Hopp til innholdet
Hjem » Vakre dekorative og trådløse lamper du kan bære rundt i innredningen

Vakre dekorative og trådløse lamper du kan bære rundt i innredningen

  Trådløse lamper er perfekte til å skape områder av lys og fremheve punkter i innredningen, disse trådløse og bærbare lampene kan man enkelt flytte rundt og plassere i hyller, på toppen av skjenker, frittstående bord eller man kan ta de med ut i hagen når man har et selskap eller ønsker et koselig utelys.

  Det finnes et stadig større utvalg av vakre designlamper med innebygget batteri, bærbare og trådløse lamper som ser ut som ekte designlamper og som passer vakkert inn i innredningen til bolig eller hytte.

  Transloetje fra FatBoy er en stilig trådløs bordlampe som er laget av polykarbonat i flere fargenyanser med en batterilevetid på omtrent 20 timer. Lampen kan man ta med seg i seng, ut i hagen eller la den sitte på en hylle.

  Transloetje fra FatBoy /Lampegiganten.no
  Transloetje fra FatBoy /Lampegiganten.no

  Asteria Move fra danske Umage er en stilren og slank, moderne bordlampe som kommer med oppladbart batteri som lades opp via USB og har opptil 35 timers batteritid. Perfekt for å lyse opp bord, kommoder, bad eller uteområder. Lampen dimmes enkelt via en knapp og du kan velge mellom 3 lysnivåer.

  Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.no
  Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.no

  Skulpturell og elegant – Kizu fra New Works kombinerer en hemisfærisk lampeskjerm av opal-akryl som sprer lyset elegant og en avrundet, oval lampefot av eksklusiv marmor. Lampen har innebygd batteri, gir et varmt lys, kan dimmes og kan plasseres hvor enn du ønsker i hjem og hage.

  Utsøkt marmor og opal skjerm i elegant kombinasjon /Lampemesteren.no
  Lampen kan dimmes og gir et mykt, varmt lys /Lampemesteren.no

  Designklassiker fra 1971: Panthella Portable kommer nå med innebygd batteri. Denne bærbare batterilampen med sitt ikoniske design er perfekt som borddekorasjon ute som inne. Man kan også lett plassere den på hyller eller i trapp uten å tenke på ledning eller strøm. Den har flere lysinnstillinger og vil lyse på fullt lys i 5 timer.

  Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.no
  Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.no

  Hashira er en elegant sylinderformet trådløs lampe som kan minne om klassiske japanske rislykter. Med en naturlig stoffskjerm av lin som er strukket over lampens ramme skapes det et diffust og behagelig lys, perfekt som dekorativ lys til bord eller hjørner.

  Hashira Raw fra Menu /Nordicnest.no
  Hashira White fra Menu /Nordicnest.no

  Luctra Flex er en trådløs gulvlampe med batterilevetid på omtrent 25 timer og en vekt på omtrent 2 kg, hvilket gjør den til en veldig fleksibel lampe man kan flytte rundt på i hjem, møteplasser, mobile showroom og mye mer.

  Luctra Flex trådløs gulvlampe /Lampegiganten.no
  Luctra Flex trådløs gulvlampe /Lampegiganten.no

  The Muse fra Tala er en spennende og dekorativ trådløs bordlampe som du kan enkelt kan plassere på bord, i vinduskarm eller ta med deg ut i hagen som bordbelysning. Lampen er inspirert av gamle britiske lanterner og har et kjempeflott retro-utseende samtidig som den er proppfull av moderne teknologi.

  Med sitt varme og behagelige warmdim lys som enkelt justeres via dimmerknappen er lampen perfekt som dekorativ hagebelysning, eller som bord og vindulampe på hytte, hjem og kafé.

  The Muse fra Britiske Tala /Lampemesteren.no

  Med trådløs lading, vanntetthet, stor batterikapasitet som varer i 24 timer og warm-dim funksjon har The Muse egenskaper som gjør den attraktiv både som nattbordslampe og vindulampe, men også som hagelampe til sene sommerkvelder.

  IP44 og 24 timers batterilevetid /Lampemesteren.no

  The Muse er en retro og flott batterilampe som du enkelt kan ta med deg dit du ønsker litt lys og hygge. Man kan også la den stå på ladeplaten i vinduskarmen eller på kommoden. Warmdim lyset skaper et utrolig varmt og behagelig lys som fjerner mesteparten av det blå lysspekteret, den er derfor også godt egnet som kveldsbelysning på nattbord og i stue.

  Trådløs batterilampe med varm og koselig warmdim lys /Lampemesteren.no

  Asteria fra Umage er en kjempefin trådløs bordlampe i et kult retro design og som finnes i ett stort utvalg av freshe farger. Lampen har et stilrent design og praktisk tre-stegs dimmer med en batterilevetid på opptil 35 timer. Denne kan man enkelt ta med seg i alle husets rom eller bruke til å skape hygge på uteplassen når mørket senker seg.

  Asteria Move fra Umage /Nordicnest.no
  Asteria Move fra Umage /Nordicnest.no

  Column fra Menu er en liten bærbar og trådløs batterilampe som har hentet designinspirasjon fra fortøyningspåler til skip. Lampen er med sin lille form enkel å plassere rundt i rommet. Lampen lades opp med usb og kan også dimmes i tre steg for å skape en rolig bakgrunnsbelysning.

  Column i bronse /Lampemesteren.no
  Column i aluminium /Lampemesteren.no

  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design er en nydelig serie lamper med utsøkt finish og design som kan lades opp og plasseres rundt omkring i hjemmet uten å tenke på ledning. Med munnblåste glasskjermer fra Murano og vakre kombinasjoner av materialer og farger vil Easy Peasy ToGo batterilampen være et bra valg for deg som ønsker vakker Italiensk design og håndverk.

  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no
  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no

  Easy Peasy Lampene lades opp via en USB-kabel, og når den er fulladet, kan den lyse i 19 timer ved lav intensitet
  for en koselig belysning, ved mellomstyrke i 10 timer, og hvis den slås på for full effekt, kan
  den lyse i 6 timer.

  Easy Peasy ToGo kommer i flere farger /Lampemesteren.no

  Candlelight fra Le Klint

  Pynt opp båt, hus og hytte med de vakre bærbare batteridrevne lampene «Candlelight» fra danske Le Klint. Disse oppladbare batterilampene kommer i en stilren design av munnblåst glass og naturlig eik og skaper en delikat levende flamme, perfekt til bord eller som et koselig bakgrunnslys.

  Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren
  Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren

  Se gjerne våre tips til lamper på batteri, vakre lamper til hytta, Taklamper til Kjøkkenøy – Elegant belysning på kjøkken eller Vegglamper Kjøkken – Vakre kjøkkenlamper for veggmontering.