt for deg som ønsker å belyse uteplassen på en stilfull og elegant måte. Miira-serien er laget av munnblåst glass og har en vakker, avrundet metallbase som forener materialene og skaper tyngde, ynde og balanse i designet.

  En vakker detalj ved Miira Outdoor er lampens grasiøse slanke hals og elegante kurver som hjelper med utseendet til lyskuppelen som midtpunkt. Og med lampens optiske glass, som er merket med et unikt mønster, gir lampen et allsidig lys som vil spre en unik atmosfære i ethvert uteområde.

  Miira fra Nuura – Vakre designlamper til utendørs /Lampemesteren.no
  Miira fra Nuura i opal hvitt glass /Lampemesteren.no

  Miira utendørs kommer i fargene sort og kobber med både mønstret eller opal-hvitt munnblåst glasskuppel. Den fine opalhvite glasskuppelen skaper et mykt og behagelig lys, mens den mønstrede glasskuppelen vil stråle opp veggen i vakre geometriske mønstre på en delikat måte.

  Utendørslampene har en sirkulær bakplate og en solid lysestakearm i sort eller mørk bronsemetallfinish, som støtter en pen munnblåst glassglobus. Det store optiske klare glasset lar et varmt lys skinne og lysne opp områdene ved inngangsdøren, garasjen, utendørssalongen og mer.

  Miira i børstet kobber fra Nuura /Lampemesteren.no
  Miira utendørslampe i sort og glass fra Nuura /Lampemesteren.no

  Vegglampen Miira Outdoor vil f.eks. henge fint ved inngangsdøren eller på hele husfasaden. Lampen vil også kunne skape en koselig plass på terrassen med det myke og atmosfæriske lyset.

  Miira vegglampe utendørs fra Nuura /Lampemesteren.no

  Se flere tips til elegant belysning av bolig, se mer om Trelamper til Bolig – Vakre og Naturlige lamper i Tre, Elegante Utendørs Vegglamper – Dekorativ veggbelysning utendørs eller Vakre dekorative og trådløse lamper du kan bære rundt i innredningen