Hopp til innholdet
Hjem » Moon lampen fra Verpan – En tidløs 60’talls klassiker

Moon lampen fra Verpan – En tidløs 60’talls klassiker

  Den klassiske Moon lampen fra Verpan er en dekorativ og ikonisk pendellampe som med sitt karakteristiske 60’talls design holder seg like fin og relevant år for år.

  Moon lampen består av individuelle remser som omhyller lyskilden og som hver og én kan justeres for seg selv slik at man selv kan velge ønsket lysnivå eller sitt eget dekorative mønster. Moon kommer som to pendellamper i forskjellige størrelser og gir en myk og behagelig glød.

  Moon – Designet av Verner Panton /Nordicnest.no
  Med sin unike vifteform kan du selv justere lysmønsteret /Nordicnest.no

  Moon er designet av Verner Panton, en fargerik designer og person som ofte gikk mot strømmen enn sine andre kollegaer fra samme tid. Verner Panton var en stor tilhenger av fargerike og geometriske design og står bak en rekke flotte og ikoniske lamper og møbler. Les gjerne mer om Verner Panton.

  Moon – Designet av Verner Panton /Nordicnest.no

  Moon Lampen fungerer kjempefint i flere rom, i stue, kjøkken og soverom så vel som på hytten. Lampen gir en god og balansert kombinasjon av lysnivå og dekorasjon.

  Moon – Verpan /Nordicnest.no

  Les gjerne mer om de ikoniske og klassiske designene til Verner Panton, Se også tips til flotte lamper i retro stil, eller møbler i retro design. Dersom du er på utkikk etter elegante lamper som skaper ett intrykk vil du kanskje like disse: Glamorøse og elegante lamper – Skap en belysning med stil.