Hopp til innholdet
Hjem » Vegglamper Kjøkken – Vakre kjøkkenlamper for veggmontering

Vegglamper Kjøkken – Vakre kjøkkenlamper for veggmontering

  Fine vegglamper som egner seg godt for montering på kjøkkenet. Disse vegglampene passer til både moderne og tradisjonelle interiørstiler, med god funksjonalitet for å skape ett godt lys på kjøkkenet.

  Ofte kommer mange moderne kjøkkenløsninger uten overskap som gjør at man har en ledig og ellers tom vegg. Det skaper gode muligheter til å montere en vegglampe som kan lyse ned mot kjøkkenet. Ved å henge opp én eller flere vegglamper kan man skape et fint lys som er både praktisk og dekorativt. Her kan du lese mer om led-lister, underskapslys og annen kjøkkenbelysning.

  VV Cinquanta vegglamper til kjøkken /Lampemesteren.no

  Baluna fra Grupa er en stilig serie av vegglamper med kort og lang arm som skaper et stilig lys til kjøkkenet. Lampene kan vris og vendes via stangen til der du ønsker et ekstra godt lys og den munnblåste glasskjermen i opalhvitt glass skaper et delikat og rolig lys i hjemmet.

  Baluna fra Grupa – Vegglampe til kjøkken /Lampemesteren.no
  Baluna med lang arm fra Grupa – Vegglampe til kjøkken /Lampemesteren.no

  UM fra Lumini er en ultra-tynn vegglampe som kan plasseres i ønsket vinkel langs kjøkkenveggen, perfekt til å skape et stilig inntrykk og et blikkfang på kjøkkenet. Med sin minimalistiske stil og roterende funksjon er det enkelt å sette ditt helt unike preg på stilen. Lampene kommer med ledning, men om du ønsker skjult ledning vil det være forholdsvis enkelt å få frem et skjult rør i eksisterende vegg. Um fra Lumini kommer også i helhvit versjon.

  Um – Minimalistisk vegglampe fra Lumini /Lampemesteren.no

  VV Cinquanta fra Astep er en stilren og flott vegglampe med dråpeformet lampeskjerm som kommer i mange fine farger, blant annet hvitt, svart, messing og andre farger. Med sin dråpeformede skjerm er det mange som monterer denne vegglampen langs kjøkkenveggen og lar lyset skinne og reflektere mot veggfliser og indirekte ned mot kjøkkenflaten.

  Lampeskjermen kan roteres 350 grader og vippes 160 grader. Alle posisjonene gir en bred vifte av muligheter fra direkte til oppadgående lys, slik at den lett kan justeres etter behov.

  VV Cinquanta vegglamper til kjøkken /Lampemesteren.no
  VV Cinquanta kommer også i takhengt versjon /Lampemesteren.no

  Mantis serien fra Schottlander er en elegant vegglampe med industrielle toner som gjør seg veldig godt inn på kjøkkenet. Velg mellom klassisk eller lang-stang variant som kan vinkles ut fra veggen. Disse helsvarte vegglampene skaper samtidig en flott kontrast mot hvite vegger.

  Mantis – Schottlander /Lampemesteren.no
  Mantis – Schottlander /Lampemesteren.no

  Desk fra House Doctor er en serie lamper til vegg og bord med røff antikk og industri-look. Vegglampene har en lang arm slik at den kan plasseres langs vegg på kjøkken eller over kjøkkenøy og stue. Desk kommer i en rå antikk-messing finish med nydelig patina og passer flott inn i enhver interiørstil. Les mer om lamper i antikk stil.

  Desk vegglampe fra House Doctor – Patina antikk messing /Glass og interiør
  Desk vegglampe fra House Doctor – Patina antikk messing /Glass og interiør

  Arielle er en klassisk vegglampe / veggspot i svart metall som passer kjempeflott inn dersom du ønsker en rustikk belysning på kjøkkenet.

  Ariell vegglampe /Lampegiganten.no
  Morik – lekker veggspot med easydim /Lampegiganten.no

  Halo Vintage er en flott variant av den klassiske sakselampen som man kan dra ut fra veggen når man ønsker bedre belysning. Denne klassiske modellen gjør seg flott inn på kjøkkenet, gjerne plassert over et kjøkken utstikk eller en bakvegg.

  Halo Vintage sakselampe til kjøkken /Lampeguru.no

  Flos IC C/W 1 er en vakker og stilfull vegglampe med rund globe av opalt glass som sprer et fint og elegant lys.

  Flos IC C/W 1 /Andlight.no

  Arigato fra Italienske Grupa har en flerleddet konstruksjon som gir en svært fleksibel belysning. Dette kan være praktisk ved montering over kjøkkenbenk for bedre lys under matlaging.

  265 fra danske Flos er en lang vegglampe med justerbar arm som balanserer på ett veggfeste. Denne kan brukes istedenfor tradisjonell takbelysning og passer utmerket over en kjøkkenøy eller et spisebord. Les mer om 265 fra flos.

  265 fra Flos /Lampemesteren.no

  Franske Lampe Gras har i over 100 år skapt ettertraktet og funksjonell belysning. De pionerte bevegelig belysning på en tid hvor de fleste lamper var takhengte og fastmonterte. Lampe gras har en rekke vegglamper som passer flott inn på kjøkkenveggen, disse kan justeres og dras ut fra veggen om det skulle være behov.

  Vegglamper fra Lampe Gras /Lampemesteren.no
  Vegglamper fra Lampe Gras /Lampemesteren.no
  Vegglamper fra Lampe Gras /Lampemesteren.no

  Glow er et firkantet led-panel som passer fint som dekorativ veggbelysning bak kjøkkenbenken. Disse ultra-flate led panelene gir et avdempet og god belysning til kjøkkenet og egner seg bra for ettermontering.

  Glow – Paulmann /Lampegiganten.no

  Oxford er en klassisk og stilig vegglampe i industriell stil med flere ledd man kan justere og skru til.

  Oxford vegglampe med arm /Homeroom

  AQ01 og Caravaggio Read fra Lightyears er en myk og harmonisk vegglampe med moderne linjer. Vegglampene kommer i flere farger som kan matche din interiør stil på kjøkkenet.

  AQ01 Justerbar Vegglampe /Andlight.no
  Caravaggio Read /Andlight.no

  Dersom du har en landlig bondestil i hjemmet vil disse flotte keramikklampene i «Ceramiche» serien sikkert passe fint inn. Disse vakre vegglampene i hvit keramikk er dekorert med vakre og tradisjonelle mønstre.

  Ceramiche – Keramikklamper /Lampegiganten.no
  Ceramiche – Keramikklamper /Lampegiganten.no
  Ceramiche – Keramikklamper /Lampegiganten.no

  Les gjerne mer om spennende og praktisk kjøkkenbelysning, se tips til vakre lamper med arm og store vegglamper, perfekt for dekorativ belysning i trapp og hjem.