Hopp til innholdet
Hjem » Stilige Metall Wire-Hyller til kjøkken, bad og stue. Panton Wire Fra Montana

Stilige Metall Wire-Hyller til kjøkken, bad og stue. Panton Wire Fra Montana

  Skap din egen unike stil med disse flotte, moderne wire-hyllene i hjemmet som har god plass til både kjøkkenutstyr, tekstiler, bøker eller sko. Metalltrådhyllene har et moderne, universalt og elegant design som gjør at disse passer fint inn i alle husets rom, som bad, entré, kjøkken og soverom.

  Wire hylle i svart metall – Sett dem gjerne sammen for større oppbevaring /Nordicnest.no
  Lekker som vegghylle eller som liten kommode/Nordicnest.no
  Wire hyllene kan settes sammen og skape unik veggoppbevaring /Nordicnest.no

  Panton Wire fra Montana er et stilig modulbasert wire-hylle system som kommer i mange farger, fasonger og størrelser og som kan enkelt settes sammen eller utvides til å skape sine egne særegne kombinasjoner. Hyllene i metalltråd kan også gjerne brukes stående direkte på gulv, enten som et lite sidebord eller plassert oppå hverandre som gulvstående hylle.

  Montana Wire hylle her brukt som sidebord /Nordicnest.no

  Wire hyllene er bygget opp med tettsittende og robuste jernstenger som er avrundet i kantene, men robuste og formstabile nok til å kunne bære vekt eller stables oppå hverandre.

  Wire hyllene kommer både i firkantet og større avlange modeller /Nordicnest.no

  Disse elegante wire metall hyllene er for eksempel, kjempefine å montere på badet da man ikke behøver å bekymre seg for fukt og flere av hyllene er dype nok til at man kan bruke dem til veggoppbevaring av håndkler og lignende.

  Man kan også få tak i bordplater som dekker to eller tre wire hyller /Nordicnest.no

  Se gjerne flere tips til vakker interiør og design, se blant annet Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré, Interiør og møbler til gang – Entrémøbler Inspirasjon eller Sofabord i tre – Vakre bord til stue og sofa i treverk.