Hopp til innholdet
Hjem » Sofabord i tre – Vakre bord til stue og sofa i treverk

Sofabord i tre – Vakre bord til stue og sofa i treverk

  Skap en koselig og lun atmosfære i stuen med disse vakre sofabordene av tre. Treverk er et naturlig og elegant materiale som takket være moderne produksjonsmetoder og cnc maskiner nå kommer i en rekke spennende og innovative design. Her kan du oppdage flotte sofabord i tre som ikke bare er vakre og spennende, men også funksjonelle i hverdagen.

  Around fra Muuto – fargede bord av tre /Nordicnest.no

  Ronda fra Bloomingville er et nydelig rundt sofabord som er laget i en kombinasjon av eikefinér og massiv eiketre. Ronda har også en skjult innside som kan nås ved å løfte den avtagbare bordplaten, der kan du oppbevare blader, fjernkontroller, tv-kontroller og annet som er fint å ha lett for hånden.

  Ronda sofabord i eik og finér av eik /Nordicnest.no

  Ronda er med sitt stilrene design, runde form og vakre tremønster et nydelig alternativ dersom du ønsker et sofabord av tre som også har et moderne og spennende design.

  Woody er et kjempefint rundt sofabord, håndlaget av rent treverk fra svenske Cooee. Treverket i bordet er forsiktig skåret ut og etterhvert bøyd og limt sammen for et vakkert stilrent og moderne sofabord. Overflaten er lakkert slik at den bedre tåler daglig bruk og slitasje og kommer i to størrelser som gjerne kan kombineres – eller brukes hver for seg.

  Woody kommer i naturlig eik eller i sort treverk /Nordicnest.no
  Woody bord av eik fra Cooee /Nordicnest.no
  Woody kommer også som et avlangt sofabord med runde kanter /Nordicnest.no

  Teak fra HK Living er et sjarmerende bord med en rustikk og røff look som vil passe kjempefint inn både på hytta eller i hjemmet og kommer i tre forskjellige størrelser. Siden hvert bord er laget av gjenvunnet teak vil hvert bord ha sin helt egen unike overflate og finish.

  Teak er laget av gjenvunnet tre med en rustikk og røff overflate / Glass og interiør
  Teak er laget av gjenvunnet tre med en rustikk og røff overflate / Glass og interiør

  Ønsker du litt mer farger i hjemmet? Around fra Muuto er en serie sofabord av tre som kommer i en rekke lekende farger og er kjempefine å bruke som et kontrastmøbel i hjemmet. Around kommer i flere størrelser, noe som gjør det mulig å kombinere forskjellige sofabord og sidebord av ulike farger sammen.

  Around fra Muuto kommer i flere spreke farger /Nordicnest.no
  Around fra Muuto /Nordicnest.no

  Turning Table fra Menu er et moderne og elegant sofabord som med sine overlappende bord gir en smart mulighet for å oppbevare ting både skjult og synlig. Turning table er laget av eik og kommer i både sort og naturlig tre. Bordet er både vakkert å se på, samtidig som det er et praktisk bord man både kan plassere i sofakroken eller man kan bruke bordet som et sidebord.

  Turning Table fra Menu /Nordicnest.no

  Lancaster er en spennende nyhet fra Italienske Bizzotto som er laget av en kombinasjon av resirkulert stål og en overflate av røff, resirkulert treverk. De værbitte materialene og den røffe overflaten skaper en spennende kontrast til det ellers moderne og uvanlige runde designet.

  Bizzotto Lancaster av stål og treverk /Glass og interiør

  Podia fra Ferm Living er et stort og ovalt sofabord i svart tre som har et elegant og stilrent design. Bordet består blant annet av en rekke vertikale lameller av treverk som skaper en flott kontrast til den avlange, ovale formen og den rette bordplaten.

  Podia – Ovalt bord fra Ferm Living /Hviit.no

  Dersom du ønsker et bord som samtidig har god oppbevaringsplass vil kanskje Podia fra Ferm Living være noe for deg. Bordplaten kan nemlig skyves litt til siden slik at hele innsiden av dette vakre bordet kan benyttes for å oppbevare pledd, tepper og annet man ønsker å ha tilgjengelig.

  Labranda fra Hanah Home er et industrielt inspirert avlangt sofabord med en nedre og øvre bordplate av tre som holdes oppe av tynne skråstilte jernstenger, noe som skaper et luftig og spennende design.

  Labranda fra Hanah Home /Homeroom.no
  Arco fra Design House Stockholm /Confident Living
  Arco fra Design House Stockholm /Confident Living

  Baratti – Et nydelig rundt stue- og sofabord i mørk og eksklusiv mangotre.

  Baratti – Rundt sofa/stuebord i mangotre /Jotex.no

  Arc er et utrolig flott sofabord som er laget i hvitpigmentert, lyst treverk som utstråler et moderne skandinavisk design. Bordet er laget av WOUD og er designet av Julie Begtrup og Ditte Vad. Dette er et gjennomtenkt og smart design hvor topplaten i tre kan roteres og avdekke et skjult rom på innsiden hvor man kan legge fra seg ting man ønsker å ha i nærheten.

  Arc fra Woud – Et rundt og moderne sofabord av ask /Nordicnest.no

  Den roterende skiven gjør også at bordet har et stadig skiftende utseende og er dermed både et spennende og funksjonelt sofabord i hjemmet. Arc fra Woud er laget i massiv ask og finér av ask som er hvitpigmentert for å få frem et ekstra lyst treverk, samtidig som man beholder det vakre tremønsteret.

  Luana er et stilrent og vakkert sofabord i tre i typisk skandinavisk, moderne stil. Sofabordet har en solid og stabil base i kjegleformet treverk med en topplate og opphøyde kanter. Bordet er laget i ekte trefinér av eik og hvert bord vil være unikt ettersom trefibrene og tremønsteret vil variere fra bord til bord.

  Luanda sofabord i eik fra Bloomingville /Nordicnest.no
  Med opphøyde kanter og et nydelig tremønster /Nordicnest.no

  Les gjerne mer om Bord i Heltre | Flotte, Solide sofabord & spisebord i heltre, Runde sofabord i fine design til enhver interiørstil eller Hagemøbler i Metall og stål.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no